Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 56

• 54 243
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Разград

# 361
  • Разград

# 362
  • Разград

# 363
Здравейте момичета  Hug
Ели се е погрижала за кафето,сока и новините,а Ваня е сложила много хубави снимки и колажи.Страхотни сте момичета Hug Hug

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 14:01 от Eny87

# 364
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба дами. Hug Hug  bouquet  bouquet
Еличка, отново чудесни снимки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 365
Здравейте Hug.Извинявам се за питането си Embarassed, но искам да знам сериала превежда ли се още, или дамите които го правеха са се отказали Sad. В смисъл аз си чакам тихо и кротко Simple Smile, но да знам ако са се отказали да се мъча да гледам сериите на турски newsm78 пък каквото разбера. Предварително благодаря за отговора  bouquet

# 366
  • Разград

# 367
  • Пловдив
Здравейте Hug.Извинявам се за питането си Embarassed, но искам да знам сериала превежда ли се още, или дамите които го правеха са се отказали Sad. В смисъл аз си чакам тихо и кротко Simple Smile, но да знам ако са се отказали да се мъча да гледам сериите на турски newsm78 пък каквото разбера. Предварително благодаря за отговора  bouquet

Не знам дали е редно аз да отговоря, защото аз и Таня само правим тайминга и слагаме буквичките. Още малко търпение. Скоро сесията на Деря свършва. Да се надяваме, че тогава ще има повече свободно време и ще продължи с преводите.

# 368
  • Разград

# 369

Не знам дали е редно аз да отговоря, защото аз и Таня само правим тайминга и слагаме буквичките. Още малко търпение. Скоро сесията на Деря свършва. Да се надяваме, че тогава ще има повече свободно време и ще продължи с преводите.
Благодаря за информацията  bouquet. Зареждам се с търпение и чакам Grinning. А на Деря желая успешна сесия newsm10.

# 370
Здравейте ! От събиране на много тръстика не мога да влезна в темата. Ноооо идвам и водя още някой с мен

# 371
# 372
# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт