Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Мецанка, ами той Ори казва зеленолистни да използваме за салата, гледай да са с ниско съдържание на захари, т.е. на моркова дава само сока, не самият морков. Зелето е добре дошло за салата. Скъпия само ми казва - това зеле не свърши ли по пазара, че всичкото го изяде  Joy Краставички още има, марули (не знам какво им е нитратното състояние).
За плодовете - няма кога и колко, само има изискване да са с нисък гликемичен индекс и ниско съдържание на захари. Ябълка по една на ден и май круша ли беше, та праскова ли  newsm78 пак по една на ден. Да не те отчаях  Hug

Не е дадено, че не може да се яде първо салатата, с прекъсване протеина и другото.
Наскоро попаднах на един абзац от Ори, че голямото количество погълната наведнъж храна допълнително ускорява  метаболизма.
Аз всичко наведнъж ям, че не издържам вечер, но много момичета го разделят.

Малко ми е микс с главата с този китайски, дано не пропуснах нещо  Hug

# 661
Jerry F ,благодаря ти,много.
Да видя как ще обуздая това ядене-направо се ужасявам как ми се яде.Нещо съм се сбъркала май.
Дерзай с китайския,моето дете учи приложна лингвистика  в Полша,и ви се възхищавам
на уменията да се справяте с много езици.
Благодаря ти,още веднъж,много си мила. Hug

# 662
здравейте,момичета! Hug
МЕЦАНКА 2610 ,добре дошла и от мен тук! Hug
velvetvoice ,успешни задачи,покупки и всичко,което си запланувала.утре да ни се похвалиш с голям -! Hug Peace
Аелис ,лека работа!липсваш! Hug
Jerry F,успех и на теб с китайския! Peace Hugвлез в темата по държави и някой мама от китай да го преведе.
при мен е пак ден 1-ви.скоро може и така да се кръстя.пия един отврат аб,хем ми е лошо и зашематено,но апетита ми не спада и денонощно ми работи голямата уста.та искам лунно да се пречистя.един чувал моркови от събота ме чака и дано вечерта съм стартирала със соковете.ето,че и ори давал сок.а мен те ми оправиха зрение,надбъбреци и черен дроб..
успешна нова седмица ви желая,с реализация на всички поставени задачи!  bouquet

# 663
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Бях на работа до 13 ч., лудница беше заради новият начин на изписване на лекарствата, с електронни табели - учехме се Crazy.Справихме се прилично, само с малки пропуски, ама много време ни отне - дано посвикнем, че ако все толкова време ни отнема - кой ще гледа болните не знам ooooh!.

ina15 , успех с пречистването Hug.За ядките - същата история съм, калорични са, ама много си ги обичам и това си е Joy.То всичко вкусно е калорично и не особено полезно, изключвам плодовете от това число Wink.

Jerry F
, нашата тийнейджърка много си я тачи пастата, особено с червен сос  Wink.Та и да има война - до човек си е, Пепи може да е решил да води здравословен начин на живот Heart Eyes.Ох, и аз съм така, 3 кила отгоре от около месец насам, и си ги поддържам ooooh!.Ама и не слушам де Mr. Green.

МЕЦАНКА 2610
, добре дошла и от мен Hug!Тя Джери всичко ти е обяснила Wink.Много е хубав режима, и лесен за спазване - успех    bouquet!

velvetvoice , нова прическа ли ще си правиш Wink?

До преди малко спах, така съм след първата смяна Wink.Утре пак съм на работа, цял ден този път, за разнообразие Crazy.Да сте наясно къде се губя Joy.

Кантарчето пак е над 65, ама така ще е, докато не взема да слушам Ори Rolling Eyes.

Чакам таткото да доведе малката от градина, да ми стане весело Joy.

Пожелавам ви приятна вечер Hug  bouquet Hug!

# 664
Като за първи ден се справих прилично,дано успея....
Лека нощ на всички.

# 665
Добро утро  Hug

Аелис, ми аз си мисля, че Пепи се страхува да не стане като баща си  newsm78 Той е пухкавичък, още навремето ту беше пухкавичък, ту отслабваше, но какво да се прави голям кулинар и всичко си опитва (изяжда  Wink)
Лека работа днес ти пожелавам  Hug

Мецанка
, поздравления, а то това първият ден е много важен, не само за нашия режим, а въобще първия ден по пътя към новия човек, които не се изкушава  Wink
Колко имаш да сваляш, за да се харесваш ? О, браво на детенцето  Hug Да не говорим в среден род за него, колко е голямо ?
А, н,е аз китайски не знам, с едни бланки се боря, но искрено се надява в скоро време да почна да го уча  Crazy

Ина, ох, тези антибиотици, уж чисти, но пак имат такива действия  Hug Как правиш сока на морковите, машинка ли имаш ?

Velvet, и да ни го покажеш новия инструмент, успех със справянето  Hug Кога ще те изпращаме ?

Ми при мен нищо ново, 58 съм, добре че не е 60, как се успокоявам  Joy
Днес съм си в нас, да се потрудя от тук

Хубав ден, момичета  Hug

# 666
  • GYM
Добро Утро!

КантарЯ го подминах с лош поглед днес, че снощи бяхме на гости и ядох като за последно Embarassed
Джери, ще се похваля, само да взема окончателно решение Crazy Трудно се решавам, пък и си сменям мнението по няколко пъти Grinning Не е от зодията, ще е от асцендента, той ми е такъв нерешителен Crazy В понеделник летя за Стокхолм, така че тогава ще ме изпращате Wink Но преди това имам да организирам РД на малката, да събера багажа и да взема решението Laughing
Мецанке, добре дошла и успех!
Аелис, само за боядисване бях, прическата нямам право да я сменям, имам такава клауза в договора - никакви драстични промени на външния вид. Добре, че на снимките не изписват килограмите, че  тогава щях да я втасам Joy
Ина, познато ми е това с работещата уста Laughing Не се намери за мен заместител на дъвченето и това е Joy
За днес имам по-малко задачи, така че ще си и почина освен всичко, вируса ми разминава вече, но ми останаха възпалени синуси, всеки ден вадя гной от тях, дано минат до понеделник, че е ад да излиташ и кацаш с хрема Sick
Пожелавам ползотворен и усмихнат ден  bouquet

# 667
Здравейте момичета. Hug Hug Hug
Приятно е при вас.Аз преди бях на 90 дневната,но там не съм писала,че все едни остри
реплики се разменят....имах ефект,но е голямо слугуване-всеки ден различен,а аз
нямам това време-излизам в 7,00 и се прибирам в 18,30.
Jerry F ,дъщеря ми е на 20,учи една година в Търновския университет и от там замина по
програма за 1 година в Полша.
За сваляне много имам аз-поне 10,но колкото сваля ,все ще ми е от полза.При мен кг.са натрупани
в корема и бюста най-вече.Все им се чудя на тия дето слагат силикон.
Аелис ,благодаря ти за посрещането,радвай се на дечицата докато са малки и не са изхвръкнали по света,че много е скучно без тях.
ina15 ,как са морковите?
Хубав ден от мен,че ме притиска работата.

# 668
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна днес, и отново с електронни табели се занимавахме, лудница Crazy.Оправяме се, ама като всичко ново - гледаме по няколко пъти, да не объркаме нещо Rolling Eyes.

Кантарчето е много зле, но вчера въобще не бях режимна, дори и през деня - колежка си роди момиченце и почерпи, как да не си взема от всичко Laughing.И довечера сме на гости, и утре пак - не му се вижда края и това си е Rolling Eyes.Кога ще се стягам - не знам Rolling Eyes.

Това е засега, не мога да пиша много, нали съм работна.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 669
здравейте! Hug
Аелис,как е мъничката? Hugлека работа! Peace
МЕЦАНКА 2610,морковите още ме чакат.и ако освирепея,най-много да се размина с тях.. Embarassed
аз в гърди не пълнея ,а около тях и те съвсем изчезват... Embarassed
velvetvoice,какъв е нерешителният асцедент? newsm78малко останало до понеделник.. Hug
Jerry F ,не знам какво чистят аб-тата..по-скоро мен ще изметат,отколкото бактериите,но аз за туй добре се грижа за себе си..вчера изядох всичко,което може да се сетите за ядене и онова,което не се досещате..
имам сокоизтисквачка-много стара българска,но моркови и динени кори хубаво мели.разни маркови не ми издържаха на морковите..
та днес ,ако устата е мн.работна,ще замества машинката за морковите..наказана е.
победи ли бланките? Peace Hug
прекрасен ден и от мен!

# 670
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15
, до тази нощ беше добре.Бяхме на гости, нищо й нямаше, игра си с децата, дивя, и през нощта като каза , че я боли гърлото, и една такава топличка, чак гореща - та се лекувахме по никое време Sad.Сега е по- добре, записах й час при педиатърката следобед.

Та така, по график трябваше да почивам, но една колежка ме помоли за смяна - та довечера ще съм на работа.

Кантарчето е много зле, ама как да е, като ту съм режимна през деня, ту не съм Sad.Толкова време никакви прегрешения през деня, но откакто направих компромис с Гърция - не мога да се взема в ръце Sad.Скъпият донесе закуска за Катето, аз не поисках, ама тя не си я изяде , та и днес ще съм нережимна.Дано събера сили и инат от утре да влизам в час Flutter.

Ще се гледаме днес, тя Катето е голяма вече, не е така трудно да се гледа Wink.

Много прегръдки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 671
Добро утро и от мен  Hug

Аелис, голямо момиченце си е вече Катето  Heart Eyes Е, утре си на линия с режима, нали си нощна, няма да имаш възможност да нережимстваш  Hug Аз сега съм много гладна, но към 12 ще слизам по центъра, от 14 имаме пак протест и няма да имам физическата възможност да се поддам на нещо (не че по центъра не е заведение  до лавка, заведение и така ...)

Ина, за съжаление се разминавам с Банкя, само доклада ще изнеса, че имам едни документи да попълвам  ooooh! Е, ама после цял живот мога да си ходя, ама не сега  Flutter То ще е и много студено за мотаене  newsm78

Мецанка, да ти е жива и здрава и много да ви радва щерката  Hug Честно да ти кажа и аз не ги разбирам маниите за големи бюстове, аз не мога да се оплача и все ми е било неприятно от свиркания, опипвания в автобус  Whistling Добре, че сега като минах 40 вече много рядко да има такива неща  newsm78 О, аз друго може да си нямам, но коремче си имам, толкова и гимнастика и пак не се дава  Flutter

Velvet, и аз така изведнъж останах без време, а даже си взех валчер за фризьор, до 30 е валиден, кога ще успея, не знам  newsm78 Ще те изпратим, но нали няма да ни липсваш, както миналата година от там пак ще си с нас  Hug

Чакам сега да се дигне мъглата да ходя да си платя таксата участие за конференцията в Банкя.
Правих някаква кардио йога сутринта, колкото да се изнервя, не ми допадна  newsm78

Хубав ден Hug

# 672
  • София
Здравейте  Hug
Този вирус наистина е бърз, и аз като си легнах в събота нищо не ме болеше, но сутринта не можех да преглътна  Rolling Eyes Хубаво, че един колега донесе дюли и снощи направих компот  Wink
Велвет, вземи си ринолекс, и мен синусите са ми слабото място, но един колега ми препоръча и този път ми спря на втория ден, мисля че е от него, може и вируса да е такъв  Thinking
С морковите не прекалявайте, една братовчедка беше ходила на лекар да пита защо са и оранжеви дланите  Joy
Мецанка, добре дошла и от мен  Hug  Хубаво е да разделяш вечерята, първо салатата и после протеина, аз така съм си свикнала  Flutter
Хубав ден на всички  Hug

# 673
привет! Hug
Аелис,бързо да оздравявате и дано е нещо моментно! Praynig Peaceлека работа на теб после! Hug
Jerry F,да,жалко..но пък ви е на близо.успех с доклада!аз се каня болничния престой,после да съчетая с банкя.даже имам и амбициозни планове да си взема по клинична пътека направление за там,но като се знам колко съм организирана в това направление... Embarassedи все нещо друго е по-важно..но пък с храненето съм супер сериозна!добре се гледам.. #Cussing outизлишно е да казвам,че снощи се провалих..
днес съм с мц,дано спре този безумен глад.. #2gunfire
margita,и на теб бързо оздравяване! Hug
аз при такива случаи съм много доволна от септилин.има и капки за деца.и е абсолютно безобиден.
на морковите този ефект също е хубав-прави невероятен тен и изчиства кожата.
МЕЦАНКА 2610,къде си? Hug
слънчев ден!  bouquet

# 674
  • GYM
Здравейте! Hug

Марги, бързо оздравявай Hug
Да не си говорим за бюстове, моля Naughty Да кажем само, че сутиените с подплънки много ги тача Embarassed
Джери, поглези се, аз много обичам разкрасяващи процедури Laughing Препоръчвам ти йогата за атлети, много е добра, ако я нямаш ще ти я метна на скайпа Wink Имам и други, пак са интересни, само кажи Hug
Аелис, бързичко да оздравявате Hug
Ина, везни ми е асцендента, ама пък затова съм толкоз хубава Crazy Joy
Днес съм на доктор за носа, да видим какво ще каже, иначе довечера сме на кръчма, така че режима пак ще е на пирон hahaha
Ще отслабна аз, ама пак на кораба, то е ясно Flutter
Пожелавам ви успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт