Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Момичета и момчета и аз ви благодаря за всичко,за прекрасните минути,часове прекарани заедно.За мен беше удоволствие да се запозная, макар и виртуално ,с всеки от вас.Ако някога ,някого съм засегнал ,нека да ми прости.Не съм го правил нарочно,ни най-малко на лична основа.Изгледахме едни прекрасни 24 епизода от един прекрасен сериал.Радвахме се на прекрасното изпълнение на още по прекрасни актьори,за което лично аз мога да им се поклоня до земи.Дискусиите водени тук...ооо тези дискусии,бяха толкова прекрасни и толкова информативни,няма такъв форум,няма такава тема в интернет пространството за което искам да благодаря на Анни.Искам да благодаря за участието в темата на всеки ,от съфорумника написал само един пост ,до съфорумника писал всеки ден.Всички сте важни и полезни.Изкарайте си чудесно лятото,защото на есен нашите Хюррем,Сюлейман,Махидевран,Ибрахим,Нигяр ,Сюмбюл ще ни очакват с нови интриги...ще ви очаквам и аз.Разбира се не си мислете ,че ще се отървете от моите критики и коментари през лятото.Все пак ника ми е Ибрахим,макар и по-добрият от Ибрахимовците ,както се шегуваха някои съфорумци. Twisted Evil

# 316
  • София
Ибрахим, почти се просълзих при "прекрасните" ти заключителни слова.  Laughing

# 317
Емел  bouquet ти да си жива и здрава Peace

Ибрахим, да не ни зарежеш- и без преводи си добре дошъл винаги- без теб темата не е същата Peace а и коментарите ти са СУПЕР Peace

# 318
Емел  Hug гечмиш олсун  Hug Hug

# 319
Ибрахим, тенкс за озвучаването!   bouquet
Споко.  Peace Може да не имало отрова в шишенцето  Wink(на мен ми заприлича на флакон парфюм). Ибрахим като велик везир поддържа дипломатически връзки - кореспонденция с Англия, предполагам  newsm78 и се се докоснал до изумителния силно заразен британски черен хумор, може и да се е заразил.  Grinning Скрил се e зад завеска и гледа агонията на Хю и Лео и какво ще решат (изпитва ги), гадничко верно, но безвредно. Що ми шукна тая британска идея:
1. Ибо врязка и се блещи (баш като Хю, явно са астрални близнаци  Mr. Green) на Лео, но накрая омекна и го потупа, по ръката май беше.  newsm78
2. Нищо не печели от смъртта на Лео, само Хю ще го намрази, а това е тъпо, а той май не е тъп.  Naughty На него му е нужно да се вклини м/у СС и Хю и да разруши връзката им (ако може, aма не може  Mr. Green).

# 320
Благодаря на Анна за чудесната тема, в която ни събра.

Ибрахим, ти да не се прощаваш с нас? Сега ще започне едно осмисляне и едни въпроси докато се охладят страстите! Толкова съм потресена от тази серия, че мислите ми препускат и не мога да ги настигна.

Емел, жалко за колата, но ако ти е писана катастрофа, то по-добре такава отколкото сериозна. Благодари на бога, че си жива и здрава, другото ще се подреди.

# 321

Ибрахим, ти да не се прощаваш с нас? Сега ще започне едно осмисляне и едни въпроси докато се охладят страстите! Толкова съм потресена от тази серия, че мислите ми препускат и не мога да ги настигна.

Емел, жалко за колата, но ако ти е писана катастрофа, то по-добре такава отколкото сериозна. Благодари на бога, че си жива и здрава, другото ще се подреди.

Е как ще се прощавам.Кой ще защитава адаша,особенно след този епизод.То май и на мен ще ми доста трудно да го направя,но ше скалъпя някой и друг исторически източник в негова защита  Joy Joy Joy

Емел важно е ти да си добре,другото ,само ще се нареди.

# 322

Е как ще се прощавам.Кой ще защитава адаша,особенно след този епизод.То май и на мен ще ми доста трудно да го направя,но ше скалъпя някой и друг исторически източник в негова защита  Joy Joy Joy

Емел важно е ти да си добре,другото ,само ще се нареди.

# 323
Мисля,че  Peregrin има право.Това не е отрова.Ибрахим не би си позволил
такова нещо без знанието на султана.Проклетника се кефи на страданието и.
Но и за  действията на Вики предполагам ,че Сюлейман ще потърси отговорност от Ибрахим,
защото той я вкара в харема .
Предполагам също,че това ще бъде първото голямо разочарование на султана от Ибрахим.

# 324
След цяла серия написана за Ибрахим ще трябва да защитаваш и Мерал  Joy Joy Joy

# 325
  • София
Благодаря ви, момичета и момче  Simple Smile , за съчувствието.

Беше ми приятно да превеждам за вас, да съм част от вас. Довиждане, до есента.

# 326
След цяла серия написана за Ибрахим ще трябва да защитаваш и Мерал  Joy Joy Joy
Сакън, кака Мерал да се оправя,че тя ги забърка едни каши,не мога да и ги сърбам аз  hahaha

# 327
  • до най слънчевия бряг
Еее ,великолепен сериал ,ама и вие сте великолепни  И преводачите ни най вече
Още веднъж да им благодаря за всеодайния труд 
newsm51 newsm51 newsm51
Ибрахим    beer2
Емел е било е малкото дяволче ,както се казва  и слава богу

Хващам се за надеждата от поста на Перегрин ,че това не е било все пак отрова ама много време ще чакаме за отговора

Ясно ,че  25 епизод ще е много интересен   Joy ,ще го чакаме с нетърпение

# 328
Благодаря ви, момичета и момче  Simple Smile , за съчувствието.

Беше ми приятно да превеждам за вас, да съм част от вас. Довиждане, до есента.

Надничай в темата и през лятото Grinning

# 329
Ibrahim, с твоите преводи в ефир картината е много по-пълна. Безкрайно ти благодаря за отделеното време и също за много интересното инфо, с което ни захранваш.

Емел, да минава и да се забравя. Бил е малкия дявол, радвай се на това. А за превода в ефир не се коси, има и друг сезон и ще сме все тук.

На Мистик специални, големи благодарности за преведените епизоди. Изключителна, перфектна работа.

А Ани, тя си знае.   Hug Hug  Създаде перфектна организация в темата, успя да обедини усилията на хора, които се намират в различни краища на света и резултата е пред очите ни. Ибрахим го написа преди мен - най-интелигентната и интересна тема, много богата на информация, с много илюстративен материал, с прекрасна, приятелска атмосфера.

Адмирации заслужават всички, които допринасят с труда си преводите да се появяват толкова бързо след излъчването на епизода.
Пенда, Мистик, Емел, Ибрахим, Завер ханъм - да не изпусна някой.  Hug Hug

Лятото е за по-дълги ваканции и сигурно по-рядко ще влизаме в темата, но съм сигурна, че ще има интересни неща за обсъждане. И за гадаене, разбира се, какво ще очакваме през есента.

Общи условия

Активация на акаунт