Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен  Hug

Аелис, на работа ли си  Hug По мой сметки не трябва да си, как компетентно се изразявам все едно аз съм правила графика  Joy

Londra, успех с лунната ти пожелавам  Hug

Ина
, много благодаря за съвета  Hug Сложих зеле снощи, сега значително е намаляло  Hug
А, знам го хуска, навремето, като родих Пепи развих много неприятен колит, единствено той ми помогна. А за грамотръна, не знам, аз миналата година го купих, но много ме пр ... ше и не смеех да изляза до 2 часа  Joy Ама ефект не видях, трябваше да съм по-упорита, успех ти пожелавам.

Днес няма да ходя на работа  Crossing Arms Докато не пуснат парното  Crossing Arms

Готвя един постен борш, откога му се каня  Crazy За довечера, след протеина, той днес ще е зрял фасул  newsm78
Кантарчето показва много страшни неща  ooooh! Няма да му обръщам внимание  Crossing Arms

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 586
здравейте! Hug
Londra,надявам се да сме заедно. Praynig Hug
Jerry F, Hugрадвам се,че си по-добре.и крем арника през деня и при излизане-много бързо възстановява.ти сигурно го знаеш.
аз за гръмотръна се навих повече заради уропроблемите..иначе съм го пила само в комбинирани чайове..
др.седмица ще ходя в сф,май за няколко дена...мога ли на лични да те питам за възможен транспорт?
правилно за работата-почивай си!
Аелис,липсваш! Hug
топъл и слънчев ден! Hug

# 587
  • Пазарджик/Лондон
Тук съм Flutter!

Не съм на работа, но реших първо да подомакинствам, че голямо пране, голямо нещо са скупчили моите хора, докато ме нямаше - още не мога да го оправя Rolling Eyes.Всъщност една малка поправка - на работа съм, ама довечера, нощна ще съм  Wink.

Jerry F , добре е Катето, спря засега да се оплаква, ама не смея да се похваля , че утре не знам какви ще ми ги приказва Rolling Eyes.Благородно ти завиждам за Монреал - сигурно е много хубавко там Flutter.Ако боршът стане хубав - искам рецепта, аз такова чудо не съм правила Joy.Как ти е пръстчето?

ina15 , забелязала съм, че независимо дали ям или не ям през деня - вечерта омитам големи количества храна, пресен пример затова ми е Гърция.Та значи по- добре да не ям през деня, и без това на вечеря ще се наблъскам Joy.Виж, ако ям и през деня, и вечерта - кантарчето за нула време ще го счупя Mr. Green.Браво , че смяташ да постиш - аз не съм способна на подобен подвиг Sad.Кажат ли ми , че нещо не бива да хапвам, и само в него ми е ума Embarassed.

Londra , какви хубави плодчета Hug.Ще палцестискам за лунуването Hug.

Такааа, не съм режимна днес, че готвих едно нещо за първи път, и не пише точно кога е готово, трябва да се опита Rolling Eyes.Та жертвах се, една лъжичка - поне е вкусно Joy.

Кантарчето е на 64.500, по- малко е от миналият ден, и вчера беше толкова, утре ще видим Wink.

Трябва да обиколя у-щата тези дни, че вчера два пъти ме посетиха - от едно, което със сигурност няма да е, и от друго, за което се колебая - лично г-жата на каката и една учителка, която познавам от форума, дойдоха да ми препоръчат госпожа, ще отида да видя как са нещата Wink.

До довечера съм у дома, ще гледам да въведа някакъв ред - за какво ли, утре като се прибера сигурно пак ще е лудница Crazy.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 588
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Дежурството ми мина, добре беше, почти нямаше работа - има и такива нощни, та да не избягаме Joy.

Вчера с докторите добре похапнахме, дружно - не че ядох повече от обикновено, но прекалих със слънчогледа, та не знам, може и да се посърди кантарчето Rolling Eyes.След малко се запътвам към банята и ще му се хвърля, да видя какво мисли по въпроса Joy.

Днес ще поспя до към 13 ч., после ще подомакинствам малко и ще бързам да взема Катето от градинка Wink.

Много прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви приятен ден  Hug   bouquet Hug!

# 589
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
За съжаление, нямам много време да надничам и да ви следя. Embarassed
Вчера реших да закуся и като се започна едно хапване цял ден не спрях. Outta Joint
Днес съм решила да лунувам.  bouquet
Лек ден от мен.  bouquet

# 590
Добро утро и от мен Ех, лято  Hug

Ивка, нищо де, направила си си ДРМ  Hug Ори ни задължава да ги правим  Joy Hug Обаче, за успокоение на съвестта хапвай преди всяко започване по малко зеленчук  Crazy

Ина
, страшна си  Hug Отидох в аптеката и казвам крем с арника, питата ме малък или голям, казвам малък, и ми дадоха една голяма туба, пък и евтин. Мажа се, чудесно се чувствам, поминава значително. Питай за транспорта и на скайпа съм днес  Hug

Аелис, и Катето догодина с раничка на училище  Heart Eyes
Направих борша по тази рецепта: www.bg-mamma.com/index.php?topic=547229.msg17166772#msg17166772
Ми приятен е, само да не беше това варено зеле, че нали правих веднъж диетата Зелева супа и  ooooh! Скъпият каза - екстра е, само мръвка да имаше  Joy Значи следващият път с мръвка и без зеле. Приятна почивка днес  Hug

Намерих си комплект полети с едно прекачване в Хийтроу, престой има натам 2 часа, на връщане - 5 часа. Тъкмо да се поразшетам из Лондон, спокойна, с минала конференция  Crazy Само с една позната, тя урежда полетите на външно мин., ще направя една консултация и да купувам билета  Crazy

А, катарчето пак е голяма цифра  ooooh!, но май било от МЦ  newsm78
Не стига, че имам проблем с крака, ама си и сецнах кръста  Joy Супер съм сега  Joy А, зъболекарят ме кара утре да ходим до Вазовата екопътека и водопад Скакля  newsm78

Хубав ден, момичета  Hug

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 13:46 от Jerry F

# 591
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ивка27 , същата история съм - започна ли да хапвам от сутринта, не спирам да дъвча до вечерта Rolling Eyes.

Jerry F , много неприятно това с кръста Sad.Дано ти е минало вече Hug.Ооо, ще пътешестваш Flutter.Може и вече да сте тръгнали със зъболекаря за водопада Wink.Да разказваш после Wink.

Почивам днес, ще сготвя и ще поизчистя Wink.

Кантарчето е зле, 64.900 показва, ама вчера машинката направи един хляб - половината аз го ометох Embarassed.Пффф, няма ли да ми омръзне вече този хляб - купешкият въобще не ме блазни, освен да спра да правя newsm78.

Имам круша, ще трябва и още нещо да си харесам от магазина Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 592
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
Вчера лунувах, е едно кило надолу. Peace
Ама на мен ,още доста кила ми трябват да смъкна. Tired
Аелис, много вкусно нещо си наготвила. Wink
Моя проблем е , че само в готварския форум кибича. Tired
Jerry F, къде ще скиташ пак искам и аз.  bouquet
Хайде, лек ден и от мен.  bouquet

# 593
И здравейте  Hug Време е за следобедно чайче  Hug

Ивка
, айде, да идвам към вас да подхващаме Стара планина от Варна  Hug

Аелис, с този хляб  ooooh! Аз казвам няма да меся пък, ама мине се не мине 1-2 седмици и пак съм се строила  Flutter A и едни нови идейки за оформяне се размятат в онази темичка, как да не го пробваш  Flutter И аз съм добре с кантарчето, прекалено добре  Embarassed

И сутринта беше 60  ooooh!
Ходихме, много е красиво на тази Вазова екопътека (за екопътека ще си замълча и за европейските пари). Минава през водопад Скакля, да ама вода малко. Там Вазов е написал Дядо Йоцо гледа, е голяма прелест е сътворила природата. Има снимки  Crazy
И сега като направя една пица, всички изхабени ккал айде пак обратно в мен  Joy

Хубава вечер, момичета  Hug

# 594
Добро утро  Hug

Аелис, на работа ли си днес  Hug Дано е лека смяната ти  Hug

И днес мързелуване, а и чистене ще пада  Crazy И готвене  newsm78
Малко понамаля кантарчето, не че е добре, но е поносимо  Crazy
Един мързел ме е налегна, но и много съм изморена от вчера.

Хубав, съботен ден, момичета  Hug

# 595
здравейте! Embarassed
хубав уикенд и от мен!
явно ще е посветен при всички на слугинаж.. Mr. Green
но мързела е велико нещо. Grinning
до после! Hug

# 596
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Наминавам набързо, колкото да не ми пишете отсъствие Flutter.

Много работа днес, изморих се Rolling Eyes.Кантарчето е зле, ама и днес е ДРМ, та утре може и по- зле да е Rolling Eyes.Поотпуснах се нещо, знам си аз да не правя изключения, после трудно влизам в ритъм Rolling Eyes.

До утре.

Приятен уикенд ви пожелавам Hug   bouquet Hug!

# 597
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Поизлезнахме със скъпият , сутринта не можах да се включа, че трябваше набързо да сготвя и да пооправя у нас Wink.

Кантарчето е на 64.700, бива в сравнение с вчера Rolling Eyes.

Много прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug!

Хубава неделя Hug  bouquet Hug!

# 598
Здравейте  Hug

Аелис
,  и ние излизахме, гласувахме и това, а и пихме кафе  Crazy

То общо взето аз ходих да си дам гласа против, вместо за  Joy
Едно зеле със свинско съм се разготвила в промишлени количества за седмицата, на етапа мачкане на зеле съм, ще е газене на зеле в найлонов плик, че ме мързи  Crazy
Аз съм на 58, но ще има нережимност за вечеря и утре пак ще се оплаквам  Crazy

Хубав ден, момичета  Hug

# 599
И си нямаме кафенце днес  Thinking

Каква е тази мента, дето се мотка по подфорума ни  Crazy Да мен веднага ми идват идеи да мохито  Flutter
Кантарчето пак не е добре, само 58. Трябва да се стегнем.

Един материал правя, по-точно гледам за последно, за една конференция в Банкя и ще спим там, че ни е много далече  Joy

Хубав ден ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт