Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 258
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • GYM
Здрасти банда Grinning
Джери, такава е модата сега, да сме атлетични, не някои закачалки Mr. Green
Ивка, завиждам ти на волята, аз на глад не нося, не вече Naughty
Аелис, пак към скандинавията се отпилявам, цяла зима там ще изкарам Crazy Ахаха, акъла вече сме им го взели, остава парите им да вземем Mr. Green
Аз снощи много ядох, много нещо #2gunfire не може така. Днес смятам на една йога практика да отида, зер до по-късно ще погладувам hahaha После се надявам да се удържа, че кантара днес е на 57.300 Twisted Evil То само аз съм си виновна #Cussing out Трябва стягане, че до 52 са бая упорити кила. Днес ще вечерям елда, четох, че много диетична, имам сварена, само дето се чудя с какво до я ям. Така ми е гадна Sick
Айде, до после, отивам да видя мъжлето, че не съм го виждала от снощи Flutter
ПП. Слагам си линийка с кг. Ритайте ме, бийте ме и ми се карайте. Всеки ден ще се отчитам!

# 616
добър вечер! Hug
Аелис,от блога ти ,ще науча и аз рецептата.. Hugи аз не съм фен на сиропираните,но то само това отказвам от сладкото..
много гадно това с буболечките. Sickбулгура го ям на постни лозови сърми с ориз и ми харесва.
ивка27,браво на теб!герой! Hugаз съм лунната по зоната.в този студ ми е много трудно на чай и плод..
Jerry F,и аз съм на критичната граница за остеопороза..и сусам е много хубаво за калций,но го предпочитам само като панировка.до банкя измислих най-лесното,което ми предложи-влака.благодаря за инфото още веднъж! Hug  bouquet Hug
velvetvoice,с пожелание и парите да им вземете! Peaceелдата я обичам със сирене/извара и някакъв зеленчук и като умра за сладко със стафиди,мед,канела.сваля се от нея.страхотен диуретик е.
margita, на много интересни репетиции сте. Hug
прекрасна вечер ви желая! Heart Eyes

# 617
Добро утро:

Велвет, то на мен елдата много ми харесва, но шишкавея от нея, виж от млечните отслабвам  newsm78 Отчитай си се, аз не давам много отчети, че най-обикновено е нережимно или пък в големи количества менюто ми вечер  Wink

Ина,  и ние ще ходим с влак, неудобното е, че са по-нередовни, но ние до метрото трябва да хващаме автобус, след метрото пак  newsm78 И ще си пътуваме цял ден  Rolling Eyes

Днес не посмях да се кача на кантара  Joy подритнах го  Crazy
Утре може да имам гости, племеницата чула за някакви смърфове в Макдоналдс и ще идва.

Хубав ден, момичета  Hug

# 618
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Работна съм, ама наминавам, да не ми пишете отсъствие Wink.

ивка27
, след като успяваш да лунуваш - и режимчето може да спазваш, само да поискаш Hug.

Jerry F , те  пазарджиклии си се познават, ама аз нали съм пришълка и съм световно неизвестна Joy.Ах, аз този Джони, дето крачи много го уважавам, и приятеля му Джак също Joy.И аз днес подминах кантара Rolling Eyes.

velvetvoice , еххх, скандинавци, едни такива атлетични, интересни Flutter.Само веднъж съм хапвала елда, ама явно не беше добре приготвена, една такава разварена, и без нищо - не ми допадна, но може би в изпълнението беше проблема newsm78.Иначе казват, че е много полезна.Няма да те бием, никакви такива, за скандинавците трябва да си красивичка Hug.

ina15 , ако ми приготвят елдата както я описваш, с медец и стафиди - много ще ми допадне Joy.

Та да ви кажа как така подминах кантара - ами прането не може да съхне, и съм разпънала сега един сушилник, а той точно пред кантарчето - ама не смея да го преместя, то и без това лоши неща показва, да не станат по- лоши Joy.

Ще работя чак до довечера, много ме уморяват тези целодневки.

Пожелавам ви хубав следобед!

# 619
здравейте! Hug
днес е петък!обичам го този ден,независимо ,че съм 2-ра смяна...
Jerry F,размечта ме с този огън. Hugразкош...
Аелис,лека работа! Praynig Hugелдата можеш да я готвиш както ориз.в русия ми я предложиха с едни сосове,месо,не разбрах,че е елда..а без нищо ми се видя просо за кокошките..как е катето?забрави ли онзи момент с пошляпването в детската градина?
желая на всички ви неповторим и слънев уикенд!аз ще скитосвам..до понеделник.

# 620
  • Варна
Здравейте момичета.  bouquet
Да се похваля, тази сутрин кантара показа /-2кг/.
Но снощи само чай и вода пих. Tired
Днес съм само на две ябълки и един банан за вечера. Tired
Малко по- късно ,мисля и един чай да си направя. newsm78
Утре се надявам на по добри резултати  bouquet
Сега на спокойствие ви изчетох, че като съм на работа и все в компютъра ми надничат. Wink
Jerry F, то с ябълки не върви бира, пък и времето застудя.  bouquet
Къде ще ходите пак ?
ina15 аз само веднъж си варих елда сложих  и после кисело мляко, но вкуса и много особен , определено не ми хареса. Mr. Green
Но твърдо съм решила да опитам пак.
Аелис, лека вечер от мен, надявам се да е свършила смяната ти.  bouquet
velvetvoice , аз нещо съм изтървала , къде ще ходиш. Wink
Аз също ще се отчитам, по стимулиращо ми действа. Wink
Приятен уикенд и от мен.  bouquet

# 621
  • GYM
Такааам, главата ми звънти от звуци, днес репетиция , утре пак и така до понеделник ooooh!
Отчетче - цял ден ГЛАД!! и сега - салата от китайско зеле, червено цвекло и моркови, млечна салата и московска салата. Малко тиквени семки. Дотук добре, дано се удържа да не дъвча повече Praynig
Ивка, браво, искам и аз baby_neutral В Швеция и Финландия ще ходя, там из моретата работя, по-точно из Балтийско море Simple SmileОт ноември, та чак до на пролет ще съм там... Simple SmileТоз път множко е времето, ще ми е много мъчно за дребката Sad
Аелис, много гадна тая елда, пък и аз съм една пишман кулинарка Mr. Green Никакво отражение на кантара, пък Crossing Arms Хм, на мен скандинавците много не ми допадат, едни такива розови ми идват Wink
Джери, от един отбор сме - и аз тъпча като за последно, къде го побирам и аз не знам Embarassed
Ина, Марго Hug
На всички ви желая прекрасен уикенд, ще се опитам да се включа и утре  bouquet

# 622
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Днес късно наминавам - за първи път компютъра у дома не беше включен до следобяд Joy.Ама така се получи - станахме късно, закуски, разходки, чак сега се спряхме със скъпият - разпускаме в компютърният клуб, тук ни е местенцето за релакс Flutter.Отдала съм се на мързел, че утре пак ще съм работна Rolling Eyes.

ina15, Катето си е екстра, още ми разправя за шамари, ама така ми го разправя, все едно и също, с еднакви думички, та не знам дали не ми повтаря една и съща случка Joy.Веселка е, ходи с желание на градинка, значи всичко е ок Wink.

ивка27, голям минус, голямо нещо - поздравления  bouquet!Само така да те радва кантарчето Hug.Снощи си легнах отново с кокошките, много ме изморяват тези дневни смени Rolling Eyes.

velvetvoice, вярно са малко безцветни скандинавците, затова си ти, да им покажеш не само глас, ами и малко цвят Joy.И аз като съм си мислила за работа в чужбина - само това ме е спирало, че не мога без децата - такъв тип психика съм, малко лигла си падам Rolling Eyes.

Джери, сигурно си на разходка на някое хубаво местенце Hug.

Кантарчето - нищо ново, 64.900 показва, то все такива цифри си знае напоследък, ама и аз не му помагам с нищо да си промени решението Joy.

Ще се позабавляваме малко със скъпият, а довечера ще се помъча да пооправя у нас, че оставихме лудница Crazy.

Приятен уикенд ви пожелавам!

# 623
Здравейте  Hug

Аелис, чаках те сутринта да пуснеш кафенце, стана ми късно и тръгнах  Crazy
А, да ти кажа, че заради Джак не взимам ол инклузив, а съм загубила за малко Митко и той веднага се е строил с него на сладка приказка  Joy, естествено в платения бар  ooooh!
Ми хубаво временце, как да не излезеш днес  Hug

Ивка, по работа ще ходим до Банкя, изнасяне на доклад, коктейл, нощувка  Crazy Но не е задължително да е в същия ред  Crazy че имам случаи на няколко питиета да представям доклад  Crazy
Е, сега като ябълките пречат на бирата нали знаеш какво се прави  Blush

Ина
, гледам аз и просо по пазара  newsm78 На нещо се прави, трябва да проуча, че е в хранителните стоки  newsm78

Велвет, аз четях за правене на елдата без варене, нещо се залива, седи така  newsm78
О, значи в скоро време ще те изпращаме  Hug Е, разбира се ще ти е мъчно, а каква е сладуранка  Heart Eyes

Ходихме с една приятелка до един манастир, то ние в радиус 50 километра всички обиколихме за кръщене на внучето й, и този няма да е, 40 минути се ходи пеш нагоре, айде за нас добре, ама другите гости. Друго игуменът (така май се казва) адски нелюбезен, едва ли не защо сме го притеснили събота на обяд  Crossing Arms Но хубавко се разходихме, набрахме шипки и от утре почвам ферментация на шипково вино  Rolling Eyes

Едно пиле пека на сол, с гарнитура варени картофи, един зеленчуков микс, за сега  Crazy

Хубава вечер  Hug

# 624
  • GYM
Тук съм Hug
Днес малко по-рано приключих, че ММ е нощна и с дребка се гледаме Heart Eyes Много гадно  кашля, давам и сироп, ама неща не се влияе добре, ще я водим на доктор май Confused
До тук съм добре с храната - малко тиквени семки и половин кисело мляко. За после имам зеле и цвекло и подлучени тиквички малко. Надявам се с това да се оправя.
Сутринта имах задачки и пропуснах кантара, май чак във вторник ще имам възможност да се претегля newsm78 дано имам някой тлъст минус, че инак много ще се сърдя #Cussing out
Джери, приятно пътуване, коктейл и пр. Hug
Аелис, аз нямам друг избор, тук работата е кът, за сметка на това е лошо платена Rolling Eyes
Приятна вечер, смятам да си пусна филм и да релаксирам, че утре пак на естрадата Whistling
 Hug

# 625
Добро утро  Hug

Аелис, лека работа днес Hug Болните там ли гласуват  newsm78 Та допълнително да има лудница  Thinking

velvet, стискам палци бързо да й мине на малката  Hug А, тук на всички ни е лошо платена работата. Сега гледам предложения за работа в чужбина - помощник кухня в Кипър, да видят пък,  ще взема да се замъкна на там  Crossing Arms

Кантарчето е 58, е добре не е 60, но има много  до 55:blush:
Имам да чистя, да готвя, но първо да излезем по някое време да гласуваме, да пием кафе.

Хубав ден, момичета  Hug

# 626
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jerry F , много хубаво кафенце Hug.Аз гласувах рано-рано, че нали съм на работа и няма да мога Wink.

velvetvoice ,дано е по- добре сладуранката Hug.Кой филм гледа?Ако е интересен - и аз да го видя Wink.

Работна съм днес, засега бива, дано да е така цял ден Flutter.

Кантарчето е зле, ама вече взех да свиквам Joy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 627
 wavey

От утре пак с вас! Една седмица разпуснах както подобава, доволна съм, кантарчето не регистрира сериозни промени Wink

Поздрави  Hug

# 628
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Londra , ние си ти пазим местенце Hug.

Чак довечера съм на работа, дотогава ще свърша това - онова Wink.

Кантарчето е все така 65.100 показва, то и ноември е пълен с празници у нас, та едва ли ще стане по- добре Joy.

Очаквам скъпият да ми се обади всеки момент за кафенце, че и той почива следизборно Wink.
Пожелавам ви приятен ден Hug  bouquet Hug!

# 629
Добро утро  Hug

Аелис, обидени сме им на кантарчетата  Crossing Arms Вие два именни дни ли имате в този месец, освен че ти ще пораснеш  Heart Eyes То съвсем наскоро  Hug И ти и племенницата сте родени на много хубава дата  Hug

Londra, и аз нещо се олях в последно време  Crossing Arms Сериозно вече   Party

Сутринта се мерих след тренировка - 58,6 значи е било доста повече преди това  Rolling Eyes Но съм си в тесните дънки, не ме и стягат  newsm78

Утре ще имам много гости, най-вече племенницата, ще я карат брат ми, снаха ми и май майка, ако не е сестрата на снаха ми. Значи готвене, нережимности  Whistling
Ние утре работим, не сме били будители, ами че кои тогава са  Joy За сметка на това, след работно време от 18 имаме протестно шествие със свещи  Joy

Хубав ден, момичета  Hug

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 11:00 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт