Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
здравейте! Hug
хуквам към работа ,но да се отчета..все пак вчера поставих 1-ви успешен ден на плодове,зеленчуци и сурови семки.днес ми е леко,ефирно,без оток и без диуретик,и съм мн.щастлива. Grinning
Jerry F,много красива момината сълза..на мен ми е петъчно,но тази вечер ще хвърча към вн.и там трябва да продължа в този стил на хранене и се надявам понеделник да съм с желание за кантар и да се отчета най-после.
искам и от вас да прихвана всекидневното теглене ,за да не се изтървам така зверски... Embarassed
на мен постите ми идват по евтино,защото се отказвам от разни боклуци,шоколади,погачи,пици..(ужасен ужас е моето ядене) #2gunfire
Аелис,лека работа и от мен! Hug
на мецанка също! Hug
velvetvoice,радвам се,че ще постим заедно. Hugти като не ядеш сладко и тесто,какво изобщо ядеш през останалото време?
слънчев и усмихнат ден!  bouquet

# 706
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
Нещо не ми остава време да се отчитам, не че имам с каво да се похваля. Wink
Тези дни трудно успявам да спазвам режим, какво ми става, от зимата ли е. Tired
Но край вас започваям да се стягам. Wink
Jerry F, на къде ще забягваш, нещо ми се мерна китайски ще учиш.
Аз ще започвам курс по английски ,от бюрото по труда по програмата "Аз мога повече".  bouquet
Отдавна съм учила английски и за опресняване.. Tired
Хайде за сега спирам, че колегите ме карат да проверя нещо.  bouquet

# 707
  • GYM
Здравейте Hug
Вчера успешен първи постен ден, даже зарибих една от колежките, та и тя с нас Laughing
Още имах багажи за оправяне, малка репетиция и деня е към края си Crazy Тук раничко се стъмва, а и трябва да се подготвям за работа, та с разходката се разминахме Wink Поне времето беше доста мрачно, че да не съжалявам Rolling Eyes
Ивка, успешно начинание ти желая, аз от малка уча езици, сега и щерката записах на английски, голямо богатство е  Hug
Ина, лек път и приятно изкарване във Варна Hug
Джери, много палаво звучи това с цепенето на дърва Crazy
Аелис, лека работа  bouquet
Аз имах намерение една сауна да направя, ама май ще оставя за довечера newsm78
Приятен ден  bouquet

# 708
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Пиша ви набързичко от работата, че е голяма лудница, нищо че не е понеделник Joy.

Кантарчето е на 65.800, не е добре, ама това е - то снощи нали хапнах боб, а пък той е една от малкото манджи, които хапвам с хляб, та прекалих - много хубав беше станал Flutter.После и нережимност имаше, как да е доволно кантарчето Rolling Eyes.Тази вечер сме и на гости, лошо му се пише и утре Joy.

Катето днес я пуснахме на градина, добре е вече, а и й е домъчняло за децата Wink.

Ставам.

Приятен следобед и още по- приятна вечеря Hug   bouquet Hug!

# 709
  • София
Здравейте  Hug
И аз пиша от работата, че компа у нас нещо му е станало, като започне да зарежда уиндоуса и изписва- но сигнал, влизам през save mode, но там пък не дава да пиша на бг  Rolling Eyes
Велвет, много успехи ти пожелавам  Hug
Моят кум замина за Англия и снощи каза - " Зелено, чисто и спокойно "  Flutter
И аз мисля да постя, но малко по късно ще започна, че  качвам кг  Embarassed
Джери, и аз бях вдигнала кръвно миналата седмица и веднага краката в гореща вода, но по дълго време, три пъти добавях вода, от 150 на 90 слезе на 125 на 75, при главоболие също много помага  Peace
Аелис, радвам се за Катето, и аз от вчера спрях да кашлям, чак мускулна имах на корема  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:55 от margita

# 710
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

Да ви пусна едно позакъсняло кафенце Wink:

margita , радвам се, че и ти си по- добре Hug.

velvetvoice , мина ли през сауната снощи Wink?Ама много красив този Стокхолм, много ми хареса на снимка Flutter.

ивка27 , и аз се бях навила да започна такъв курс, но се отказах - с моя график ще е трудно да го посещавам Sad.

ina15 , браво на теб Hug.То това си е геройство направо Flutter.

Jerry F, дърва ще цепиш, а Joy?Така ли му викат вече Joy.Шегата на страна, ама ще е добро фитнес упражнение Flutter.

МЕЦАНКА 2610 , и моите колежки ми казаха същото - едно време много готвихме като теб, ама децата пораснаха и сега релакс Wink.Не че не ми казват някоя хубава рецепта от време на време, в това отношение са си цяла съкровищница Flutter.

У дома сме само със скъпият, нали е отпускар, сутринта поизлязохме, затова така късно ви поднасям кафенцето Wink.

Кантарчето показва 65.200, което ме хвърли в размисъл, защото снощи вечерях два пъти и надхвърлих 4-те часа, та очаквах над 66 да покаже, ама то реши да ме изненада Crazy.

Довечера съм на работа, много е тежко отделението, дано днес през деня направят нещо по въпроса Praynig.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 711
Здравейте и от мен Hug

Това вино не знам за какво ни е  Joy, но върви с картинката  Crazy

Ина
, нали в постите само питки без мая, защото са дрожди, живи организми, само със сода.
Айде, приятно прекарване във Варна, пожелавам ти само такива дни Hug, да се чувстваш прекрасно Hug

Ивка, тц, не уча китайски, попълвам едни бланки на китайски, е поне мисля, че ги попълних. Ох, как исках инглиш по тази програма да уча, не можело, не ни дават, и аз миналата година записах към нас един курс, някое от нивата там, поредното. Скъпият каза, че повече пари за курсове не дава Joy  Аз граматически го знам, но нямам много опит в голям, задълбочен разговор, изнасяне на доклад и дискусия не се брой newsm78

margita, хубав трик споделяш, то аз трябва пак хапчета да си купува за това кръвно Hug

velvet, не съжалявай и тук е студено и точно в 4 и 30 се скрива слънцето от хоризонта  Hug

Аелис, не така де, а иначе в интерес на истината, ако сме свършили нещо вместо цепене на дърва сме го свършили отдавна, няма какво да чакаме някаква замръзнала хижа  Flutter Включително това лято на една хижа бяхме в едно легло, че нямаше места, ама какво ще чакаме чак 5 години  Crazy
Да ги поизписват, по-точно да оздравяват хората и да си ходят вкъщи  Hug И на вас да ви е лекичко.
Моят Митко не го търся вече трети ден, изпаднал е в Драконовия танц  Crazy, момичета, говорим за едно много нашумяло фентъзи, сега излезе поредния том  Flutter

То не ми остана време едно проекти готвим и се боря с едно CV, айде научно имам милиони, ама артистични умения  Joy
Поне се пораздвижих сутринта  Flutter
И на всичкото отгоре имам час за фризьор, много нещо боядисване, маска, масаж, подстригване, прическа  Rolling Eyes Зарязвам всичко и към 15 тръгвам, записала съм се.
Моят кантар не ме интересува пък  Crossing Arms

# 712
  Здравейте, дружки Hug Hug Hug

Използвам обедната почивка да се разпиша,че не остава време.Снощи с дъщерята

дълъг разговор по скайп,нещо яко я тръска носталгията,дано успее да се пребори с нея.

Аелис ,както винаги -чудно кафенце,мерси.Аз обичам да готвя,но сега като сме сами,

и се прибираме късно(аз пътувам 27 км в едната посока за работа)и май нещо набързо все.

Няма кого да чакам,да посрещам....Гледам снощи си вечеряла 2 пъти,може ли?Аз като се прибера

така съм гладна и хапвам,но после пак ми се хапва-викам се-не може и айде в леглото.

velvetvoice,ina15,браво на вас за постите,аз да опитам ли ,че кво ми пречи?!Нали

няма да ме пляскате ако оплескам работата.Ама да се понастроя още ми трябва. 

ивка27 браво за английския,аз да съм учила на младини и се радвам ,че дъщеря ми

се насочи към лингвистиката,сега и е трудно в Полша ,учи руски и испански на английски и отделно

ходи на полски.

Jerry F ,липсваш ми Hug Heart Eyes

оф,най-важното забравих,тази сутрин още едно килце падна май,утре ще проверя пак дали не

съм се объркала.

Хубав ден ви желая милички.целувки от мен.

# 713
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

Jerry F , още в понеделник я получих аз книжката, ама сега трябва да си довърша една друга и я почвам Wink.С нова прическа ли си вече?

МЕЦАНКА 2610 , то нещата , приготвени набързо, са най- вкусни Wink.За вечерята - трябва да е в рамките на 4 часа, т.е. ако хапнеш салата и протеин и след два часа усетиш глад - може да хапнеш пак от същият протеин или въглехидрат.За двойната вечеря - ако се случи, трябва поредността да се спази отново, т.е. да започнеш втората вечеря отново  със салата, после протеин.На мен ми се случва да вечерям два пъти при късни гостита  - обикновено хапвам към 18.30, но като ни поканят на гости след този час - първо хапвам у нас, после на гостито, че не мога да издържа до 20 ч. .По скоро изключение трябва да е, че се отразява на кантара Rolling Eyes.

Не съм се теглила още, преди малко се прибрах от работа, добре беше дежурството, напразно се притеснявах.

Ще полегна, ама първо душ и кантар Joy.

# 714
Здравейте  Hug

Аелис, приятна почивка  Hug И аз си взех книжка със скъпия заедно, да допълня 50 лв  Crazy За безплатна доставка  Joy

Мецанка, то Ори казва, хапваш, ако се почустваш повече жадна, спираш да ядеш. Като похапнеш, ако усетиш, че след 20-30 минути си още гладна, продължаваш  Hug

И следват почивни дни, с хубава прогноза, а сега като искам на милион места да отида  Crazy
Мерих се -58 съм, не е 60 все пак.
Да ви пожелая хубав, петъчен ден  Hug

# 715
 Набързо наминавам,много работа и нерви,нерви......и утре пак на работа.
Поне няма да се изкушавам с ядене като не съм в къщи.Пък и скъпия замина в
командировка.
 Целувам ви всички и ви желая приятни почивини дни. Hug Hug Hug Hug

# 716
  • GYM
И аз набързо Embarassed ама вчера и днес нет-а е отврат и е мъка Flutter
Добре са нещата, постите вървят много лесно, чак се изненадвам от себе си Embarassed Само дето огладнявам по нощите и хапвам по накоя ядка
Ще ви пиша утре по-подробно, дано е по-добре връзката Hug

# 717

Едно съботно кафенце и от мен.Нещо не се справям със снимките.
Двата кг.са факт.Продължавам напред щастлива.
 Слънчеви почивни дни от мен,на всички,бързам за работа,целувки.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 20:55 от МЕЦАНКА 2610

# 718
  • Пазарджик/Лондон
Привет Hug!

И аз ще съм кратка днес, че у дома не включихме компа- едно слънчице изгряло тук, при нас, та направо излязохме - сега със скъпият разпускаме в клуба Flutter.

Кантарчето нищо ново не показва, 65.200, ама така ще е , като ту слушам, ту не слушам Joy.

Утре съм на работа, но се надявам да успея да ви пиша повечко Wink.

# 719
Ми всички сме така днес  Hug
И аз бях до Дивотинския манастир, Ина, ще разправям  Hug

Едно временце все едно е пролет, и да правя вечеря  Hug

А, Мецанка, преди линка сложи [img ]http://(без шпацията)  накрая[/img]или го селектирай и цъкни отгоре 

Хубава вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт