Прахосмукачка- с торба или с контейнер,който се мие

• 55 954
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Да същата е ако все пак решиш за нея гледай където се слага циклона пластмасовото да е със дупки  щото с мрежата докато изчистиш едната стая и тая мрежичка се набива с прах и трабва постоянно докато чистиш да го махаш смотана работа а с дупките не е така всичко пада вътре в циклона накрая го чистиш и миеш.Пак се замотват косми на дупките но не кой знае колко повечето си падат във циклона  няма как само че лесно се махат и дори да са се замотали докато чистиш не пречат на почистването а при мрежата задължително отваряш чистиш и продължаваш пак.

# 91
  • Русе
Ще я погледна на място, харесва ми, само не пише дали има приставка за паркет, май не, само двустепенна четка.

# 92
да няма приставка  но аз го минавам после с препарат и се полира може би с приставката става по- лесно и по-добре.

# 93
Аз си взех Зелмер-а в крайна сметка, много съм доволна  Peace А турбочетката- нямам думи, много полезна нещо за килими е, да знаете  Heart Eyes

# 94
raja_nikol, може ли линк към модела? С какви филтри е? Аз още не съм решила каква да взема, вече съвсем се обърках Blush

# 95
raja_nikol, може ли линк към модела? С какви филтри е? Аз още не съм решила каква да взема, вече съвсем се обърках Blush

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … 744&scenario=

Ей тази е.

Избрах я заради цената, торбичката и 4- ти години гаранция. Много държах и на четките, лекичка е, маркуча и е силиконов, изглежда по- здравичък...абе доволна съм.

# 96
Благодаря  bouquet

# 97

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … 744&scenario=

Ей тази е.

Избрах я заради цената, торбичката и 4- ти години гаранция. Много държах и на четките, лекичка е, маркуча и е силиконов, изглежда по- здравичък...абе доволна съм.

Прахосмукачката е с HEPA-филтър и торбичка отделно може да се сложи, така ли? А гаранцията на тази не е ли 48 месеца = 2 години?

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 11:16 от инеса

# 98
Не, торбичката си е там, без нея не може  Peace.

Тия хепа филтри са си едни буквално филтърчета, те са си отделно, нямат отношение по събирането на боклуците, може би спират някакви фини частици и излизането на прах обратно към стаята, поне аз това разбрах  Confused, ама не претендирам

# 99
Брей, много е елегантна! Честито и със здраве да си я ползвате!

# 100
Брей, много е елегантна! Честито и със здраве да си я ползвате!

Ей за такова определение за прахосмукачка не бих се сетила  Laughing, благодаря, дано да се държи добре  Peace

# 101
Имам прахосмукачка САНГ, но погрешка заедно с торбичката изхвърлих и пластмасовия държач за който се закрепя. От къде може да се купи такова нещо, в магазините ми казват, че не се продава отделно, а прахосмукачката е здрава. Не ми се иска да я изхвърля заради такава глупост Embarassed

# 102
Трябва да се обърнеш към сервиза, който обслужва Санг.

Общи условия

Активация на акаунт