Режимът на Ори Хофмеклер 17

• 41 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
 Hug
 Embarassed
 Animal Pig

от утре...започвам мъките  Crazy

Целувки и лека вечер   bouquet

# 721
  • Варна
Здравейте и от мен.  bouquet
И тук вчера беше много хубаво времето. Hug
В последно време ми е все по трудно да гладувам, трябва да се стягам. Tired
Jerry F, добре си се разходила и аз много обичам да ходя ,но във Варна ,освен в Морската градина няма къде да се ходи. newsm78

Аелис, в какъв клуб ходиш ,нещо съм изтървала, може и да си писала.
Как са децата. Hug
Поздрави на всички момичета пишешти в темата.
Мрънкат ми да ставам да правя закуска.  bouquet

# 722
И от мен добро утро  Hug

Ивка, ами, близо, вчера съм пътувала час и половина докато тръгнем да ходим, 3 автобуса и метро даже  Whistling Но гледането на красота изисква жертви  Crazy Не ви ли е близо Стара планина, трябва да видя една карта, във Варна от 2008 не съм ходила  Hug

Londra,   Hug тук сме ние  Hug Само може след един два дни Аелис да ни премести в нова тема.

Аелис, и аз не слушам, една нережимност с кори правих, то аз изядох половин тава  Embarassed Лека работа днес  Hug

Така, сложих да се готви манджата за другата седмица, закуската е подготвена да им се пече във фурната. Значи да отида на някъде, още не знам накъде, на Витоша някъде  newsm78

Хубава неделя !

# 723
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро и от мен Hug!

Jerry F
, мерси за кафенцето, много хубавко го правиш Hug.Разходила си се значи, и пак разходки планираш - откъде толкова енергия, аз съм все уморена Sad.Я кажи на лични каква нережимност сътвори Wink.

ивка27 , в компютърен клуб ходим със скъпият, той е геймър и аз покрай него се правя на такава Joy.Добре са децата, каката нещо се мръщи тези дни, ама не казва за какво, тийнейджърска му работа Rolling Eyes.

Londra , защо мъки , не ти ли харесва вечерята Crazy.Шегувам се, и аз съм малко несериозна напоследък Embarassed.

МЕЦАНКА 2610, честито ти минусче, много е стимулиращо Hug.

velvetvoice , сериозна си ти, ние трябва да се стягаме Flutter.

Дано не пропускам някой, ама съм на работа, докато пиша ми говорят, търсят, въпроси ми задават, никакво спокойствие за мен Mr. Green.

Нищо ново в отношенията ми с кантарчето, 65.300 показва, поне 64 да покаже, че много се задържах на неприятни цифри.

Таткото днес е детегледач, той добре си се справя, свикнал е Wink.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 724
  • GYM
Привети Hug
Открих, че в другия ъгъл на стаята нет-а е бомба Joy
Аелис, сериозна съм уж, ама много съм подута бееее, този сух въздух тука направо ме побърква, да ми свършва МЦ, че да се мятам в сауната, там ще се оправи работата Rolling Eyes
Такаам, постите вървят, много добре ми се получава, хич нищо не ми липсва Simple Smile
Джери, тичай навън, много ти се радвам Hug аз днес се успах, мятам една йога и няма да мога да изляза, дано утре стана по-ранко Crazy
Ивка, Лондра  bouquet
Айде да слагам шалтето и да почвам йогата, че не е майтап да се готвиш за инструктор, иска си ежедневна практика Crazy
Пожелавам ви релаксиращ и зареждащ ден, за мен си е работен, пада ми се hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 725

Здравейте,набързо,само един почивен ден.Времето не стига.
Следобедното кафенце от мен за всички,Днес хапнах малко на обяд....виновна съм.
На вас случва ли ви се,да хапнете понякога без време?
 Хубав,слънчев следобед се е задал,а Трявна е прекрасна днес.Отивам навън.
Целувам ви всички без изключение,радвам се че ме приехте и съм пристрастена вече към вас.
 Jerry F,благодаря ти ,че ме светна за снимките.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 13:41 от МЕЦАНКА 2610

# 726
  • Пазарджик/Лондон
Добро утро Hug!

velvetvoice , тази йога не върви ли с някаква философия?Едно време се бях засилила да посещавам едни курсове, и скъпият заяви, че щяли да ме направят будистка Joy.Нямаше да му е зле да стана по- гъвкава и да науча това онова Joy.

МЕЦАНКА 2610 , случвало ни се е всичко Joy.Имаше един период, в който година и половина не съм хапнала нищо през деня, освен свежи плодове и зеленчуци.След това хапнах веднъж през деня и цял ден не се спрях да дъвча Rolling Eyes.А на другият ден ми беше много трудно да спазвам режима.Та съм решила да не си позволявам дневни прегрешения, че ми е много трудно после  Rolling Eyes.А и почти веднага се отразява на кантарчето Sad.Може би вариант за поддържане на тегло ще включва и някой друг обяд, ама да стигнем дотам и ще му мислим Joy.Когато бях стигнала до желаните килограми - пак си следвах плътно режима през деня, но вечер си позволявах по- големи количества нережимности - това също е вариант за поддържане на тегло.

У дома съм си днес, ще сготвя, че утре пак съм на работа.

Кантарчето взе да показва по- прилични цифри - на 64.900 се е спряло днес Wink.Ще отскоча до магазините около нас да се заредя с плодчета, че нямам нито едно Rolling Eyes.

Пожелавам ви приятен ден Hug   bouquet Hug!

# 727
Здравейте  Hug

Аелис, приятна почивка днес  Hug А, нищо особено не правих с корите, от онези неща със сирене и яйца  Crazy и много мазнина  Crazy

Мецанка, може понякога да хапваш, но не забравяй зеленчука преди хапването и през деня. По принцип здравословното хранене изисква 400 гр. зеленчук на 100 гр. белтъчини.
О, аз ако живеех в Трявна нямаше да слизам от гората, т.е. Балкана. За нещо се бях засилила това лято към вас да идвам, ще се сетя по път за кое  Blush

velvet, как е проблемът със ставането на инструктор по йога  newsm78 Ходих да се информирам за инструктор по Тае-бо в НСА  newsm78 После тръгнах да се интересувам за водач на преходи, докато не си зарязах групата след голяма караница под Мусала и разбрах, че не ствам (то групата се състоеше от скъпия, една комшийка и синът й и заседнаха да пият бира под върха) Joy

Трябва да ходя на изпит, поне не е далеко и е топло временцето. Обещавам, няма да късам децата  Flutter Само 6 ще пиша за стипендии  Flutter
Аз се качих с яке на кантарчето, беше ме страх иначе, 60 е, значи към 57-58

Хубав ден, момичета  Hug

# 728
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Днес е Въведение Богородично - Ден на християнското семейство.
Бъдете здрави, щастливи и задружни. Семейството са хората, които са с нас и в трудни и в щастливи моменти, нека днес бъде един прекрасен ден за всички нас!  Hug
На работа съм, вчера почивах и се въртях около печката, пекох тиква, цели картофи и гъбки  Party
На обяд направих една обиколка в парка, много хубаво слънчице грееше  Wink
Джери, хубаво нещо си е стипендията  Grinning
Аелис, приятна почивка  Hug
Мецанка, хапвала съм на обяд, особено като съм на гости, но умерено  Peace
Велвет  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 729
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Току-що научих за диетата и веднага се присъединявам. По принцип през деня не съм много гладна, а и често нямам време за ядене, за това мисля, че този режим ще е идеален за мен.

Само нещо не разбрах: може ли да се яде напр. сирене или кис. мляко през деня?

Също никъде не видях да пише за боб/леща/грах и др. Те предполагам са за вечерта и след салата, нали?

# 730
здравейте! Hug
честит празник и от мен!здраве , успех и светлина в семействата ви!
TDI ,добре дошла. Hug
във варна бях единствено на постен режим,но домашните са бяха погрижели старателно за постен крем,торта и палачинки... #Cussing outа на мен ми е слабо сърцето...та...от днес от начало! Praynig
при вас гледам страхотни резултати!браво!  bouquet
успешна нова седмица-слънчева и усмихната! Hug

# 731
  • GYM
Здравейте и честит празник! Hug
Днес голямо скитане из Стокхолм, много мрачно и влажно беше, за сметка на това доста меко и топло като за тук Crazy По събралата ни тема - нищо ново, постя си Sunglasses От утре е разрешено риба, така че ще съм по- в режим Hug
Аелис, разбира се, че има философия, тоест философията върви преди системата за физически упражнения, няма нищо сектантско и не е необходимо да ставаш будист hahaha
Джери, за сега набирам опит, но по принцип в НСА, има курсове е пр. Проблема ми е , че се преподава по Шивананда система, а аз искам да се занимавам с ащанга йога, бе, докато се върна има време, дет се вика може и в чужбина да ида да взема лиценз Wink
Марги, Ина Hug
ТДИ, добре дошла Hug През деня може нискомаслен протеин в малко количество и само през адаптационния период Peace Боби леща може , вместо протеин на вечеря, след салатата  bouquet
Аз отивам да си заработя парчето хляб и днес, уютна празнична вечер  bouquet

# 732
Добро утро (те пак хората минаха на ракия, докато ние едвам почваме кафето  Wink)

TDI, добре дошла, по малко лек протеин през деня може, в адаптационния период.
Всъщност, Ори почва книгата с думите, че това не е диета, а начин на хранене и живот  Hug За съжаления много мазнини съдържа сиренето за през деня, може би става от обезмасленото, но на мен вкусът не ми допада  Hug Успех ти пожелавам  Hug

velvet, ако чуя в НСА за курс за инструктори ще те информирам. Аз се засилих натам, понеже разбрах, че дипломите за такива курсове ги признават по света  newsm78

margita,  с тези тикви не мога да се разбера, голяма война настава в нас като почвам борбата с рязането им  newsm78 А имам още една  newsm78

Ина, направила съм и пътепис за онази екопътека, ходи ми се нещо и до Клисура, може да се заведа натам, ако нямам други планове в събота  newsm78

Аелис
, на работа ли си днес  Hug

Поспортувах сутринта, то доста дълго си беше, сега освежена се трудя  Joy
Чудя се дали утре да съм на работа, ще си помисля още малко, имам си работа и е свързана със стоене на работното място  Flutter
Ще трябва малко дa се построявам аз с тези кг., спешно трябва 2 да се махнат   Blush

Хубав ден  ви пожелая  Hug

# 733
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета  Hug

Може би ще ми се изяснят повече неща ако си купя книгата. Като цяло зора ми беше за киселото мляко  Peace
А що се отнася това дали е режим или диета - според мен е индивидуално.
Аз така или иначе през деня не ям много, особено на работа, защото работя с хора и обикновено не си взимам и обедната, а не става да застана срещу човека и да му мляскам... Гледам да "сгъна" едно кис. мляко и някакъв плод в кухничката, която имаме на работа и така...
Обезмаслено сирене аз обичам - даже сега като каза и ми се прияде  Blush   Mr. Green

Моцарелата какво сирене се води? Знае ли някой?

Всъщност единственото, с което трябва да се съобразя е реда на хапване на вечеря - салата, белтък и евентуално въглехидрат, а не да се нахвърлям като хиена на каквото ми видят очите  Laughing

Някой случайно да разполага с източник на информацията - кои храни какво съдържат -напр. кои са въглехидратни (тези ги знам де), кои белтъци - тук се бъркам много и кои мазнини ? Rolling Eyes

# 734
здравейте! Hug
TDI ,а ти колко кг искаш да свалиш и от колко започваш? Hug
Jerry F,страшна си ти! Hugще споделиш ли пътеписа?аз след 3.12 ще се възнеса към сф.ти тези 2 кг не си решила,не си ги свалила за 2 дена.
velvetvoice,то и вчера за празника беше разрешено риба,но аз я прескочих.
Аелис,липсваш! Hug
по "нашия "въпрос-вчера ден 1-ви на суровоядство. Praynig
топъл ден ви желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт