Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 246
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

velvetvoice , честит рожден ден на сладуранката на патерици Hug Hug Hug.Да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива, да те обича много и от време на време да те слуша Joy.

Jerry F , ох , сбъркала съм си работата, и аз искам по коктейли да ходя, и разни хубавци да ме заграждат Joy.Катето е екстра, дивее Heart Eyes.Дойдоха ли гостите?Сигурно са доволни, че има вкусно кръгло нещо Wink.

margita , добре си си прекарала вчера Hug.

ina15 , ами то предпостното ядене е като яденето преди започването на диета  Joy.Ще стискам палци, досега не съм постила, защото най- вероятно няма да се справя Rolling Eyes.Мда, от 8 ч. сме зарелаксирали, Катето ни събуди рано- рано, ама се е случвало и в 7 да стане, така че бива Flutter.

МЕЦАНКА 2610 ,то лекотата води до отслабване, няма страшно Hug.Ако спазваш принципите на режима - и резултати ще има( чак на поезия го ударих) Joy.Катето лудува и сутрин , и обед , и вечер - сега са й донесли едни пастели баба й и дядо й, и рисува в една тетрадка, та се е залисала за малко Joy.

Кантарчето е на 65.900, не е добре, ама пак поне е под 66 Rolling Eyes.Имам само круши, ще гледам да мина с една Flutter.

У дома сме си всички, голяма веселба пада Mr. Green.

Ще поизлезем със скъпият следобед, малко релакс.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 691
Да не ми пишете отсъствие  Hug

Утре, или по-късно ще пиша повече  Hug

Аелис, малката каза, че това е най-вкусната торта която е яла. Не че е нещо особено от гледна точка съставките й  Wink Онзи хубавец горе има прилика с Пепи, то защото не ми дава да го показвам, да си кажа  Crazy

Мецанка, о, сега си купих от моята боя, сега значи, по-точно следващия път ще пробвам тази, че имам и един упорит кичур на темето  Hug

Марго, ами Ремедиум беше  Hug Има ли предвидено пак Исус супер звезда  за предколедно, аз пак ще дойда  Hug

Ина,  значи уредено, ходим двечките по екопътеките, то колко са екологични  Joy

Velvet    се стяга вече  Heart Eyes

Аз не се качих днес на катарчето, е качих се с яке и ботуши, облечена за навън, 60 е, значи да съм 58, че ме беше страх без дрехи да се премеря  Blush
Вчера беше паднала, или наближаваше трета световна и идваше вечния глад, та аз се постарах със запасите  Crazy

# 692
 Здравейте дружки,да се разпиша,че от утре като ме завърти работата я има време,я не.
 Днес леко поомазах работа,похапнах малко рано,ама ме мъчи МЦ ,кръвно ниско ....май
само се оправдавам,но от утре пак сериозна ще бъда Embarassed
 Jerry F,надявам се да ти хареса боята,аз съм в русата гама номер 8,0 ползвам.
Прати рецептата за тортата и ние да и се насладим.Аелис,като гледам каква е майсторица
в кухнята...Аз  на младини правех ,шетах ,готвех ,чистех..сега по друг начин гледам
на нещата.
 Аелис,благородно ти завиждам ,че има кой да лудува край теб.Ние сега сме само двамата,като беше хубаво времето-разходки,риболов....днес скука.
 ina15,margita, velvetvoice,ивка27 Hug Hug Hug
 Хубава неделна вечер и успешна нова седмица ви пожелавам. Heart Eyes

# 693
привет! Hug
Аелис,предпостното и предиетното с-ние са ужасни.те се равняват на диета за угояване.как е мъничката?браво и за твоя минус!  bouquet Hug
Jerry F,ще ходим! Hugто след това ходене дано не започна разхождащи да похапвам.. Embarassed Hugти само се запасяваш,а аз си ги изяждам..
вчера след една наша скучна лекция,изкупих лидл,не подминах нищо от сладкия ред и сега подреждам запасите фигурално. #Cussing out
утре е заговезни и ще повторя процедурата..
спокойна вечер! Heart Eyes

