спам и чат /20.06. - 27.06./

• 14 535
  • 874
  •   1
Отговори
# 855
Я.А на мен ми се спи. Crazy Но дребният кипи от енергия, тъй че ще спя наум...

# 856
Е, не мога да не ви пусна това, грехота ще е Laughing Laughing Laughing :

Ай, за днес стига толкова, утре пак! Hug Heart Eyes Hug

ПП Луне Wink Hug !

# 857
Бяхме на зъболекар, поразходихме се, хапнахме и супа на обяд. Тези дето сте от София или я посещавате, никога не ходете в Soupateria. Аз правя сто пъти по-хубави супи, ама нали бяхме навън, айде....супа та супа. Отвратна работа, а иначе цените.....

В супата ми топчета (малка) имаше 2 ДВЕ цифром и словом топчета, а на милото телешкото варено на нищо не приличаше.

Няма да се научат в БГ да уважават клиентите и това си е. И едни тъпи патици бачкат там.....

Някой ден ще стана шеф на собствен ресторант и тогава...... smile3508

# 858
...... ще ме каниш да ти крася ресторанта, докат ме черпиш супа.., ама пилешка, моля. Mr. Green

# 859
  • някъде ... тук ...
няма шанс да го посетя... ровнах в нета, не е моето място
обедни менюта със супички има доста иначе

# 860
  • В голямото море...Живот
Няма и да ровя даже - супа в заведение/ресторан/закусвалня  Sick
Видях си малката племенница - няма такова чудо  Crazy
Имаме си събор у наше село  ooooh!

# 861
 newsm12цоп и от мен

# 862
merve27, привет Simple Smile

Дориндо, то специално за супи.....вкусна беше топчетата, ама само две на брой не ми се понравиха. Виж, телешкото варено беше със зеле  Sick Аз все съм готвила и яла, ама такова чудо....

Другата седмица ще дадем шанс на Супа Стар, похвалиха ми го....

Обаче пък ква супа топчета направих.....

# 863
Джи, печеш ли се, а? Де си да видиш, как се надлъгват със себе си в темата ти???  Joy Joy Joy

# 864
Ама тя откъде тръгна и докъде стигна тая тема  ooooh!  Както винаги впрочем, що ли се учудвам  Laughing

Супа отдавна не съм готвила, да взема да спретна една  Thinking

# 865
Направих им баница...обаче нещо май на лекар трябва да ходя.... Пулсът ми много учестен последните месеци, а аз чак сега се усетих..... Някой нещо такова да е усещал?

# 866
Джи, печеш ли се, а? Де си да видиш, как се надлъгват със себе си в темата ти???  Joy Joy Joy

Shocked Shocked Направо онемях, като видях колко страници е навъртяла. Аз си разкарвам д-то насам, натам из Варна, а те....

Успях да прочета няколко поста. Поли, благодаря ти за подкрепата  Hug Hug Hug Hug Утре ще чета по-подробно. Сега нямам време, пък и интернета ми е все така баавеен.

Направих им баница...обаче нещо май на лекар трябва да ходя.... Пулсът ми много учестен последните месеци, а аз чак сега се усетих..... Някой нещо такова да е усещал?

Усещам само, че с билките шега не бива. Полезни, полезни..ама ако си здрав са излишни.  Hug

# 867
А, не. Не е от това. Mr. Green Май май от цигарите....

# 868
  • В голямото море...Живот
ДУ мумуни  Hug
Сънливки  Mr. Green
Лун да посетиш ДжиПито  Naughty

# 869

Общи условия

Активация на акаунт