Отговори
# 330
Кама,благодаря ти!Точно това ми обясниха и от счетоводната тема. Hug

# 331
Честит имен ден на Янчето!Бъди винаги щастлива,усмихната и се радвай на всеки миг прекаран с любимите ти хора!

# 332
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!

минавам само да "шибна" ( Пчеличка  Hug   bouquet ) кафето и компанийката и изчезвам да се кипря  newsm03

ей така се чувствам  hahaha
и да ми оставите  малко от него и за мен, като се прибера да го намачкам  Heart Eyes  Joy

АЙДЕ ЛЕКА  Hug

# 333
Добро утро!
Честито на всички именници и на патерици от вчера рождените дни на Фентъзи и Стеф   bouquet
Да се отчета и аз - добавих и моите снимки от пловдивската среща. Момичета много ми хареса, хайде скоро пак. Благодарим на всички за хубавите думи за гарджетата  Heart Eyes
Ние продължаваме да си се будим нощем по 3-4 пъти.... ама да не мрънкам рано рано.
Jarebi4ka, да си изкарате супер и да разказваш цветно  Wink
Лори, Ади и бебоците с баткото - много сте готини  Hug

# 334
  • София
Здравейте Simple Smile
Дайте и на мен парола за албума да ви видя и аз. Аз съм много зле. Само две страници назад четох и исках да ви пиша някакви неща, но докато стигна до писането и забравих Crazy
Честит имен ден, Янче!   bouquet Hug
Я кажете, отваря ли ви се сайта на НОИ (този, в който си проверяваме таблиците с болничните и майчинството)? От вчера имам проблем и се чудя дали е само при мене.
Ми като се сетя какво исках да ви напиша ще ви драсна. За сега чао ще излезнеме днес по-раничко, че е по-хладно, може би.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 08:54 от hey_ya

# 335
  • София
Добро утро,
Честит рожден ден на Янчето, Честит имен ден на тези които празнуват, Честити месечинки    bouquet
  hey_ya и при мен не се отваря сайта на НОИ от вчера, също мислех че проблема си е при мен.

Много сте готини момичета, бебоците са големи сладури. Дано да успея и аз да се включа в някоя от срещите  Hug

# 336
Добро утрооо, мамчета  Simple Smile
Ето ме и мен след срещичката, качих и аз снимките , някои са ми станали малко тъмнички, ама карай, добре че имаше и други апарати  Simple Smile
Изключително ми беше приятно , всички са страхотни  Hug
Благодаря ви и за хубавите думи , то си знаем - наше лошо нема  Heart Eyes
Като заговорихте за това как се врат в количките, аз вчера след срещата обиколих магазините в Мола и в един детски разглеждах нещо и количката до мен отстрани и изведнъж влиза един мъж на около 30 и - ОЛЕЕЕ колко е сладка и се навежда и я целува  Shocked  Shocked  Shocked направо си глътнах езика. После чак ми вика ще ми помогнеш ли да избера дрехи за племенниците .... е че как няма, то ние си станахме близки вече  hahaha
Такааа, щях още нещо да казвам ,ама докато разказвах случката и пак се  #Crazy и забравих
Лек ден засега от нас  Heart Eyes

# 337
 hahaha добро утро писанки,  hahaha много се развеселих с 30годишният hahaha ма то с такава мама и бебочка  Rolling Eyes Hug

Яребичка, ще ни е мъчно, ако не се включваш, но пък весело да си изкарате-ех, морето, сините вълни  Party

тичам до работата-сега пък ми искат дипломата  ooooh! хайде цунки от нас с озверял от глад Бобо, който пропусна сутришното ядене и сега нещо 150мл мъничко му дойдоха  Blush

# 338
# 339
heya, пратих ти ЛС с паролата,  изв че толкова постно,  но пиша от тел.  И аз не влизам в справките на НОИ,  явно проблемът е при тях

# 340
Добро утро сладурки!

hahaha много се развеселих с 30годишният hahaha ма то с такава мама и бебочка  Rolling Eyes Hug

newsm10
За Нои-от вчера към обяд и на мен не ми се отваря  atwork

# 341
Добро утро!
Честито на Янчето.   bouquet Всичко най-хубаво.
Лори, пратила съм ти заявка на скайп.  Peace
Яребичка, да се топнеш и заради нас.  Mr. Green

# 342
  • Варна, морето, сините вълни...

До консултантите по ЛЛЛ а и ако някой от вас може да помогне ще съм ви благодарна. Симеон днес цял ден доката суче само ръмжи и се сърди, постоянно иска да го местя от гърда на гърда. Суче пет минути от едната гърда и се започва, премествам го на другата успокоява се и суче пак пет минути и така до 45мин. Беше кошмарно, става целия червен, рита и ръмжи зверски  Sad Confused. Може ли това да е признак, че не му стига кърмата? Какво ще ме посъветвате, не знам колко такива дни мога да издържа  Sad

И Мони правеше така миналата седмица. Точно тогава едната вечер изпи 80мл. АМ. Но вече не иска и не съм му правила. Сега не ръмжи вече, но се цедих малко тогава и може да се е засилила кърмата де да знам newsm78 Много ми беше гадно наистина Sad тукмо захапва и почва да бесува, да се върти и сръмжи... Ще чакам и аз отговор от консултантите Peace

Излизаме да стигнем до някой Мол поне че в тая жега  #Crazy то и в къщи не се стои.

# 343
На това май му се викаше "стачка" Минахме през този период, мина от само себе си.

# 344
Минавам да почерпя , че днес мъжО има рожден ден!

Честито на месечинките и  на именниците!

Общи условия

Активация на акаунт