Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 17

• 75 098
  • 724
  •   1
Отговори
# 345

оценка eпизод 24:

# 346
Страхотен филм!!!
Моля само за отговор на един въпрос-защо не мога да открия никъде 23 серия?Въпроса ми е вие сега коментирате 23 това е ясно ,обаче къде да гледам 23?Благодаря ви предварително!!  bouquet

# 347
Извинявам се-вие коментирате 24 а не 23 .

# 348
Мдамм, Бибисита, ако ти се прекарва времето почти /да не кажа повече/ като в един Сървайвър, обградена от псевдо-"вродена доброта и толерантност", ако ти е интересно да поемаш удари, напоени с гняв и жлъч, насочени лично срещу теб, ако пък все пак самочувствието и умението ти да парираш удари са по-големи от жалките опити да бъде накърнено достойнството ти...то не се отказвай в никакъв случай да коментираш и да изказваш личното си мнение. Ето аз например съм от малкото, които все още успяват  Mr. Green Наистина, ако въпреки всичко имаш желание да "оцеляваш" в подобна атмосфера, смело си мисли, пиши и интерпретирай идеите си  newsm10  В крайна сметка не всички пишещи тук са бледи подобия на екранните си любимци /по-скоро на екранните си противници  Laughing/. Например Ани действително е от малкото, които притежават и демонстрират завидно чувство за хумор, толерантност и стабилна психика  Sunglasses Та именно заради хора като нея си струва човек да се зачете, поразсъждава, а защо не и да попише в подобен форум, предназначен най-вече за развлечение  newsm68

Страхотен филм!!!
Моля само за отговор на един въпрос-защо не мога да открия никъде 23 серия?Въпроса ми е вие сега коментирате 23 това е ясно ,обаче къде да гледам 23?Благодаря ви предварително!!  bouquet

Ето линк за гледане он-лайн на 23-та серия, пак там ще намериш и 24-та:
http://www.ddizi.com/izle/27731/Muhtesem-Yuzyil-23.-Bolum.htm

# 349
Страхотен филм!!! Моля само Р·Р° отговор РЅР° един РІСЉРїСЂРѕСЃ-защо РЅРµ РјРѕРіР° РґР° открия РЅРёРєСЉРґРµ 23 серия?Р’СЉРїСЂРѕСЃР° РјРё Рµ РІРёРµ сега коментирате 23 това Рµ СЏСЃРЅРѕ ,обаче РєСЉРґРµ РґР° гледам 23?Благодаря РІРё предварително!!В  bouquet

Ако го търсиш с превод не е готов.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 03:08 от anna3com

# 350

anna3com, благодаря за линка за 24 еп.  Hug

# 351
Страхотен филм!!!

Ако търсиш 23 еп с превод- не е готов.
И ние сме в очакване на 23 и 24 еп с преводи Hug

Много ми хареса последния епизод.
Най-накрая  Хюррем си намери майстора,засега разбира се.
Тъй като знам,че сте толерантни затова си позволих този коментар.
Благодаря на целия екип,който превежда.  bouquet

Добре дошла  bouquet Писали сме и в други теми заедно,познаваме се ,знаеш че сме толерантни към различното мнение на доброжелатели  Peace
Радвам се ,че гледаш филма - надявам се по-често да се включваш с коментари Peace

# 352
  • По света и в нас.
Момичета,не искам да всявам раздор.
Чета ви от началото и следя филма,но снощи толково много ми хареса серията,че не се стърпях
и писах.Халит ми е любимец от 1001 нощ,но сега повече следя играта на Окан.И за мен Ибрахим и Хатидже на този етап са влюбени един в друг.Следя всичко ,което слагате свързано с историята,но тук все пак е филм.Да отдадем внимание на любовта,независимо между кой от героите.Важното,че я има.

# 353

Фризура на "буйния" султанов перчем  Heart Eyes hahaha

# 354

Ни вопъл,ни стон... не човек , а желязо Mr. Green  Joy
султана ни  наистина не трепна- това ме кара да мисля,че сам ще се справи с Викито Peace

# 355

Фотоколаж на Михаела  bouquet

# 356

Ни вопъл,ни стон... не човек, а желязо Mr. Green  Joy
султана ни  наистина не трепна- това ме кара да мисля,че сам ще се справи с Викито Peace

И аз така мисля, Lilims bowuu

Лицето му изразява подготовка за някакъв специален трик!  Mr. Green

Дори имам чувството, че той отдавна я наблюдава, но не се издава - затова беше и халветът - просто я похити  Mr. Green Mr. Green

Но за жалост, за да го разберем, ще трябва да чакаме дълго...  Sad Cry

# 357
Една " крехка" миловидна,сладка,хрисима жена пред очите на охраната  опря ножа на гърлото на султана.
Хитро се промъкна в сърцето на един влюбен мъж ,който я вкара в сарая и стана държавен изменик,
надхитри с "безпомощност" дори Ибрахим-влезе в сарая а после и в дома му- най - после е на път да отмъсти Sick
Горкия Матракчъ, но Ибрахим трябва да си понесе последствията за този "гаф" Naughty

# 358
Доколкото разбирам, Уважаеми Дами   bouquet , СС и Неговото Голямо Семейство , Ви канят на море за да отдъхнете заедно и споделите  на живо , мнението си за Него ( сериала )  Laughing.....В такъв случай Ви пожелавам приятно изкарване и дано някоя от Вас да се уреди с халвет при Султана  Hug...( извърви докрай Златния Път - да го кажа по - културно  Laughing ) ....

Като няма филм , нямам какво да коментирам - то и без това се " разсипвах " да пиша в темата  Laughing . Други сериали не гледам , поради липса на време и на интерес ....Този го следя защото е исторически и през нета мога да го гледам когато си искам ...Ако беше по телевизията 100 % щях да го пропускам

Весело лято на всички !   bouquet

ПС : Ще надничам тука чат-пат и ако видя нещо интересно , може да се включа  Laughing !

# 359
Здравейте момичета и момчета,много сте изписали за 2 дни ,за съжаление бурята в Илинойс  ни остави без ток и не можах да гледам 24 серия с Вас.Благодаря на всички които се нагърбихте с нелеката задача да преведете,качите,коментирате сериите,но пък създавате голямо удоволствие за аудиторията  bouquetОще веднъж Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт