Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 252
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug

Момичета, благодаря на всички за хубавите думи и пожелания, много ме зарадвахте Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

ивка27 , успех с лунуването Hug.Аз да попитам - колко често се лунува, струва ми се, че скоро лунувахте newsm78.Ама може и само да ми се струва Joy.

ina15 , ако можех да хапвам сладко само на четири дни веднъж - щях да съм фиданка Flutter.Ама не мога и това си е Embarassed.

Jerry F , много хубави картинки Hug.Трябва да ми покажеш как се прави тази с буквичките Wink.

margita, тези са извънземни направо Heart Eyes.Много ми харесаха Hug.

velvetvoice , тя хремата като че ли най- дълго държи Rolling Eyes.Много е неприятно да ти е запушен носа Sad.

mery_79 , благодаря за цветята, страхотни!!!

Днес сме у дома със скъпият, по някое време ще поизлезем Wink.

Добре си прекарахме вчера, хапнахме, пийнахме - сега релакс Wink.

Зле е кантарчето , над 65, ще трябва да взема мерки Flutter.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 646
Здравейте  Hug

Марго
, и с много хора се сблъскваш  Hug  Видя ли, че нещо ми се пудри форумът веднага си копирам поста  newsm78

Velvet, до нас откриха нова зала, само фитнеса й посещавах, сега чакам йогата да започне  Hug

Ина, ще я открия аз тази пътека на здравето в Банкя, 3-4 часа била, нищо работа  Hug

Аелис, ама съм и аз  ooooh! блейка, едно на инглиш, друго на кирилица  Crazy Много е лесно, в уърда моменталически става. Имам път към вас някога, е докато е есен още, да ти покажа  Hug И какво ти подариха  Crazy

И моето кантарче не  е добре, а как съм гладна в момента  Whistling
Сега ще ходя да си плащам билета до Монреал. Само нещо не ми е ясно, на връщане имам престой на летище Кенеди 7 часа. Дали ще мога да направя една обиколка на Ню Йорк  newsm78 или ще трябва виза да си вадя  newsm78 Да действам и там с визата, нищо че е рано  newsm78.

Утре ще  един от последните хубави, слънчеви дни, да го използваме пълноценно  Hug

# 647
  • GYM
Привет, банда Hug
Аелис, сподели какви са подаръците Wink Аз моите си ги изисках в аванс от половиния, тъй като всичките ми празници ще празнувам по вода Crazy Той човека, нали не може да ми отказва Joy
Джери, хубаво нещо е йога, аз вече доста време всекидневно практикувам, пристъпите ми на гняв са овладени, някак гледам по-другояче на живота Flutter А като изляза от групова практика изпитвам чисто щастие Heart Eyes Инструктора е много важен, обаче Peace
аз още подсмърчам и кукуригам, но е по-добре положението Crazy За кеф са ми писали 2 репетиции през уикенда, не знам как ще се справям, тея хора умора нямат ooooh! Вече съм почти готова с покупките, в дилема съм дали да си купувам крем за лице, че хич нямам, ама пък на кораба пазарувам с 50% отстъпка, за смешни пари ще накипря някой луксозен крем newsm78 Та такива мити работи Thinking
Отивам да посвърша нещо днес, че ми се трупат разни дреболии, а времето напредва Simple Smile
Хубав ден  bouquet

# 648
здравейте! Hug
Аелис,всяка седмица има някаква луна.другата е великото пълнолудие и аз тръгвам с големи надежди за детоксикация.на теб като скорпион не ти ли влия? Hug
а за сладкото пред мц съм и не мога да се спра с него.
Jerry F,пишеше,че е 7км,аз минах 1км и ми стана зашематено от чистият въздух.да направиш снимки,нали?днес куде се възползваш от слънчевият ден?
velvetvoice,ти кога заминаваш?
прекрасна събота на всички!  bouquet

# 649
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Jerry F , за подаръците - един тиган на Тефал, комплект бамбукови кухненски прибори, един прекрасен шал, който е много красив, но не знам как ще го нося - един такъв голяяям е, с правоъгълна форма, може би върху палтото трябва, че да се вижда , ама как ще го премятам - не знам newsm78.Ех, Ню Йорк, размечтах се - "Сексът и града" е виновен Joy.Казвай кога ще идваш Wink.

velvetvoice , ти обикаляш света, ако си видяла как се носят огромни шалове - да споделиш Joy.

ina15, нямам никаква представа как ми влияе луната - на апетита със сигурност не ми влияе, все си ми е голям, и с луна, и без луна Joy.А пък МЦ при мен няма нищо общо с апетита ми за сладко - и той все е голям ooooh!.

Работна съм днес, имаме си нов комп, служебен, да сме си изписвали табелата на него,  ама са направили грешка и интернет си има, та табелата ще почака Joy.

Кантарчето катери нови върхове, ама съм в настроение и няма да му обръщам внимание - то тоя месец така ще е Rolling Eyes.

Пожелавам ви много, много хубав ден Hug   bouquet Hug!

# 650
Здравейте  Hug

velvet, ми купи си го от там, скъпият все ми се смее, че от тук даже до морето купувам безброй неща, като че ли там няма магазини  Joy Нещо си купих един с лифтинг ефект, нищо подобно, обаче така ми избели лицето  Joy Хем е от добра аптека  newsm78

Ина, стягам се аз за Банкя, де и някой доклада да ми научи и да го изнесе  Hug

Аелис, ми трябва да се строим някога, за мен е важно да е слънчево времето, ще те питам за един транспорт там, някакъв градски/селски автобус 27  newsm78

Да, ама аз не се мерих сутринта  Crazy Подкрепих се с едни десертчета с ядки за прехода (никога не съм го правила  newsm78), но нали е нужно  Crazy
Да почвам нережимност за вечеря ала болонезе  Flutter

Хубава вечер, момичета  Hug

# 651
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Неделното кафенце днес е следобедно Flutter:

Jerry F , много харесвам десертчета с ядки Flutter.

Днес спахме до късно, ама нямам угризения, после два дни съм все на работа Sad.

Кантарчето показва 64.900, което е добре в сравнение с вчера Wink.

Пожелавам ви прекрасна неделя Hug   bouquet Hug!

# 652
добър ви ден! Hug
Аелис,миналата год.бях на една сватба в чужбина и там всички гости ги носиха над офиц.рокли и много красиво ги замятаха.от тогава и аз ги харесвам,и започнах и да си купувам,и нося.последната придобивка е слънчево жълто и много ме кефи в мрачно време.
и аз обожавам всякакви ядки,под всякаква форма,по всяко време,ама много калории..тъй не намерих нещо с по-малко.пък супер ме засищат,поне за по-дълго,че то аз вечно съм гладна.. Embarassed
отдъхвай активно! Hug
Jerry F,ти си го знаеш доклада,а за изнасянето му е излишен коментара.ти си! Hugкъде беше на преход?
след 2 дена преяждане от нерви,пред мц период(не,че е наличен,но стига съм се оправдавала с него)днес е ден за варива Praynig #Cussing out.дано не се оплескам..прочетох ядките и днес са разрешени фъстъци и вече се размечтах... Rolling Eyes
релаксираща неделя и от мен!

# 653
Здравейте  Hug Скъпият окупирал компа  Flutter

Аелис, какво е това поспаливо време  Rolling Eyes Уж ни го смениха и аз пак си се успивам  Flutter
Да те питам да няма всеобща война на тинейджърите срещу пастата  newsm78 и аз да не съм разбрала  Joy Вчера правих една тава, като ми заразказва синът какво, колко и как била вредна се учудих  newsm78 Не, не че кой знае какво ама с Митко трябваше да изядем цяла тава  Crazy

Ина, смело давай фъстъци и кашу, те са бобови. То аз подритвам тук словото, от утре сериозно  newsm78

Уж днес ден за чистене, ами още си е недоизчистено  Crazy
Хептен съм станала разсеяна, редовно по 3-4 се връщам, а имам списък, този път направо портмонето у нас си забравих и се изненадах на касата.
Утре ще се меря, че след снощната тава днес не посмях.

Хубав ден, момичета  Hug

# 654
 Здравейте!Ще ме приемете ли във вашата чудесна компания?
От известно време си търся начин да сваля излишните килограми,и все не успявам.
Проблема ми е най вече във вечерното хранене,та затова помислих че при вас
може би ще успея.Ще се радвам,ако ме приемете и помагате със съвети,за което
ви благодаря.
 Хубава вечер на всички. Hug Hug Hug Hug

# 655
Мецанка, добре дошла в нашите редички  Hug
Щом вечерното ти хранене е проблем си точно за при нас, тук вечер се яде всичко (строга последователност само, но това не е проблем)  Hug
Ще си помагаме и подкрепяме взаимно и успех  Hug

# 656
Jerry F,благодаря ти за милото посрещане.  bouquet Hug
Със сигурност ще ви досаждам с много въпроси.
Пожелавам ви една прекрасна слънчева седмица,изпълнена
с много усмивки и положителни емоции. Hug

# 657
Добро утро  Hug

Мецанка, веднага ще ти отговаряме  Hug Режимът е прост за спазване  Hug Важното е през деня да  не се изкушиш към въглехидрати, към лек протеин може, особено в адаптационния период и задължително със зеленчук.

Аелис
, лека работа днес  Hug

Премерих се - 58  Crazy, какво стана от това лято, изведнъж +3 кила  newsm78
Имам едни неща на китайски да гледам, не се майтапя, на китайски ми връчиха бланката, аз се надявам на английски да я попълвам  newsm78  newsm78  Shocked  newsm78 Ще се боря с Гугъла да превеждам графите newsm78  Shocked

Да ви пожелая хубава, нова седмица  Hug

# 658
  • GYM
Добро Утро!
През уикенда ми беше невъзможно да ви пиша Crazy По 12 часа репетиции, направо кеф на буци ooooh!
Малко по-добре се чувствам, но като знам колко много задачи ме чакат, направо не ми се мърда от вкъщи Whistling
Днес имам среща с един лютиер, намислила съм нов инструмент да си купувам, трябва да ида на фризьор и още 100 неща #Crazy
режимна съм, но не съм се качвала на кантар, утре ще ви уведомя Wink
Успешна седмица и ползотворен ден Hug

# 659
Jerry F ,благодаря ти,че ми помагаш.
И веднага с въпросите:
1.Какви салатки хапвате в този сезон?
2.За вечеря всичко наведнъж ли ядете или си карате последователно ,но с прекъсване?
Имам предвид като се прибера да хапна салатка,а по късно и друго,така може ли?
3.През деня,когато се ядат плодове,трябва ли да се спазва някакъв интервал?
Извинете за глупавите въпроси,но сте толкова мили,като ви чета,че реших
да се възползвам . Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт