Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 137
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Атлантис, Галактика Пегас

Само не ми казвай че очакваш от Ибрахим нещо благородно...  Crossing Arms ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
неее, ама няма да мине в 'съда'  Mr. Green
Зависи от настроението.  Whistling(ама каква досада може да докара Халит в погледа... hahaha hahaha hahaha)

# 256
Ако Султана разбере какви ги върши зад гърба му, не ми се мисли какво го чака.
То толкова неща се вършат зад гърба на султана ,че ми е чудно как е сядал на трона си Великолепния...дали му е било удобно  newsm78

# 257
Ari888, barfly, cheri, d-diana, daniip, darina neicheva, didi 69, dobi-57, Eldo, Gawina, Goni, Ibrahim, ios, iskreto2, Kordelia, m a y a, magistra, matreva, misis Neli, miss_tyra, nedkaangelova, nellyb, pommellina, radostina.3, samoti, sisi567, soledad-5, tanq3, Toni13s, topsx, zdravka69, zlataleks, МелинаМел (+ 7 Скрит/и) и 44 Гости преглежда(т) тази тема.

# 258
То толкова неща се вършат зад гърба на султана ,че ми е чудно как е сядал на трона си Великолепния...дали му е било удобно  newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 259
Ибрахим е бесен,защото султана сигорно ще го обвини,че го е препоръчал без да го познава.Много станаха пропуските му.Нали за всичко той отговаря.
След тази изповед Ибрахим ,колкото и да е проклет би простил на Лео,но неговия голям проблем е Хюррем.А като навреди на нея,ще навреди и на него .

[/color][/b][/color][/b]

# 260

Било му е удобно. Виж, че всичко научава, макар и с малко закъснение. Държи ги всичките в ръце, ама е миротворец. Ясно му е, че и да смени тези, другите пак ще станат като тях.

# 261
Дали пък не??? (имам предвид дали Ибрахим няма да прояви благородство? това галене на ръката на Хатидже дали не порява на разбиране на Висша любов?)

# 262
Хюррем пак е бременна

# 263
Баязид ли е на ред да се ражда?

# 264
Хюррем пак е бременна
Е... Баязед е на път
Изкараха я машина на раждането...  Crossing Arms

# 265
ох, от  действие подозирам че последен кадър ще е.... вървене на Вики с кинжала под подноса към СС.  Rolling Eyes Laughing Mr. Green hahaha
Ибрахим локум ли яде??? Mr. Green newsm78

# 266
След тази изповед Ибрахим ,колкото и да е проклет би простил на Лео,но неговия голям проблем е Хюррем.А като навреди на нея,ще навреди и на него
какво има да му прощава, на Ибрахим не му пука за Лео, иска да докопа Хюррем, ама тя с нов коз  Grinning за пръв път не се зарадва че е  'гебе'  Tired

а Сюмбюля като го гледам с Гюлнихал, май трябва да мине проверка   NaughtyMr. Green

# 267
Хюррем - Нигяр Валиде,Хатидже и Махи щели да ходят до мраморния сарай.Като излязат да ми приготвят колата ще отида до сарая на Ибрахим...
Нигяр - Но Хатидже султан е тук?
Хюррем  - Аз имам работа с Ибрахим паша,направи това което ти казвам.
................................
СС - Сюмбюл ага кажи да приготвят конете ,ще отидем на разходка с Хюррем
СА - Хюррем Султан отиде в сарая на Ибрахим паша,да проводя хора да я извикат
СС - Не е необходимо ,аз ще отида....

# 268
Лео е страхливец.
Най ми дразни името му... защото няма подобно име в Украина- Ромелия, Русия по онова време

# 269
ХЮРРЕМ КАК НЕ ПОМЕТНА ОТ КОШМАРИТЕ СИ Mr. Green

Садъка с нож ще е в последния кадър - да ни мъчат цяло лято Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт