НЕ СТАВАЙТЕ КЛИЕНТИ НА BLIZOO

• 149 451
  • 960
  •   1
Отговори
# 630
Преди три години се отказах от услугите на Близу, както си му е редът - с едномесечно предизвестие. Доста ме разиграваха - в този офис, в онзи офис, ама това, ама иначе. Най-накрая се добрах до Заявлението-анкета за отказване от кабелна телевизия. Попълних си го чинно, сложиха ми печат. И добре, че са теми като тази, че да си имам едно на ум и да си запазя бумажката. Защото.... преди седмица звъняла госпожа на мъжа ми и казала, че ще заведат дело, ако не им заплатим 70 лева!  Mr. Green  Айде сега шах с пешка! Не сме били плащали три месеца през 2010! Точно трите месеца след като се отказахме от кабелна... ooooh!

# 631
Здравейте!
Февруари ми изтича договора с Близу.Знам,че трябва да подам едномесечно предизвестие,за да не преподпишат автоматично без мен  ooooh! .Готова съм да се карам лошо,ако започнат да увъртат и да ме бавят  Twisted Evil

Въпросът ми е...мога ли след това да ползвам тяхна телевизия и интернет без да съм обвързана със срочен договор?Трябва ми за 3-4 месеца,защото след това се изнасяме от тук на място,където няма близу  Whistling А и да имаше нямаше да ги избера естествено.
Има ли възможност за безсрочен договр?Прекратявам го веднага ,когато поискам като си плащам за последния съответно месец каквото там се полага.

Да , можеш , след изтичане на срочният ти договор , същият се трансформира в безсрочен , на същия тарифен план , ако не си заявила друго .
Прекратяването , обаче е пак с едномесечно предизвестие . Peace

# 632
happy mama....точно това прочетох току що в договора ни.Би било хубаво да е така,но се притеснявам да не ни излъготят нещо и да го направят тайно срочен  Tired

# 633
  • София
Елфи4ка, прочети си стария договор. Мисля, че ги задължиха договорите да стават безсрочни след изтичането на посочения срок и това трябва да го пише някъде. В такъв случай след няколко месеца ще можете с 1 месец предизвестие да се откажете от услугите им. Дори и моят договор от преди няколко години сам беше станал безсрочен, тъй като не го поднових. Аз бих отишла в някой офис и да попитам на място като обясня за какво става дума. Ако подходиш с добро, всичко ще е наред. Само си пази всякакви документи, за да не се наложи да плащаш неща, които не си ползвала.  Grinning

п.п. Вече са те посъветвали същото, но все пак пускам мнението си.

# 634
Момичета,много ви благодаря за взетото отношението по моя въпрос   bouquet

Ще подходя с добро,разбира се  Peace Дано всичко се развие нормално,защото започвам да се отчайвам вече от всичко прочетено за тях по форумите  Laughing

# 635
happy mama....точно това прочетох току що в договора ни.Би било хубаво да е така,но се притеснявам да не ни излъготят нещо и да го направят тайно срочен  Tired

Няма да те излъжат . Hug
Аз съм така от февруари , на безсрочен договор .
В Пловдив поне са коректни , аз проблеми с тях не съм имала . Peace

# 636
happy mama....точно това прочетох току що в договора ни.Би било хубаво да е така,но се притеснявам да не ни излъготят нещо и да го направят тайно срочен  Tired

Няма да те излъжат . Hug
Аз съм така от февруари , на безсрочен договор .
В Пловдив поне са коректни , аз проблеми с тях не съм имала . Peace

Дано!  Praynig

Благодаря още веднъж!  bouquet

# 637

... след изтичане на срочният ти договор , същият се трансформира в безсрочен , на същия тарифен план , ако не си заявила друго .

При мен обаче не се получи това. Срочния ми договор  се превърна в безсрочен и цената се увеличи с 50 %  Rolling Eyes

# 638

... след изтичане на срочният ти договор , същият се трансформира в безсрочен , на същия тарифен план , ако не си заявила друго .

При мен обаче не се получи това. Срочния ми договор  се превърна в безсрочен и цената се увеличи с 50 %  Rolling Eyes

Shocked
Ето от това ме е страх  Rolling Eyes Може ли малко повече информация?Какво пишеше в стария ти договор,че ще се случи след изтичане на срочния договор?

# 639

Shocked
Ето от това ме е страх  Rolling Eyes Може ли малко повече информация?Какво пишеше в стария ти договор,че ще се случи след изтичане на срочния договор?

Да, точно така е. И в моя последен  договор пишеше, че ако мине в безсрочен вноската става по-висока. Дори и служителката ни го подчерта.

# 640
  • София
Е и ние сме абонати не отскоро и за сега нямаме проблеми  Hug Hug

# 641
Ами не си спомням какво е пишело в договора ми и дали изобщо е пишело нещо. Аз плащах 20 лева и след приключване на срочния договор същия се превърна в безсрочен и ми пристигна сметка за 30 лева. Свързах се с тях и ми беше обяснено, че ако съм искала мога отново да подпиша с тях срочен договор и пак ще съм си на старата такса. Учтиво отказах и поисках да прекратя отношенията си с тях. За целта трябваше да подам едномесечно предизвестие и да върна цифровия приемник с кутията и дистанционното.
Иначе проблеми с тях и аз не съм имала, просто мразим педер..ки истории.

# 642

Е как така ? Thinking
Нали подписваш новия договор , независимо , че е безсрочен ? Какво пише в него ?
На какво основание после ти се увеличава таксата ?
Не вярвам , защото при мен си остана същата такса , при същите параметри . Peace

# 643
  • София

Е как така ? Thinking
Нали подписваш новия договор , независимо , че е безсрочен ? Какво пише в него ?
На какво основание после ти се увеличава таксата ?
Не вярвам , защото при мен си остана същата такса , при същите параметри . Peace

Това е напълно вярно  Peace Peace Увеличава се - пише го и в стария и в новия договор. Нашия подновен го сключихме преди 2-3 дни.

# 644
Ако е нещо ново , може .
Моя срочен изтече февруари , тогава не беше така .

Общи условия

Активация на акаунт