Жената ОВЕН 24-морска

• 30 987
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес пак ще тичам по задачи.
Вчера бях на контролен преглед при гинеколог - всичко е ОК, чакам само резултатите от изследванията.
Делтич, успех с домашното лечение!
Хубав ден!

# 541

Вчера бях на контролен преглед при гинеколог - всичко е ОК,

Боби,пожелавам ти ,да стене като при мен.В средата на Май и аз бях на преглед и всичко-ОК,ама в края на Май,нещо друго ОК излезе.....хахахаха Laughing Laughing Laughing

# 542
  Честито отконюктивиране, Франческа  Grinning
Горгончева, имаш чудни зъбки, не се страхувай, всичко ще е наред  Hug И за цигарките пак и пак ти пожелавам успех!
 Делти, пъхат се хаповете дълбоко в гърлото- става невъзможно да го изплюе. Аз я карам една и съща - работа, сън, малко рисуване и пак същата. Ама няма да се оплаквам, лошото е, че като свърши работата ще свърши и лятото.

# 543
Добро утро Hug
Франи, мерси за кафенцето Hug кога ще те видим тогава Laughing
Делте, много рано си станала да ни приготвяш закуската бе, мерси Grinning. Успех с хапченцето на Катьо Ошо:hug:
Ели, мен не ме е страх от зъболекаря. Аз овен ли съм или на петела джуките, а? smile3513
Аз отивам на зъболекар сега ще приключа към обяд, ако някой иска да се видим за по кафенце на центъра да свирва.
Айде и хубав ден да ви пожелая и да изчезвам Hug Heart Eyes

# 544
Меган, един съвет от мен - запиши, изкарай първия семестър и прекъсни по лични причини. Ще платиш само разходите по 1-я семестър, а студентските ти права ще се пазят 5 години. Така, като поотрасне детето и вие се стабилизирате финансово, след година-две, ти ще си продължиш образованието. И ще си спокойна, че нищо не си загубила, а съпругът ти ще е спокоен, че в тия трудни времена си намерила алтернатива.

# 545
Горгонче Медузова, поздравления за петте дни!!!!
Гордея се с теб!

# 546
Горгонче Медузова, поздравления за петте дни!!!!
Гордея се с теб!

мерси   love001

# 547
Рано от зарана - бобец готвя, някак си засмяна Laughing

Болките минаха от самосебе си, тук не успявам да си намеря лекарствата, които са ми познати и идея си нямам какво да търся за такъв вид болки, а с личния лекар все още не ми се иска да се виждаме...само аспирина си е аспирин и тук, за жалост не помага в такива случаи. Викам на милото: 'хайде бе, удари едно рамо, така за едни 9 месеца поне да ме отървеш от тия мъки' hahaha

Чакам си пръстена и предложението, верно че едно 5 месеца още сигурно ще си почакам, ама какво пък, на мен не ми пречи да си го мисля това всеки ден, я Wink

И роклята съм си харесала, ама те ще свършат сигурно докато дойде ред да я купуваме, ма все неква такава ще да е /5-тата от ляво на дясно/:

Tакива те едни мисли в главата на една уфсъ Heart Eyes Blush

# 548
  Роклята за плаж или за онзи много специален ден? Flutter  Пожелава ти да се случи това, за което мечтаеш Simple Smile И аз цяло лято издирвам роклята, която щях да мъкна нон стоп на гърба си. Ама съществува само в мечтите ми. Еееех, Горгончева, така и не си нарисувахме нашите рокли..

# 549
  • Varna
ЛАМАРИНКЕ,
Сакън, такава роклА и то от битпазар, Йок Shocked Или по Ини дънки,  или красива рокла...няма шст, пет.
И там Другаря дЪн сЪ пУчесва ей така newsm78...дЪн свършиха диамантите бре Shockedпръстени бол Wink А може би сега сЪ чуди как да ти направи по- впечатлителнУ  прИдлУжание и да тЪ остави без дъх newsm78.....БожеЙЙЙЙ, той не знаЙ ли, че жЮвеЙ със Овен....а ние не сме баш от търпеливитИ Rage

# 550
Много сте милинки   Hug  Heart Eyes
Моята майка споделила на баба ми за ученето и тя милата ми се обади да ми каже,че ще ми даде парички за таксата.Не очаквах такова спасение..да е жива и здрава!Като знам с малката си пенсия как ги е спестявала..
Така че явно утре ще ходя да се записвам,че е последният ден.Ще питам дали може дистанционно да се прехвърля..ще падне лутане из Търново.
А половинката някак не е очарован..че май не ми и говори

Grinning  Делте,разсмя ме..ние сме 10 години заедно и още си чакам пръстена..а предложения даже аз правих,ама не ме вземат на сериозно  Wink

# 551
Аз за брак не съм настоявала само за бебе...Но след като ми угодиха на бебето.....си поисках само годежен пръстен,но то след това последва и халка по настояване на родителите....

# 552
Меганчо, много се радвам за теб Hug.
Ламаринке, и аз съм на тоя принцип с хубава бяла рокля или нищо Wink.
Аз се прибрах от зъболекаря, един зъб направих, утре пак и после чак другата седмица. Имам доста работа, но аз сама съм си виновна ще се постарая поне по два зъба на седмица да правя.

# 553
Вий ще ме довършите, толкова се смях Joy

Роклята е на специална улица в Лондон, на която продават всевъзможни дрехи и аксесоари за 'специални' жени като мен /да се чете: рокаджийки/ и цената на тези тук рокли започва от над 180-200 паунда - уникати...няма 6-5 Wink
Аз и бяла булченска рокля - забравете. Никакви театри няма да разигравам на специалния си ден. На мотора, в гражданското, на мотора в клуба, тикайки мотора вкъщи, на мотора и на едноседмична обиколка под звездите hahaha

# 554
Вий ще ме довършите, толкова се смях Joy

Роклята е на специална улица в Лондон, на която продават всевъзможни дрехи и аксесоари за 'специални' жени като мен /да се чете: рокаджийки/ и цената на тези тук рокли започва от над 180-200 паунда - уникати...няма 6-5 Wink
Аз и бяла булченска рокля - забравете. Никакви театри няма да разигравам на специалния си ден. На мотора, в гражданското, на мотора в клуба, тикайки мотора вкъщи, на мотора и на едноседмична обиколка под звездите hahaha

Харесва ми

Общи условия

Активация на акаунт