Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 54 242
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
  • Пловдив
Ели, появи се и слънце озари темата.  Grinning  Обаче фенките не си губят времето - орязаха набързо Бурчин от общите снимки на партито за финала на "Езел".  Grinning

# 378
Ели, появи се и слънце озари темата.  Grinning  Обаче фенките не си губят времето - орязаха набързо Бурчин от общите снимки на партито за финала на "Езел".  Grinning

Тези фенки правят на Мурат много лоша услуга, вместо да му се радват те навлизат в неговото лично пространство. Винаги когато чета и гледам как игнорират съпругата му,как пишат и злословят по  адрес на Бурчин,  си мисля, че в крайна сметка обиждат него самият. Той си има совствен живот различен от героите в сериалите му. И как ще го живее този живот и с кого най-малко нас зрителите не ни засяга.
За това съм на мнение , че тези които правят подобна демонстрация на игнориране на спътницата му в живота не го харесват истински, а го приемат като обект на клюки, хей така да им минава времето по форумите, да си изхвърлят отрицателната енергия върху човек който най-малко заслужава това. а после пишат колко са толерантни и как нямали лоши помисли .
Това си е мое мнение гледайки какви бисери и сценарии се творят, да вземем например само  едно светско събитие като наградите в Монте Карло. От прекрасен повод се създават легенди от предположения и измислици.

# 379
И колко са щастливи тук

# 380
# 381
# 382
# 383
# 384
  • На юг от тук
Ели, появи се и слънце озари темата.  Grinning  Обаче фенките не си губят времето - орязаха набързо Бурчин от общите снимки на партито за финала на "Езел".  Grinning

Тези фенки правят на Мурат много лоша услуга, вместо да му се радват те навлизат в неговото лично пространство. Винаги когато чета и гледам как игнорират съпругата му,как пишат и злословят по  адрес на Бурчин,  си мисля, че в крайна сметка обиждат него самият. Той си има совствен живот различен от героите в сериалите му. И как ще го живее този живот и с кого най-малко нас зрителите не ни засяга.
За това съм на мнение , че тези които правят подобна демонстрация на игнориране на спътницата му в живота не го харесват истински, а го приемат като обект на клюки, хей така да им минава времето по форумите, да си изхвърлят отрицателната енергия върху човек който най-малко заслужава това. а после пишат колко са толерантни и как нямали лоши помисли .
Това си е мое мнение гледайки какви бисери и сценарии се творят, да вземем например само  едно светско събитие като наградите в Монте Карло. От прекрасен повод се създават легенди от предположения и измислици.
Ели на 100%. newsm10 newsm10. Много Мурат, много красота.

# 385
Добър вечер момичета Hug
Ели страхотни красоти си сложила ,ето малко и от мен.

http://youtu.be/OT2X3KZvt6k
http://youtu.be/-NhsnvAVJ9k
http://youtu.be/_NpOredvp98

# 386
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета, пишещи и непищещи  wavey wavey wavey

Много съм уморена, но имам сили да кажа на момиче като Ели - браво за пост 378   bouquet Удоволствие бе да го прочета Hug Hug Hug

Ели, поздрав за теб с двама, които много харесвам. Незнам дали си гледала този клип как световноизвестният Крис Боути свири с вълшебния си тромпет сред публиката на жената на Стинг - Труди, а после се появява на сцената Стинг и т.н. Големите артисти могат да изиграят всичко. Много е интересно как превключват, но въпреки това немога да разбера как някои фенки могат напълно да отъждествяват сценичното присъствие на някого с живота му зад сцената.

# 387
Ени, чудесни три парчета пускаш.
А мен ей това одма ме разсънва:

# 388
Vanina, и аз като теб съм уморена та скапана от какво ли не, но твоят поздрав ме очарова, двама мъже боготворят една жена, единият с помощта на тромпет,  а другия, собственият с вълшебен глас реди слова. БЛАГОДАРЯ!

# 389
Eли, мила, добре че има кой да прави красиви неща за всяка една от нас, а и ние самите една за друга

Спомняте ли си тази приказка на Данет с малката Масал накрая. Ако не сте си запазили линк- ето го:
http://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-0178-5290-962d?fb_comm … 10150231181600572

Общи условия

Активация на акаунт