Maлко деликатен в-с за дом. помощница..

• 19 597
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Не, не чете и няма как да чете.

# 166
Е не беше ли румънка, Отилия, въпросната?
 newsm78

За мене нещата бяха ясни, но...важното е, че Лени САМА е стигнала до същия извод.

# 167
  • София
При такъв развой на събитията не мисля, че някой би търпял и мълчал. Съжалявам. Навсякъде има хора, които са убедени, че щом си мил, коректен и внимателен явно си пълен идиот, от когото могат и да крадат, че и да вършат каквото си пожелаят безнаказано.

# 168
  • Варна
Лени, тази жена е изключително нагла. Още ли ти е жал за нея?

# 169
 А, румънка ли е, не съм разбрала. Както и да е, взела си правилното решение да я разкараш, но според мен трябва да си смениш и патроните на вратата после.

# 170
Искам само да ми върне гердана, защото го приемам вече зле, сякаш ми се подиграва.
Сори, не заслужавам, заслужавам само уважение, защото съм се отнасяла с нея брилянтно. Какво ме пробва дали ще мине! Няма да мине ..И след като си го получа  на чист румънски  ще й пожелая дур друм, ако имам нужда от нещо  ще й звънна уж, но постоянно финансиране и ангажимент не искам. А и ще намеря човек. Няма незаменими хора.

# 171
А, румънка ли е, не съм разбрала. Както и да е, взела си правилното решение да я разкараш, но според мен трябва да си смениш и патроните на вратата после.
Да , а аз не бих  и искала да ми връща въпросната вещ .Параноята ме гони нещо мое да престоява в чужди ръце и после да си го внасям в къщата.
А тая румънка наистина супер нагла.
Бих била камбаната в района , каква измекярка е. Работа ще види на кукув ден.

# 172
  • I want it all and I want it now.
Искам само да ми върне гердана, защото го приемам вече зле, сякаш ми се подиграва.
Сори, не заслужавам, заслужавам само уважение, защото съм се отнасяла с нея брилянтно. Какво ме пробва дали ще мине! Няма да мине ..И след като си го получа  на чист румънски  ще й пожелая дур друм, ако имам нужда от нещо  ще й звънна уж, но постоянно финансиране и ангажимент не искам. А и ще намеря човек. Няма незаменими хора.
Браво. Точно така.  Hug А ти не искаше да я сменяш.

# 173
Лени, да не забравиш бравата да смениш след нея. Simple Smile

# 174
  • София
Значи, ако аз бях откраднала това злополучно герданче, щях да намеря начин да купя същото и да го подхвърля, докато чистя с моето на вратлето.
Всъщност - не! Щях да нося новото и да подхвърля старото, щото нали все пак би трябвало да има някакви следи от времето.
Ако хич не мога да намеря такова, ще поръчам при бижутер, егати, ще нося имитацията и ще подхвърля оригинала.

Лени, я пусни снимка на бижуто, поне да го видим. Mr. Green

# 175
така, ъпдейт на събитията от днес:)

Дойде жената и си тръгна,аз търсих - няма го.  Confused
Бях 100 процента сигурна, че ще  го върне, но уви. Няма го.
Помислих помислих, т.е къде помислих, къде не, звъннах й по телефона й и казах "Вече втора седмица не намирам това което каза, че го имаш същото, а ми е подарък от колегите и съм много чувствителна за това нещо..." ( нещо такова смацафрацах, не помня точно, защото бях притеснена), а тя спокойно и неизненадано каза "Не се притеснявай Лени, др. седмица като дойда ще го намерим!" и след това няколко пъти повтори да не се притеснявам. Аз в общи линии казах "добре, искам да се намери"  и после тя пак каза, да не се притеснявам и затворихме.
Тя сигурно е решила, че съм го уцелила на някое тукашно селско стрелбище това герданче, и че изобщо няма да обърна внимание... Аз съм решена да се разделяме. Само да ми върне колието. Нали се сещате, че в момента това ми е най-ценното нещо, така съм се навила:) Как не съм го оставила на врата й.
Ех, Лени, ама и ти като доста от интелигентните и възпитани хора, не можеш на една замозабравила се нахалница да й кажеш право куме в очи какво мислиш за нея. А оставяш топката в нейните ръце. И то при положение, че не ти липсва дар слово и убедителност, а и в случая правото е на твоя страна. Не бива така.  Peace

# 176
А, не е така, защото нали си го искам. Искам да се появи, за да й кажа. На сухо ще е глупаво да се случи.
Клонке, не е нищо особено. Нали ви казах, че мога и без него да живея принципно, носила съм го на сватбата и после сигурно 1 път. Обидното е, да го вземе, и да го носи  пред мен, казвайки, че е нейно. Търсих в сайта на магазина, от който го купихме, но са минали години, няма го. Прилича малко на бижутата на Есприт,Фосил.

# 177
Остави я да поработи малко, иначе няма как да го подхвърли, а ти си го искаш. Ако и кажеш в прав текст "дай си ми го",  може да забравиш за  герданчето.

Има и нахалството да те успокоява, че ще го намериш. ooooh!

# 178
Обидното е, да го вземе, и да го носи  пред мен, казвайки, че е нейно.

На мен това ми е най-чудно в цялата ситуация - тази тъпа ли е, или супер нагла Close

# 179
Обидното е, да го вземе, и да го носи  пред мен, казвайки, че е нейно.

На мен това ми е най-чудно в цялата ситуация - тази тъпа ли е, или супер нагла Close
То наглостта си върви ръка за ръка с тъпотията.

Общи условия

Активация на акаунт