Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейте и от мен.
Цял ден много работа ,не остава време за писане.
Режима ми харесва,справям се за сега,докато някой ден се издъня Embarassed
velvetvoice,за мен бюста е цяло наказание,завиждам ти за подплънките..кеф ти с тях,кеф ти без тях,при нас такива екстри няма за съжаление.как ти нослето,излекува ли го?
ina15,тук съм,ама пуста работа,не остава време,ти как си?
Jerry F,браво на теб за гимнастиката,аз такова нещо не съм правила отдавнаа..
margita, Аелис, Hug Hug Hug
Хубава вечер на всички,и забравих най-важното-1 кг за 3 дни,дали е вярно?!кантарчето ми не е
електронно,но след време ще позная по дрехите.В един панталон се целя,да видим кога ще
мога да го обуя.
Целувам ви. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 676
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Дежурството ми мина, не беше от най- леките, ама и по- тежки съм виждала Rolling Eyes.

Ще съм кратка, че ми се затварят очите - минавам през  банята и кантарчето и си лягам, че на обяд свекървата ще ми доведе Катето, да съм се наспала дотогава.

Вчера беше много зле, но вечерта се е почувствала по- добре, на АБ е, дано бързичко й мине Praynig.

Прегръдки за всички Hug Hug Hug Hug Hug!

При първа възможност ще пиша повечко Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 677
Добро утро  Hug

И аз да пиша и да бягам, задачки ....

Марго, стискам палци за бързо оправяне, аз се замислям за ваксина, че едни пневмонии правя  newsm78
Пепи беше малък, много 2-3 месечен и трябваше да го водим на уролог ли или нещо от сорта там, и лекарката само го погледа и каза - Много сокчета от моркови му давате на това дете, то оранжево е станало  hahaha Взех си забележка  Crazy

Ина, има ли проблеми с клиничните, въоръжаваш се с нерви и ходиш началото на месеца да чакаш, ох и аз какво компетентно мнение давам  Crazy Стискам палци, хем ще идвам при теб  Hug

velvet, а, мерси, изтеглих си я Йогата за атлети, утре си я пускам сутринта на телевизора  Hug О и рожден ден ще имате значи  Hug

Мецанка, о, поздравление, нищо че е цифров кантарът, все пак не забравяй, че изведнъж си почнала да не се храниш през деня и това има значение  Hug Значи режимчето действа.
Иначе аз всеки ден тренирам по нещо, така от 2 години, ако не по баира някъде,  навик си стана  Hug

Сега да се правя на хубава и да бягам за Банкя да се открием, да се връщам.
Утре ми е докладът,  от 11.45 е заседанието, значи още 9 трябва да тръгна от нас. Как ми се искаше да остана на коктейла и да спим в хотела там, ама няма, има важни задачки  Cry
А, кантарчето е 58 и 900  Crazy
Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 678
добър вечер! Hug
Аелис,дано си си починала и бързо оздравяване на катето! Hug Praynig Peace
Jerry F,успех утре!ех,жалко така на бързо..аз без процедури мога да си ходя,когато пожелая,ще те викам да релаксираме заедно. Hug
МЕЦАНКА 2610,честит ти минус! Hug  bouquet
velvetvoice,вчера чаках и от теб минус.ти поне на кораба ще отслабнеш,аз сигурно -в др.живот.ти ще постиш ли? Hug
приятна вечер!  bouquet
да ви се покаже в акция:
http://www.arcproductions.com/launchVideo.php?video=12

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 00:01 от ina15

# 679
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , стискаме палци всичко да мине " по вода" Wink.И какво сега - без коктейл ли Sad?За нощните - понякога ме чакат разни неща там, оставени от дневната смяна, и аз си нося , и става една.....То аз съм си виновна де, никой не ме кара насила да ям Embarassed.

ina15
, много се смях, извиках и Катето да гледа, голямо кискане падна Joy.Обещах й после пак да й го пусна Joy.

МЕЦАНКА 2610, честито ти минусче Hug.Мда, дрехите са голям показател Wink.

velvetvoice , дано доктора измисли начин да се справи с хремата ти Hug.А на кораба няма ли големи изкушения?

margita
, то аз не си правя сок от моркови, мързи ме да вадя сокоизтисквачката, а и после какво миене пада ... то тя ме отказа от соковете Joy.

Катето е добре, дивее на воля, обръща къщата с главата надолу - ама по- добре така, че миналият ден цял ден не стана от леглото милата Sad.По- добре да ми е дивичка Flutter.

Довечера съм на работа, дотогава ще подомакинствам.

# 680
  • GYM
Привет,
Хвърча като финикиец, организирам последни неща, събирам багаж и въобще съм изпушила здраво Crazy
Уж съм на режим, ама много не ми е до него, та кантара го прескачам, щот само това ми липсва - някакви разочарования кантареви hahaha
На кораба има изкушения - напр. торти, кексове, кифли и пр., ама аз нали не съм по сладкото и тестеното, ям само риба и зеленчуци и съм 6 Flutter Така, че ще се отслабва Crazy
Аелис, то вече ми било минало по нейните думи, остава да се доизлекувам - спрейове разни и лекарства (бррр, много мразя лекарства, ама няма как Sick)
Ина, ах горкото, то това си е жива мъка Joy
Джери, успех Hug
Багажа е готов до половината, РД-то на Дар е организиран, остава да си купя боя за коса, да обменя едни пари и да изтегля други, имам контрола при дерматоложката ми и май това е newsm78
 newsm78Довечера сме на гости, така че кантара ще го погледна лошо утре и пак ще го пропусна Crossing Arms
На вас - приятен ден  bouquet

# 681
  • Варна
Здравейте и от мен. Днес съм на лунен, но довечера сме поканени на гости. Sick
Иначе в последо време се олях с яденето и сега съм решила да слушам вече. Wink
Мецанка , добре си дошла, наистина в темата е много приятно.  bouquet
За сега толкова от мен.  bouquet

# 682
Здравейте хубавици. Hug Hug Hug Hug
Набързо да се разпиша и аз.
Справям се за сега,вечер понякога леко прекалявам с количествата
и не слугувам на кантарчето-те панталоните ще си покажат.
Като цяло ми е по леко и се чувствам добре.
Хубави почивни дни ви желая. Hug Hug Hug Hug

# 683
приятен уикенд и от мен! Hug
катето на аелис да оздравява! Hug
velvetvoice да успее с всички задачи и от кораба да ни пише! Hug
Jerry Fда идва да разказва! Hug Praynig
до утре!  bouquet

# 684
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Познато ми е това момче от някъде, не се сещам от къде, но като е решил да ни поднесе сутрешното кафе, няма да се дърпаме я Joy.

velvetvoice , сама ли си боядисваш косата?Аз от години съм на кичури и фризьорката се разправя с тях, макар че все ми минава мисълта да си направя един цвят, ама като ми е трудно да реша какъв - и хайде пак кичури Joy.Успокоявам се с това , че половината коса не ми е пипана Flutter.

ивка27 , как мина гостито?

МЕЦАНКА 2610 ,права си, на кантарчето не бива да се слугува, аз много го експлоатирам, а не трябва Wink.То вечер трябва да се хапва солидно, ако е режимно - няма проблем да се прекалява с количествата, Ори иска да преяждаме Flutter.И аз затова си избрах този режим - едно ми е лекичко през деня, а вечер разпускам Wink.Това, че се чувстваш добре е супер, значи това е правилният ти режим Hug.

ina15 , Катето се оправя, добре е вече, само трябва да си довърши АБ Wink.

На работа съм още, колежките дойдоха, сега ще пием кафенце Wink.

Надявам се кантарчето днес да падне под 66, че вече два дни все над тази цифра показва, което никак не е добре Rolling Eyes.

Ще поспя като се прибера, а  после - волна програма, може да поизлезем със скъпия Flutter.

# 685
  • GYM
Добро Утро!
Почерпете се нережимно за РД на Дар! Днес става на 4годинки Heart Eyes

Имам да правя 100 неща, весел уикенд и целувки от нас Hug

# 686
Добро утро и от мен  Hug

Аелис, и рано рано чаровен хубавец ни предлагаш  Hug Ми без коктейл този път, после цял живот все по коктейли ще си ходя  Hug Приятна почивка днес, как е моята приятелка  Heart Eyes

Velvet
, има едни аптеки, сега забравих веригата, там бойте са много евтини. Моята Syoss, с която се боядисвам там е 5, докато на другите места е по 8 лв., е то има бой и по 50 лв, ама всеки месец по толкова не ми се дава, а и много покрива. Ще се се сетя обаче за аптеките  Joy
Аз се надявам след няколко месеца да ти пиша точно от другата страна на нашето кълбо, за сега още не говоря много, чакам  Crazy И честито на маката хубавица, а тя вече и голямо момиченце  Hug

Ина, ау, много ми хареса в Банкя  Hug Видях откъде тръгва алеята на Здравето, ще ходим натам, като дойдеш. Мотах се из парка, ходих до църквата над него, е и на конференция отидох де Joy Сега свалям снимки. Знам вече транспорта  с автобуси до там, редовни са. Снимах и разписанието от Банкя до Клисура и още някакви места/

Ивка, Мецанка   Heart Eyes Hug

Голяма грешка, че не отидох на коктейла, друго си е без скъпия на конференция,, едни хубавци  Joy и всеки се мотае около теб  Flutter Недостатък, задават повечко въпроси на доклада   Flutter Много хубав беше хотелът, до колкото бях  Wink Две звезди, но си заслужаваше.
Банкя не е нищо особено, но много зеленина има, един чист въздух  Crazy

Скъпият снощи почерпи за доклада, един Джони  ooooh! И сега закусих Blush, че нещо ми е криво  Flutter И ще се срамувам цял ден, а то закуската води до обяд и т.н.
Правих до сега едно голямо кръгло нещо, че утре ще имам гости  Laughing

Хубав ден, момичета

# 687
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Велвет, да ти е жива и здрава дъщеричката  nbirthday
Много радост и хубав празник   ura
Джери, аз Ремедиум само посещавам, преди  в Марешки  Flutter
Не съм ходила в Банкя, в неделя бяхме на разходка до едно село след Елин Пелин, чудна природа, тишина  Rolling Eyes
Днес  съм на работа, взела съм си две ябълки, дълъг ден се очертава, ще тропкаме с един грузински ансанбъл до довечера  Wink
http://vbox7.com/play:699a899d
Хубав ден  Hug

# 688
здравейте! Hug
margita ,лека и приятна работа днес!много е интересно при теб! Rolling Eyes Hug
Jerry F,ще ходим с удоволствие.ще дишаме свеж въздух,от тази чистота ми прилоша на мен..аз ходих до клисурския манастир,но на другия(мъжкия)ще ми е по-интересно...ти с влака ли ходи?хайде,показвай снимки. Hug  bouquet
velvetvoice,с кеф ще се почерпя,но да ти е жива и здрава дъщерята,да има едно прекрасно и безгрижно детство.много радост и гордост да ви носи! Hug
Аелис,ех,каквита кафета поднасяш! Heart Eyesприятен релакс на теб с едно палаво и във форма кати. Praynig
аз предпостно ям де що има като за последно. Embarassed Embarassed Embarassed
усмихната събота!  bouquet

# 689
Здравейте Hug Hug Hug Hug
  Аелис,страхотно кафе си поднесла.И аз така се чувствам на този режим
денем ми леко ,вечер хапвам каквото ми се иска,остава само и да отслабна....Как е
Катето,лудува ли вечер.Моето момиче и то болно,ама далече...само се лекува,дано успее.
Глася и колет иска суджук,сирене и лютеница Grinning носталгия я тръска.
 velvetvoice,честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава и много да те радва.
  Jerry F и аз преди се боядисвах със syoss,но от известно време ползвам
мус боята на vella.страхотна е и много трайна.качи снимки да видим Банкя.
 margita,този  ансамбъл ми взе акъла,невероятен е ,завиждам ти че се докосваш
до такива хора.
  ивка27,благодаря за посрещането.
  ina15 от кога започваш постите?
  желая ви една спокойна съботна вечер,целувки от мен на всички.

Общи условия

Активация на акаунт