спам и чат /20.06. - 27.06./

• 14 547
  • 874
  •   1
Отговори
# 45

Това към мен ли е? Защо да се карам?
Аз да си кажа недостатъците ли - не бих. Осъзнавам някои от тях  9сигурно има и още), опитвам се да се поправя, но няма да ги споделям зорлем. Grinning
Не се чуди, че и останалият народ не ги изрежда в дълъг списък.  Mr. Green
Ми като са тръгнали да споделят, да си кажат наистина недостатъците. Не само да отбиват номер. Simple Smile

hahaha hahaha hahaha
В кой свят живее ..

# 46
Стресна ме с тоя цитат, Пухи.  Joy Рекох, че вече не мога да чета и бъркам темите. Crazy

# 47
 Joy спок.
И какво сготви? Mr. Green

# 48
Супа, кюфтета, салатата довечера ще я режа... Картофи... само ако не търча след велосипеда.  Crossing Arms

# 49
КИфтета не ям.
Супата каква е? Mr. Green

# 50
КИфтета не ям.
Супата каква е? Mr. Green
... е от малки кюфтета, естествено.  Joy Joy Joy Кат не съм скопосала и мусака от каймат, пак добре. Mr. Green

# 51
Аз ше барна шишчета с гарнитура пържолки, а кокалите за кучо да го поглезя. И пържени картофи ми се ядат, ама да видим. Пуснала съм климатика и се ядва някак си.

Тоя кретен от куческия хотел не му махнал повода два дена, сега му се е отбелязал, не беше пускам сигурно от вчера, вода не беше пил. Не знам само дали е ял, ама беше много гладен.....кретенска му работа, ще му кажа аз на него  #Cussing out

# 52
Шффффффффффффффм Crazy

# 53

Уоу, лошитеееееееееееееее

# 54
..и фшшшшшшшшшшшшшшш.  Hug

# 55
Пак готвите newsm78 newsm78 newsm78.....аз съм на ГМО....отКАЗВАМ всЕкви прочиствателни деликате си!!! Close ...и вегитЯрианство Angry...Само ВЕЧЕР СЕ ПРАВЯ НА примирена...но както и да е Crazy

Някой да иска Фи и 5 лева?
..и фшшшшшшшшшшшшшшш.  Hug
Mr. Green

Уоу, лошитеееееееееееееее
...оХооооо СЛАДОСтрастнитееееееее

# 56
Как бих могла да се пенсионирам на 32  Mr. Green ?
Лунети,работи за мен и ще стане  Sunglasses

# 57
# 58
# 59
  • някъде ... тук ...
и кат се обадих, кво... вече не липсвам

Общи условия

Активация на акаунт