Прахосмукачка- с торба или с контейнер,който се мие

• 55 954
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Аз съм се ориентирала към марката Керхер. Много се чудя каква е разликата между перящата прахосмукачка и парочистачката. Иначе имам най-обикновена на Беко с хартиен филтър, купена за 100 лв. преди 5 години, но ми се иска едно от горните две неща да имам за хубаво почистване и дезинфекция. Перящата дали изсмуква водата, или остава мокро. Аз нямам килими за пране, на ламинат и теракота сме. Целта на бъдещата покупка е да мие пода, банята, да почиства фурната и дамаската на диваните. 

# 32
Здравейте!Така и аз да се включа в темета и да си споделя мнението!Преди имах прахосмукачка с торбичка сега съм с кана с нера филтър и се родих!Моята е на английската марка VAX купих си я от интернет сайт-мога да кажа че съм много доволна! Брат ми имат на Самсунг подобна на показаната по напред в темата и те са много доволни смуче яко!

# 33
В никакъв случай не си купувай парочистачка!Имам познати дето си взеха и сега само си седи!Навсякъде става мокро!Пък аз имам мини парочистачка дето уж щеше да чисти дамаски прозорци и всичко и познай къде седи-в килера!

# 34
Навсякъде става мокро!Пък аз имам мини парочистачка дето уж щеше да чисти дамаски прозорци и всичко и познай къде седи-в килера!
[/quote]

Абе и аз това се чудя, да не стане влага навсякъде. Спряла съм се на това http://www.technopolis.bg/b2c/details//815754/P11130301/%D0%9F%D … HER-SC-1020/1.020
Дали пък като е по -скъпо няма и да е по-качествено. Една колежка си купи от тези тип чайник на солак за 30 лв и каза че е изчистила перфектно с нея тапицерията на колата си.

# 35
здравейте,на всички аз си купих преди една седмица рейнбоу,уникална е работи само с вода и пречиства на 100 процента въздуха,има и хепа филтър а за деца и хора с алергий помага много,просто и прахта изчезва и маха акарите от леглата ни.

# 36
също така има перящо устроство,което пере на място,мокети,килими,дивани и секви дамаски,също така почиства и колата перфектно.ако имате интерес ще ви дам телефона на дилъра тъи като може да си я закупите само на домашна демонстрация.политика НА ФИРМАТА.

# 37
и пропуснах има и миещо устроиство за под,баня и прозорци.

# 38
и пропуснах има и миещо устроиство за под,баня и прозорци.
А, това е яко.

# 39
здравейте,на всички аз си купих преди една седмица рейнбоу,уникална е работи само с вода и пречиства на 100 процента въздуха,има и хепа филтър а за деца и хора с алергий помага много,просто и прахта изчезва и маха акарите от леглата ни.

4000 лв за Рейнбоу ми са множко.

# 40
  • София

В никакъв случай! Контейнерът й е много малък, освен това не е тип кана, а има разни прегради и завъртулки вътре, които много трудно се чистят. Ако влезе малко по-голям боклук задръства входа и трябва да спираш, да отваряш ...изобщо много тъпа прахосмукачка.

Аз си купих такава в резултат на препоръка от консултантите в Техномаркет, после разбрах, че те препоръчват моделите, за които получават допълнителен бонус при продажба.

Два-три месеца я ползвах и всеки път все повече се ядосвах каква патка съм да направя такава глупава покупка Close Накрая я смених пак за Ровента, но от серията Silence Force" с посточнна торбичка и ХЕПА 13 филтър. Сега съм влюбена в прахосмукачката си  Peace

# 41
4000 - трябва да имам безкрайно много пари, за да дам толкова за прахосмукачка. Simple Smile

# 42
Имах страшна главоблъсканица при избора на прахосмукачка.
Накрая решихме да дадем малко повече пари и купихме Miele.
Изключително доволна съм от избора- страхотна машина е това.
Със сменящи се торбички е, но не са хартиени, а някакви 7-пластови има и Hepa филтър.
Вече три месеца и торбата не се е напълнила и на 1/3 (а имаме персийка  Mr. Green).
Заслужава си всяка стотинка

# 43
Вие все едно апартамент купувате.. Simple Smile
Аз просто отидох в магазина и си я избрах на място.

# 44
Нормално е човек да е придирчив, особено когато е решил да инвестира половин заплата в един уред.  Peace

Парочистачката и перящата прахосмукачка са два напълно различни уред - както са посочили момичетата в темата, с парочистачката се постига дезинфекция на бани, тоалетни, мивки. По-професионалните модели ( които приличат на прахосмукачка) имат и функции за чистене на стъкла, тапицерии дори килими и мокети. Само че те не изсмукват водата - трябва да се остави да изсъхне добре. Чудесни са за домове с малки деца и хора с алергии.
Перящите прахосмукачки почистват настилките като впръскват препарат в тях и след това го изсмукват напълно Peace

Покрай явната реклама на Рейнбоу на потребителката по-горе да вметна, че има и други много по-достъпни прахосмукачки с подобни функции.

За хора, гледащи домашни любимци препоръчвам да си търсят прахосмукачки, които 1) не губят всмукателна мощност като им се напълни контейнера с косми и 2) които имат въртящи се четки - те проникват във вътрешността на влакната и така изсмукват набитите с времето косми, които нормалната четка няма как да изсмуче.

Диамантче, дано си чистиш дълго с нея  Peace Само че, това, че торбичката е празна изобщо не значи, че ти върши работа и че чисти добре.

Общи условия

Активация на акаунт