Жената ОВЕН 24-морска

• 30 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • при моите деца .....
Привет!
Относно пътуванията - аз съм ходила в Гърция, Австрия, Франция, Италия.... Все подарък от свекървата - да я похваля.... Да кажа само, че с автобус организирано има предимства, организиран екскурзовод, програма, но е много уморително....
Бих посетила Истанбул, но няма да е тази година.....
Лейди, правилно съм преценила, че си за орден! Трябва и за изобретателност да ти закача!
Мириамс, ей, да му се дояде на всеки кренвирш....

Днес преди 8.30 успях да си платя данъка, а аз ги зарадвах - издължих се за 3 години - толкова дължах.
Хубава вечер!

# 631
Оооо, Боби дала си парици на държавата.

Лелеее, Лейди, вярно ли ще дойдеш? Много ще се радвам да се запознаем, наистина. Делтичка ми прати телефон, така, че явно на нея ще се обадя, пък тя ще ви отганизира (не се съмнявам в нея хич!).

Ей, тоя малкия само мрънка, пууу. Пък аз съм хванала да правя сайта на мъжо, ама то няма спокойствие бе, после защо седя до 2-3ч по нощите. Ей, скоро прави 2г, смятайте от кога си пишем (или по-скоро си пишете  Mr. Green, че аз доста се затрих).

Хубава и прохладна вечер ви пожелавам (аз се сварих днес).  Hug

# 632
O.......................o, изглежда, че има и други ОВЕНКИ дето много им се пътува!!! Rolling Eyes

......МЕРИ,
кО, прайш във най горещо във моя втори роден град ooooh! Аз късметлийка излизах като ходих август месец да е само 29 градуса Grinning Обикновенно ходя по другите месеци, като не е така нажежено. ...Абе както и да е....там по всяко време ми е хубаво smile3521  .......]

Делте, аз до любимия ти град Истанбул ходя само по работа от 20 години. Всеки път се заричаме  с Николай, че следващото ни ходене, ще е айлякчийската, ама само със заричането си оставаме.
За голям резил два пъти съм виждала Босфора:
Първия път от 8 етаж на една сграда, дето трябваше да свършим това-онова,
а втория - една приятелка караше и обърка магистралата. Като се усети - бяхме на гишетата на моста. Чак ме е срам !!!

......И аз не съм ходила зад граница.  Cry

Аз не го броя като зад граница, може би защото е свързано със задължения. Има улици там, дето ми са по познати от тези в родния ми град и хора там, с които се познаваме от толкова много години, че си припомняме колко млади сме били, когато се запознахме ooooh!

Привет!
.... Да кажа само, че с автобус организирано има предимства, организиран екскурзовод, програма, но е много уморително....
Бих посетила Истанбул, но няма да е тази година.....

И за да оправя "резила" платих на туристическа агенция, за организирана екскурзия до Истанбул, защото ще си ходим пак до там, ама по работа. Сега остава да определя датите, само да не ми мине котка път / да ме прощават коткофилките/  Embarassed
Хубава и прохладна вечер!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 00:30 от meri 68

# 633
O.......................o, изглежда, че има и други ОВЕНКИ дето много им се пътува!!! Rolling Eyes

Ооо това се замислям да не би да е черта от овенската ни същност.  newsm78
И аз обожавам да пътувам - където и да е. Имах щастието да отида до Португалия, Словакия, Белгия, Хърватска, Латвия, Германия. Е не на екскурзия, но за по 10-тина дни и то все за без пари повече от това няма какво да искам Wink Сега ще ходя отново в Латвия.
В турци пролетта ходих - за пръв път на организирана екскурзия с автобус. Беше разкош, както и ви разказах де, пак ми се ходи. Абе то на мен къде ли не ми се ходи.  Crazy

# 634
  Мира, сега ще ти вдигна мистерията с огромните кучета при теб, в хотела. В Албена (на 2 крачки от моята работа) е организирана киноложка изложба и състезания за повече от 10 дни. Нагледах се и аз на какви ли не породи и марки, но най-се изкефих на онзи териер, дето играеше в Маската с Джим Кери. Невероятен беше, наистина.
 Пътувания обожавам, къде ли не, ходила съм само в Румъния и Германия. Италия, Австралия и Индия са трите места, където искам да ида преди да склопя очи. След фоторепортажа на една аверка вече искам и Мачу Пикчу  Heart Eyes
Среща, когато кажете и където кажете, аз ще дойда със сигурност ако мога  Hug

# 635
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Голям лаф за пътуване сте му изпраскали .... newsm10 Явно е във кръвта на Овньовците да обичат да скитосват....май зодия МиндУвЪ кучка сме тогаЗ......Ели, на МачУ ПикчУ мога да съм ти водач Wink...едно от местата където съм си мечтала да видя като дете.....когато четях за Инките. Когато стигнах там, не ми се вярваше, че може да е истина. На много места съм била, но не искам да изброявам, да не излезе кЪт Ина ФълбЪ.

ЦВЕТЕНЦЕ
Може да си зачезнала по Ино време, ама пак си дойде при нас Hug И да знаеш, тебе сме те споменавали със голяма, голяма симпатия и много съжалявахме, че се ската някъде. Аз специално
ти се възхищавах как въпреки бременост и малко дете, дом който се чудеше как да префасонираш, имаш винаги време да си със нас тогава. Тебе съм те давала за пример, че Митака го роди едва ли не пред монитора Wink

Хайде по Ина лека закуска от Истанбул....аз специално мога да карам само на това като съм там. То от емоции и щастие не ми се яде....въпреки разкошната кухня която имат там хората.

ХаДи отивам да се изкъпя, че след това пак имам ИнИ процедури wavey

Лек и спорен ден на всички Овнички Hug

# 636
Добрутру и от мене....Пратих мъжо да цепи дърва,да има за зимата..аз пия кафе,детето спи...
Делте,не съм яла турски гевреци,но български не обичам..не ми харесват.Виж  козуначена кифла с мармалад.....мммммм
Днес от 17 часа съм на кулинарното събиране на МАГИ.Довечера ако ми остане време ще разказвам,ако ли пък не утре за закуска....
Лек ден на всички..

# 637
Опаааала, как сте рогатичките ми? Simple Smile

Като гледам как на всички им се пътува /включително и на мен/ ще да излезе, че е от зодията. Като се кача в колата, дето се казва може до съседното село да ида, ама друг човек ставам бе Laughing

Днес е пълна лудница при мен...въртим 2-ра пералня и умирам от смях. Милото напускало едни статуси във фейсбук и народа през глава да пита какво са пропуснали и след 12 дни сватбата ли ще да е...опасен еййй, ама не им казва, държи ги в напрежение всичките /пък повода е една година заедно/, ама другите не знаят и в шах. Сигурно някой вече търчат за подаръци и рокли Joy

Пък вчера го хванах да гледа един каталог с пръстени...чакам си кротичко Flutter  Whistling  Twisted Evil

# 638
Леле Ламаринче, чак аз се развълнувах с тия каталози!
Ще ходим на сватбаааааааааааааа!  bouquet bowuu

# 639
  • Varna
ЛАМАРИНКЕ,
Аз кЪт ти казаФ, че диамантите не са свършилииии....... smile3503

# 640
Хайде ДЕВОЙКИ, стягайте се за сватбата на  Ламаринка!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 641
  • Сливен
ехеее какви хубави новини  Party ламаринче ха дано,стискам ти палци на крака и ръце  Hug

# 642
  Ламаринке, пожелавам ти пръстенче- може да не е с голям камък, ама да е с голяма любов  Hug

# 643
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!!

Мислех да се поизлежавам, но .... станах в 7 - работа ме чака....
При нас продължава да вали.... студено и мрачно е времето... абе ден, който с удоволствие да прекараш в леглото....
  Ламаринке, пожелавам ти пръстенче- може да не е с голям камък, ама да е с голяма любов  Hug
Peace Peace
Присъединявам се към пожеланието на Ели!!!

Хубав ден!!!!

# 644
Сладкиша и кафето,вече го няма,все една виждате празна снимка......да знаете аз закусих с тях.........
За снощната си среща искам да разкажа на живо защото си беше незабравимо изживяване.....Та в събота очаквайте.........
Лек ден на всички,и тук вали,духа,хладно си е на вън......

Общи условия

Активация на акаунт