Детска количка "ESPIRO"?????

• 94 988
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, имаме ENZO EVO  и сме много доволни от нея . С трите коша сме и зимата нямах проблем със снега.

# 286
ENZO EVO включва само дъждобран за коша за новородени и помпа за гумите. Но при мен нямаше помпа и не ми се ходеше да се разправям защото леля ми е взе от магазина като родих.

# 287
  • Точно където трябва
Въпроса ми беше по-скоро могат ли да се закупят допълнително, ясно че в комплекта ги няма.

# 288
не знам утре ще звъна в магазина и ще питам

# 289
Здравейте,

Аз съм с Атлантик. Купих си дъждобрани от същия магазин 2 Х 9лв, един за летния кош и един за зимния. Дъждобраните са си специално за количките Еспиро и са доста добре като цена Simple Smile

# 290
Няма ли някоя мама с лятна количка на Еспиро? Много ми се иска да прочета отзиви от първа ръка.

# 291
  • Някъде там
Момичета само за едно нещо съжалявма че я купих. Няма как да въртя летния кош с бебето защото мн тежи не се бях сетила да си взема количка която само и сменяш посоката на движение чрез дръжката, т.е. само местиш дръжката и тя си сменя посоката. Сега като напече това слънце и няма как да я обърна  Sad. Трябва да търся чадърче

# 292
А нашата Бейби Дизайн въобще не й се обръща коша и май и на нас ще ни трябва чадърче, само се чудя какво и от къде  newsm78

# 293
  • Някъде там
А нашата Бейби Дизайн въобще не й се обръща коша и май и на нас ще ни трябва чадърче, само се чудя какво и от къде  newsm78
Ами някои мами са писали че в джъмбо имало чадърчета за 10 лв. Ще отивам да проверявам че няма да се разминем без него  Sad

# 294
Ами някои мами са писали че в джъмбо имало чадърчета за 10 лв. Ще отивам да проверявам че няма да се разминем без него  Sad
Моля те после пиши, те сигурно са някакви универсални, макар че не ми става ясно къде се закрепя този чадър  newsm78

# 295
  • Някъде там
Моля те после пиши, те сигурно са някакви универсални, макар че не ми става ясно къде се закрепя този чадър  newsm78

Няма проблем веднага ще пиша и на мен не ми е ясно още къде ще го сложа тоя чадър ама като ги разгледам ще кажа дали стават Hug

# 296
Здравейте!!!Днес звънях в магазин Слънчице и ми казаха ,че има дъждобрани по 11лева,а чадърите все още не са пристигнали но ще има

# 297
Здравейте!!!Днес звънях в магазин Слънчице и ми казаха ,че има дъждобрани по 11лева,а чадърите все още не са пристигнали но ще има
За Еспиро или за Бейби Дизайн? Или някакви стандартни?
Нашата количка си има дъждобран.

# 298
чъдъри има много примерно на чиполино,бертони, obaby, кангаро, abc design  също стават. иначе то ако чакаш ще мине лятото Simple Smile

# 299
казаха,че ще има на ESPIRO

Общи условия

Активация на акаунт