# 694
Добро утро  Hug (те хората на ракия преминаха вече, ние кафенце нямаме  Flutter)

Ина, а, аз вътрешно се запасявах  Crazy А, не по тази пътечка няма бутчици за разни нещица, само природа  Laughing

Мецанка, мен пък към по-големки годинки ме изби да кулинарсвам, пък какви питки си меся  Rolling Eyes Това ще да е от наближаващата критическа  Flutter
Сега следват малко нережимни приказки за тортата.
Купих от готовите блатове, по 3 дето са, с ванилия, не кафявите с какао. 500 гр. заквасена сметана и 400 грама течен шоколад Нукрема, този беше с бонус + 40 гр. Та двете смесих хубаво, наплясках единия блат, сложих резенчета банани, така и след втория.
В една чашка сипах малко фанта портокал и една есенция ром и леко пръснах блатовете, съвсем по мъничко, само за мирис.
После омацах всичко, отгоре наредих 100 гр. фъстъци в шоколадова глазура, а отстрани полепих едно пакетче филетирани бадеми. Едно денонощие в хладилника и стана чудна голяма торта  Crazy
Скъпият седи и участва с гледане в правенето и казва, ама това ли, то много лесно.
А, като бях на 20-30 никой не можеше да ме накара нещо да сготвя, кафенца, коктейлчета, навън ...
Иначе аз преди редовно се боядисвах с Велатон, класическата, много хващаше  bowuu

Аелис, на работа ли си  Hug

Утре сме на профилактични, да ама от днес съм в МЦ, май на два пъти ще ходя аз, утре само очен и невролог  newsm78 И пак ще ме изкара, че съм в ред  Joy
Много нережимстване имаше вчера, аз удържах до вечерта обаче  Crazy

Хубава седмица ви пожелавам  Hug

# 695
Здравейте  Hug Hug Hug
Jerry F ,тая торта я правих,само че без екстрите(банани,фъстъци и бадеми)и пак беше много
вкусна,а твоята...представям си. newsm38.Моят мъж пък все ми се мота в ръцете като правя нещо,и ме нерви,по добре само да гледа.И като сложа нещо да сготвя,я съм мръднала и той сложил нещо в тавата от него си.Иначе по питките и аз съм добра,колегите на мъжа ми все ме очакват с питка на сбирките,веднъж пропуснах и те нервни.
 Да ви се оплача,заковала съм на кг.не мърдам ама вечер хапвам бе,доста,явно трябва да намаля.
 Отивам, че работата ме зове.
 Хубава седмица на всички.

# 696
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Много съм работна днес, пък и понеделник - лудница е тук Crazy.

Jerry F , кой хубавец прилича на Пепи?Онзи  с кафенцето, или този в подписа ми Wink.Те и двамата хубави, ще го взимам за зет Joy.Размечта ме сега с тази торта - то кремчето е като на шоколадово бисквитената, любимо ми е Wink.

МЕЦАНКА 2610
, постоянство трябва - ако свалиш килограм за една седмица и после направиш един свободен ден, с похапване, килограмчето се връща.Ако пък няма прегрешения, следва нов минус Wink.Не се обезкуражавай, следвай режима 2-3 седмици стриктно и ще дойдат резултатите Hug.Аз пък ти завиждам за риболова и други подобни разпускащи дейности - ние никъде не ходим, все вкъщи си стоим Rolling Eyes.Добре , че е свекървата, та понякога излизаме със скъпият следобед, но вечер задължително сме си вкъщи, няма мърдане Joy.За вечерното хапване - хапвай колкото ти се иска, но салата и протеин, въглехидратите по- рядко.То моята грешка е тук - много въглехидратно хапвам вечер и се отразява на кантарчето Sad.

ina15 , добре е малката, гледат се с таткото, че той е отпускар Wink.

Кантарчето отново не ми е приятел, ама скъпият вчера направи едни работи, и аз много ядох, направо прекалих Embarassed.Днес ще се постарая да я карам по- кротко, че иначе няма минус Joy.

Ставам, че работа ме чака.

# 697
здравейте и от мен! Hug
Jerry F ,слюноотделям с твоята торта,но днес последно ги върша такива вътр.запасявания..
МЕЦАНКА 2610,зациклянето е от мц-то.след него провери кг-те.а може на см да сваляш.аз тях не ги броя...
Аелис,лека работа и на теб! Hug
днес е натоварен ден,но нека.иначе вися в пикадили уж за плод,а си тръгвам с какао и шоколад..
успешна и спорна нова седмица! Hug

# 698
  • GYM
Привет от Стокхолм Hug
Никакъв режим не пазя, ама се обаждам, че съм жива Mr. Green
Благодаря за поздравите Hug
От утре съм в час, няма как Flutter
Целувки  Hug

# 699
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

ina15 , ще палцестискаме да се чувстваш добре по време на постите Hug.Имам колежка, която спазва всички пости и казва, че тогава се чувства най- добре Flutter.

velvetvoice , ех, Стокхолм....И на картинка май не съм го виждала Sad.Да си прекараш хубавко, като някоя сирена да ги омагьосваш Joy.

У дома съм си днес, утре пак ще съм работна Wink.

Кантарчето е на 65.400, което е добре в сравнение с вчера, ама и бях по- послушна де Wink.Когато слушам и то ме слуша Joy.

Със скъпият ще поизлезем следобед, нали е отпускар - малката ще отиде при баба си, та да поразпуснем малко Flutter.

Един боб съм сложила да се вари за вечеря, имам ябълка и круша за през деня, менюто е ясно Crazy.И нережимност ще има, ама няма как - така съм ги научила у дома - почивам ли,пада яко готвене Rolling Eyes.

# 700
Здравейте  Hug

Аелис, а, на онзи дето ни поднася кафето прилича, добре, че като почна да расте взе повечето от нещата на баща си, даже и ръста. Ние от кога се бутаме за зет  Heart Eyes
О, и аз имам една голяма тенджера боб, за 2-3 дни, да ама си купуват наденици  ooooh!, то така постен не може  Joy

Ина
, че не са ли ти далеко тези магазини, до нас само Фантастико е наблизо, за другите нямам нерви да ходя  newsm78

Мецанка, о, моят не се бърка с помощ в готвенето, но с акъл дай да видиш, включително инспекции, особено ако пека нещо кексово да отвори фурната и да зяпа 2-3 минути  Joy Голям бой яде  Joy Ами какво да правим има си такива седмици, уж всичко спазваш, а кантарът - едно голямо нищо  Crossing Arms

velvet, пожелавам ти по-топли и слънчеви дни там  Hug

Ходихме на профилактични прегледи, ами бутаница, моето кръвно пак е високо, такива работи.

Сутринта подритнах кантарчето  Joy, да види то, виж след 4-5 дни мога да се кача.
Ходих да си нося една от дипломите за легализация, каква съм завеяна забравих да напиша имената ми на английски, щото не се пиша по стандарта, айде пак, а то е далеко и пеш само се ходи. Малко ми бе ще 50 минути кардио сутринта  Crazy

Хубав ден, момичета  Hug

# 701
привет на всички! Hug
velvetvoice,да правиш снимки и да ни разказваш! Hugпрекрасни дни там! Peace
Аелис,и аз по време на пости,се чувствам прекрасно-и физически,и психически.а и само в тях съм сериозна.една вечер нямам по протокол. Hugоздравяхте ли?приятна разходна и почивка на теб!
Jerry F,за съжаление,ми са на близо.до в къщи са-била,пикадили,т-маркет,лекси и най-често посещавания лидл.до работа-пикадили.и ги ползвам да олеквам финансово,но за сметка на това пък натежавам телесно. Embarassed
ти да не си се развълнувала и за това да си била в хипертония? Rolling Eyes
МЕЦАНКА 2610 ,и днес явно имаш мн.работа. Hugбърза и лека! Peace
усмихнат ден на всички! Hug

# 702
  Добра вечер и от мен,сладурки. Hug Hug Hug Hug
ina15,позна,много работа,2 тира за месец  трябва да спретнем,а още нищо
не е излязло....ще има събота,неделя,вечер до късно..и така.от както напусна експедитора,
и товаренето и моя задача.
  Jerry F,хубаво е ,че ходиш на профилактични прегледи,аз отдавна не съм, Embarassed
даже и хормона за щитовидната не направих.иначе обратно на теб при мен кръвното ниско,в най-добрия вариант 115/70,а половинките ще си ги гледаме и обичаме,нищо,че понякога ни дразнят.
Аелис,то човек като поостарее вижда че няма толкова смисъл от чистене,готвене...децата пораснали,нямат нужда от нас и вече само се чудим на къде да хванем през поч.дни.
velvetvoice,блазе ти....Стокхолм...никога няма да го видя.пийни едно кафе заради мен там.
 иначе спазвам режима,кантарчето го прескачам докато мине мц,и не се отказвам,поне няма да кача,нищо че не отслабвам.
 Пожелавам ви спокойна,топла вечер, изпълнена с любов.

# 703
  • GYM
Добра ви вечер! Hug
Имам минутки преди да се върна на работа, рекох да ви напиша някой ред Grinning
Мецанке, недей така негативно, току виж ти излязъл късмета и си дошла до тук Wink Прекрасен град е, днес беше и слънчево, жалко че трябваше да се качваме на кораба майка hahaha
Дано утре е хубаво в Хелзинки, ще се поразходим Hug
Ина, и аз в отбора на постещите този път, не ми се вижда тежък този пост Peace
Джери, взимай мерки за кръвното, мама преди 2-3 години много беше закъсала, а пък и докато разбере, че е кръвно...зор видя милата Heart Eyes Дано бързо да се оправиш Hug
Аелис,заповядай  снимки Wink
Лека вечер от мен, утре пак ще пиша Hug

# 704
Здравейте Hug

Ина, за жалост, както е всеобщото мнение постите хич не са евтини, иначе е добро прочистване, оу, аз обещах снимки от Банкя, сега ще ги кача Hug

velvet
, мерси за съчувствието, гледаме си се с моето кръвно, от две - три годинки Crazy
Там може ли спокойно и не изискващо много време да ходиш до сушата Hug
А, не, аз хващам самолет в обратната посока на света, стига ми кризи, намаление на работните места, отивам там дето няма криза пък Crossing Arms

Мецанка, ми какво да правя, водят ни на профилактични прегледи, не че е лошо, то за друго в тая държава няма пари, но тези прегледи са най-важното нещо в годината, за работещите на бюджет newsm78 О, по-рано и събота и неделя на работа ходих, на младини,  от любов към нея, а кой знае какво не станахме, нито забогатяхме. После готвене и нищо не оставаше. Сега уикендите се устремявам на Витоша, или ако успея да избягам по Рила Wink
Ще се мерим след МЦ-то, аз не се качиш, пак Hug

Аелис
, лека работа днес  Hug

Ходи ми се малко по горната земя, по Рила събота - неделя  newsm78 Само ме притеснява хижата, където мислим да минем дали има персонал сега  newsm78 Там няма никакъв обхват да звъннем. А хич не ми е ясно иначе аз и зъболекарят как ще цепим дърва и ще палим печка  Joy
Не, че нямам милион, милиарда задачки newsm78

Днес пак не се меря, че снощи и на белтъчините един хубав  микс направих, после на едни орехи от мама като засегнах с чукчето, ми така де, какво има да ме изкушава да го изям Joy

Да ви пожелая хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт