Прахосмукачка- с торба или с контейнер,който се мие

• 55 965
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
Не зная обаче има ли с торбичка и с ХЕПА филтър ?
Защото този филтър е много полезен. Няма остатъчен прахоляк никакъв. А само с торбичка това не се постига.

# 76
Има, момичета  Wink Има и прави, и обикновени прахосмукачки. По-добре е от само с торбичка, определено.

Най-хубаво е с циклонен филтър, който може да си го позволи. Никакъв прах не може да избяга от него и няма консумативи ( освен ако не се счупите пластмасата, което е малко вероятно )

За английските прахосмукачки - питайте ме в другата тема, отговарям бързо  Peace

# 77
А колко често се налага да се сменя HEPA филтърът? И каква му е цената ориентировъчно?

# 78
Имах Филипс - скъп модел с контейнер. Хепа филтърът му се купува от фирмения сервиз за 35 лева и се сменя на около 6 месеца. Иначе прахосмукачката започва да вие неистово и естествено спира да смуче. Разделих се с тази прахосмукачка.

# 79
По принцип HEPA филтърът може да изкара година, а и повече в зависимост от начина, по който се поддържа. Не бива да се мие всеки път. Като се измие, трябва да се остави да изсъхне много добре, за да не се вмирише.

# 80
Може да изкара и две години, ако изобщо не чистиш с прахосмукачката.  Crazy Чистих го и с вода и без вода - замърсява се доста бързо. Смених доста филтри за двете години, през които се мъчих с тази прахосмукачка. А да не ви разправям колко е хубаво, да речем в неделя следобед, да хванеш прашния филтър в една ръка, четчицата за почистване в другата и да си чоплиш, да си чоплиш...

# 81
просто си купете реинбоу и си решавате проблемите за следващите 30 години,вече е лесно да го имаме -на изплащане

# 82
Просто си купихме друга прахосмукачка, с 15 лева по-евтина от Филипса, безупречна е. Аман от реклама. Достатъчно е да пишем от какво сме недоволни, търговците да престанат да ни го предлагат.

# 83
И на мен ми омръзна от реклама на рейнбоу.

За ХЕПА филтъра си права, играчка си е, особено с тази му структура.

# 84
Ох, тези филтри...нищо не разбирам. На една прахосмукачки пише с 2 филтъра- циклон или торбичка  newsm78, 2000 вата, пък стотина лева...много странно бе

# 85
Ох, тези филтри...нищо не разбирам. На една прахосмукачки пише с 2 филтъра- циклон или торбичка  newsm78, 2000 вата, пък стотина лева...много странно бе

Звучи като най-обикновена прахосмукачка с вариант на контейнера - циклон или торбичка. Вероятно филтрите са най-обикновени, което не е лошо, защото пък са евтини и могат да се слагат нови при всяко включване.

# 86
Аз имам SAMSUNG има контейнер-циклон на дръжката и торба от плат но съм я махнала и ползвам само хартиена.Удобно е с контейнера а торбата сменям когато покаже индикатора.Вече я ползвам близо 4 год.Освен всичко друго гледайте и всмукателната мощност когато купувате прахосмукачка.Обърнете внимание и на циклона гледайте това пластмасовото да е с едри дупки не със ситна мрежа отвратително е на свекърва ми е такава много е кофти моята е с дупки и чистя и мия контейнера след като приключа с цялото почистване.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 19:33 от roys

# 87
  • Русе
roys, кой модел е твоя, ако знаеш? Чудя се и аз каква да си взема, само, че не скъпа, до 150 лв мах, държа да е мощна и да има четка за паркет. Ако има предложения, насреща съм, че до 3-4 дни трябва да купя.

# 88

по-стар модел е VC-5814HN3M/BOL,но съм  доволна.Досега не се е повреждала.Тогава струваше около 120 лв.

Да са ти живи и здрави близнаците!Аз съм леля на близнаци също момчета на 11м.са,тъкмо проходиха чудо голямо е сега.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 23:40 от roys

# 89
  • Русе
Тази ли е http://www.technomarket.bg/products/00002118/samsung-vc-5814h, че нещо не намирам с пъните букви на модела? Звучи добре, ще я погледна и нея.

Пък че е чудо, чудо е, но да ви успокоя, "по-чудо" става след това  Grinning Grinning Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт