НЕ СТАВАЙТЕ КЛИЕНТИ НА BLIZOO

• 149 380
  • 960
  •   1
Отговори
# 705
Някой съдил ли ги е тези мизерници? 
Искат ми пари за неплатени такси и то за  период, в който с тях вече не съм имала  никакъв договор. Той беше изтекъл, но въпреки това, трябваше да подам  заявление, че не желая повече да ползвам услугите им - платих като поп още една такса за срока на предизвестието, попълвах анкетна карта с обяснения защо не желаем повече да се възползваме от тяхната услуга, придружено с начумерено отношение от кисела лелка  и обилен скандал в офиса от друг "доволен" клиент.  Слава Богу пазим си входящия  номер с техен печат за приетото заявление за прекратяване на договора.
А  сега са ми пратили писмо, че дължим три месечни такси (обхващат периода след прекратяването) като в писмото пише, че договорът ми бил прекратен, но от тях, поради неплащане.  Close

Писах на "събирачите", пратих им сканирано номерчето, и мълчат засега.
Много ме ядосаха, не защото сумата е голяма, но ако случайно не си пазехме това листче - какво тогава? Значи всеки може да каже, че си му длъжник, а ти трябва  да доказваш, че не си...?  Shocked

Бъдете нащрек и си пазете документите.  Peace

# 706
  • София
Аз получих такова писмо, въпреки че договорът е прекратен в началото на 2010 г. Жалкото е, че не помня къде съм прибрала документите за прекратяване, но нямам намерение да платя 75 лв, за услуга, която не съм ползвала. По-скоро ще си платя адвокатски хонорар, само да си намеря документите.

# 707
В момента има заведени два групови съдебни иска, който има желание може да се включи към тях.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2160920

# 708
Здравейте,

Абонат съм на Блузу от много години и до момента не съм имала проблем с тях.
Имам следният проблем. Опитват се да ме убедят, че имам сключен договор за срок от 18 месеца
тъй като съм дала съгласието си по телефона.
Направих си една бърза справка и разбрах, че такова нещо няма и че без писмено съгласие договор няма.
Влязло в сила 19 март 2013г  Twisted Evil

Има ли други опарени.

# 709
И как точно ще докажат, че имаш сключен договор по телефона?  Thinking

# 710
  • до най-прекрасния мъж
И как точно ще докажат, че имаш сключен договор по телефона?  Thinking
Както Виваком доказват. Договор от дистанция - нищо, че нямаш нищо черно на бяло. Щом имат да взимат, намират начин да докажат.

# 711
Нали уж според Комисията за защита на потребителите такива договори са незаконни?

# 712
И как точно ще докажат, че имаш сключен договор по телефона?  Thinking
И аз това попитах. Всеки може да каже по телефона, че говори от мое име.

Окончателно забраниха удължаване на договор по телефона
http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/okonchatelno-zabraniha-udy … -telefona-5585511

# 713
  • до най-прекрасния мъж
И как точно ще докажат, че имаш сключен договор по телефона?  Thinking
И аз това попитах. Всеки може да каже по телефона, че говори от мое име.

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/okonchatelno-zabraniha-udy … -telefona-5585511
Те това хубаво са го решили, но докато влезе в сила, вече доста хора са пострадали.

# 714
Мога да се похваля, че вече си имам БЕЗСРОЧЕН договор.
Подписан, прочетен и подпечатан   Simple Smile

Не знам дали е в резултат на телефонният разговор, но консултанта ме увери, че нямам договор преди да го подпиша.

# 715
Миналата седмица получихме писмо, че не сме върнали приемник и дължим сума в размер на 80.00лв.!! ooooh!
При положение, че договорът е прекратен преди година и половина, върнали сме всичко и имаме приемен протокол.
Мъжът ми отиде с протокола и се оправиха нещата, но защо аджеба не си вършат работата?!
Не го били отразили където трябва!

# 716
Тя тая статия е от 7 март.
А на мен ми звъняха 69 пъти от май до септември да ме изнудват от виваком за "договор от разстояние" Sick ooooh!

# 717
  • София
Миналата седмица получихме писмо, че не сме върнали приемник и дължим сума в размер на 80.00лв.!! ooooh!
При положение, че договорът е прекратен преди година и половина, върнали сме всичко и имаме приемен протокол.
Мъжът ми отиде с протокола и се оправиха нещата, но защо аджеба не си вършат работата?!
Не го били отразили където трябва!

Според мене го правят нарочно, пък може и да мине, все пак не всеки си пази протоколите, както и последните касови бележки и молбата за прекратяване на договора. Само дано не почнат да тормозят и хора, които не са взимали от тях приемник, че те протокол няма как да представят.

# 718

Аз имам същия проблем. Отказали сме се преди 2г. Но за съжаление не пазим протокола и сега ни тормозят.

# 719

Аз имам същия проблем. Отказали сме се преди 2г. Но за съжаление не пазим протокола и сега ни тормозят.
Имаме и продължение ...
Мислех, че нещата са се оправили, докато вчера не ми позвъниха по телефона отново за въпросното оборудване!!
Е, няма такава наглост. ooooh!
Доста ясно им обясних, че оборудването е върнато преди година и половина и че имаме протокол, и къде аджеба трябва да го занеса за пореден път, за да се отрази и някой да си свърши работата!
И определено си мисля, че го правят нарочно, ако мине номера.Само че няма да мине! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт