Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 970
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте.
Аз от доста време разглеждам колички и първото нещо, което реших категорично е, че няма да е от бг магазин, а поръчка от чужбина по интернет. Разликите в цените са повече от фрапантни!  И така впоследствие  и аз се спрях на количка Еспиро. Разрових се в полските аукциони и наистина цените са доста по-ниски, дори с доставката до БГ, от тукашните магазини. На по-скъпите модели действително разликата е поне 200-300 лева.
Днес писах на няколко търговеца и след празниците живот и здраве ще действаме.
За сравнение Еспиро Атлантик излиза на цена около 400лв, а Енцо Ево 560лв.

# 196
Здравейте и от мен!Днес бях по магазините и си харесах количка Baby Design Sprint Plus,обаче ми се видя доста голяма,дали ще се събере в асансьора и багажника на колата.Моля ако някои има такава да ми каже своите впечатления от нея и някакви ориентировачни размери на количката в сгънато и разгънато положение.

# 197
Свързах се с един търговец от Полша. Цената на Еспиро Атлантик 3в1 (с вкл. кошче за кола) е 250евро+30евро доставка до БГ.  Grinning

# 198
Бейби Дизайн ми хареса като модел, но това което ме отказа от нея е , че летния кош не се обръща в посока към майката. Иначе като размери си е стандартна.
Greene браво за цената Simple Smile
Ние  си запазихме 3 в 1 Еспиро Вектор за 700 лв. с отстъпка от магазина
Аз не бих се доверила така на непознато лице още повече като не съм виждала и количката на живо, но вие си знаете.

# 199
*MaGiKa*, мисля, че не е кой знае каква тайна да споделя тук кой е полският аукцион, та дано и други мами се възползват от по-изгодните цени. Сайтът е полският вариант на нашенското аукро, а именно allegro.pl. Аз имам регистрация в аукро отдавна и повече от 50 положителни коментара, така че мога да задавам въпроси на различни търговци във всички чужди платформи на аукро, които сметна за изгодни и надеждни впредвид на това, че също имат само положителни коментари от клиентите си.
Най-изгодната цена в момента за Еспиро вектор 3в1 е 1300злоти, което е 570лв.

# 200
Здравейте момичета, търся мнения и коментари за летните колички на Еспиро. Спряла съм се на Сити за сега, но не съм я видяла на живо все още.
Отзиви?  Praynig Hug

# 201
Записвам се да следя темата.
Също харесвам количките Еспиро и след няколко месеца ми предстои покупка.

# 202
Здравейте момичета! Записвам се и аз да следя темата. Видях на живо Espiro vector pro. Хареса ми, но консултантката беше толкова зле, че не успя нито да ни покаже летния кош, нито знаеше дали има напълно легнало положение. Не ми хареса раничката, защото ми се струва неудобна - тясна и дълбока ... но с всичко се свиква. После видях в нета Enzo Evo - хареса ми повече (поне по снимките и клипчетата), видях, че има и пълно легнало на летния кош. Освен това и двата коша ги дават с по-големи размери от тези на Vector pro. Някой виждал ли я е на живо? Моля, мамите, които вече ползват такива колички да споделят опит от практиката. Хубав ден на всички!

# 203
  • София
Някой поръчвал ли си е количка Еспиро от полски сайт? Цените са доста по ниски, но дали ще има проблем с доставката...

# 204
Ако вече сте си поръчвали и сте доволни от полските сайтове, моля да споделите някои от тях и как по-точно осъществихте покупката от там Simple Smile)) Благодаря предварително.

П.С. Надявам се не съм единствения бъдещ татко, който се е регистрирал тук!

# 205
Здравейте момичета! Записвам се и аз да следя темата. Видях на живо Espiro vector pro. Хареса ми, но консултантката беше толкова зле, че не успя нито да ни покаже летния кош, нито знаеше дали има напълно легнало положение. Не ми хареса раничката, защото ми се струва неудобна - тясна и дълбока ... но с всичко се свиква. После видях в нета Enzo Evo - хареса ми повече (поне по снимките и клипчетата), видях, че има и пълно легнало на летния кош. Освен това и двата коша ги дават с по-големи размери от тези на Vector pro. Някой виждал ли я е на живо? Моля, мамите, които вече ползват такива колички да споделят опит от практиката. Хубав ден на всички!
Bad Diddy, гледам си от Варна- преди седмица гледах vector pro в Слънце на Владислав и момичето беше много разговорливо и доста време ми я показва.Имаше я в лилаво и зелено, а май и в циклама.

# 206
white chocolate аз ходих в Рая и там имаше само зелена ... пък и споделих мнение за продавачката. Благодаря, ще се отбия до Слънцето и после ще споделя мнения. Иначе, преди време там видях Атлантик, но много тежка ми се стори ... още не бяха пуснали Вектор Про

# 207
Какъв е този полси сайт колко излиза вектор про с трите коша?

# 208
Аз като притежател на Еспиро Вектор си позволявам да дам мнение. Еспиро Вектор и Вектор про са много леки, маневрени и не са много големи. И двата модела нямат пълно легнало положение на летния кош. Иначе на зимния имат няколко степени за повдигане на гръбчето. Разликата в цената е около 100 лв. Вектор про е по-скъпа(около 750 лв.). Еспиро Атлантик е най-евтина(550лв.), но пък е тежка и огромна като танк и много нестабилна. А и смата конструкция лично на мен не ми допадна. Енцото е много хубава като дизайн. Тя е по-скъпичка - около 850 лв. мисля.  По-тежка и голяма е от Вектор и Вектор про, иначе има същите параметри, с единствената разлика, че летния кош има пълно легнало положение, което не е малко.
Дано да съм била в полза Simple Smile

# 209
  • София
Аз ги гледах на живо в магазин Слънчице в Люлин, много ми допаднаха и двата Вектора.
а полския сайт в който ги гледах е http://littlebaby.pl/

Общи условия

Активация на акаунт