Отговори
# 360
Дейзи дава ли Дентокинд,че при нас положението вече е страшно одеве се дра 30мин преди да заспи не знам да взема и аз да купя? smile3514 smile3515 smile3511

# 361
Дейзи, Зелда Hug Аз също не бях убедена, че е по- доброто решение, но все си мислех, че ще научи по- добре езика. Ама кой знае.  Явно друг му е пътя Heart Eyes

Булка, 5 години е вече сериозна годишнина. Тъкмо сте се измъкнали от критичните 3 или 5 ( накой казват и 7, ама те не разбират). Пожелавам ви да посрещате с любов още много годишнини!

Мария, моята кожа беше смесен тип и ползвах кремчета на Виши. По време на бременността обаче кожата ми стана много суха и си избрах  Biotherm age fitness2. Продължавам си с него като основен дневен крем, въпреки че кожата ми вече не е много суха.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 14:30 от happy-mamma

# 362
Моника едва от вчера давам Дентокинд и не мога още да кажа дали има ефект. При нас зора е вечер между 20-24 ч. Ще последвам съвета на Мария и ще си набавя днес и Дентинокс гел за всеки случай. Иначе досега мазах с билковото гелче на Бочко, но ми се струва, че не го успокоява особено  Naughty
Дано при вас избият бързо  Hug

Честита годишнина на Булка   bouquet Пожелавам още дълги години любов, разбирателство и домашен уют  Hug

Голяма хлепаница пада с тзи пюрета  ooooh! ooooh! ooooh! Ползвате ли избелващи препарати  newsm78 днес така изпрах петната от обедното пюре, но после обилно изплаквам и пера наново с детски прах. Да не му докарам някакъв обрив така  newsm78

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 14:34 от dayzi83

# 363
Цоп пак от нас. Ето по едно следобедно кафенце...

Току-що сготвих, бати яде,а малчо уж спи и сядам с едно да ви попрочета.
Честито на всички с поводи...Няма да изброявам,щото ще пропусна някой Живи и здрави, всичко най-хубаво Ви желая.   bouquet   bouquet   bouquet
Хепи, явно не е бил за там.  Hug
 На всички мъничета мъчещи ги зъбките- да пробиват вече...  Hug
Кожата - смятам,че си е същата.
  Rolling Eyes

# 364
Да си кажа за кожата и аз. Много ситни лунички ми наизлязоха, дори не съм сигурна дали са лунички или по-скоро миниатюрни хемангиомчета. Козметика - не ползвам. Много съм алергична към всякакви такива химии. Кремове, лосиони, тоници, почистващи води, гримове ... Не са произведени за мен. Ще си остарея сбръчкана и натурална. Слънцезащитните само на плажа след внимателен подбор.

Дентинокса и той помага за около 5-10 минути, не очаквайте чудеса. Градацията в съдържанието на обезболяващото мисля беше Пансорал наи-малко съдържание, Калгел, Дентинокс най-голямо.

Благодаря за честитките (ей тука е онази емотикона дето ви прегръща)

# 365
Оххх, баси жегата sweating   Навънка още в 9.30 като излязохме не се дишаше... А добър ден сега  newsm6

Много празнуващи , много нещо... Hug Ха да видим дали ги запомних всички Wink

Честита месечинка на сладкиша Иво на мама Софт  Hug Да е много послушен, весел и засмян винаги  smile3504

Честито на мъжа на мама Примавера   beer3

Честит имен ден на Янчето  newsm51

Честита годишнина на Булчето   1dating Дарлинг, кажи тайната на пюренцето, дето си направила, че аз удрям серизозно вече на камък в тея зеленчуковите... Thinking Освен тиквата и пащърнака другите не ги иска - зорлем се лъжеме с по някоя лъжица, ама е рев... cry Вече ми се струва мисия невъзможна заместване на хранене, освен и аз да пробвам с кашите а... newsm78 То така го омазах тва захранване, че чак не ми се коментира... #Cussing out Никаква точна схема - плодови, зеленчукови - каша маша стана... Sick

Марийке, не се коси на мъжо, погледни тука половината как си ги оплюхме  -един дол дренки са повечето, кажи мъ муж и не го обиждай повече... Twisted Evil

Чакай да добавя за кожата  стана ми много суха и ме се появяват все по-често лишеи между веждите и на брадичката...И като добавиме и килата за сваляне картинката е пълна - замязах на некоя лелка чисто.../айде спирам с килата.../

# 366
Мълчете с това мязане на лелка, моля ви! Хем съм дебела, хем съм с неоскубани вежди и крака, хем прическата ми смотана, имам един анцуг и две-три тениски дето ми стават, съответно и кучетата вече ме познават с тях, а на всичко отгоре едва се влача и накуцвам - е само една количка с хартия от казаните ми трябва и се вмествам веднага в редиците на сещате се кои труженици. Ако ми падне и някой зъб ...

Амидалка,то и моето с тиква беше. Един малък картоф, две парченца тиква (съотношението тиква картоф беше 2 към 1) и половин морков, малък. Пасирах, разредих с малко АМ и не сварих да бутам с лъжицата. Чистата тиква не ми я харесва особено. Картофа средна хубост. На чистото картофено слагам много малко масло, да стане "по-разговорничко" както казва майка ми. Може и няколко зрънца сол. Все ми се върти из главата, че еднокомпонентните не ги тачеше особено големият ми син, а като гледам и този ще е така. Няма ли поне две неща вътре не се възхищава особено.

# 367
Хайде и ние да се обадим, че сме тук!

Честит имен ден на Янчето и Jatze /която също е Янче  Mr. Green/!!!    bouquet
Честит рожденник на Примавера!

Булче, честита годишнина!   bouquet

Ние преди един час си дойдохме от прегледа при доцентката! Висяхме 4 часа като сополи там!!!  ooooh! Пуснахме едно малко бебенце момиченце преди нас, понеже не ѝ бяха взели храна и ми стана много мъчно, че седи гладна. Боцнаха му петата и сега имате задачка да стискате палци резултатите да са в норма и да не се връщаме повече там!  Praynig
Похвалиха го, че е много здрав и жилав и много добре си държал главата!  Heart Eyes

Моята кожа освен, че е черна  Mr. Green май си е същата, само с малко пъпки.
Нямам навик да се мажа с нищо, тъй че Булче не си единственият натюрел в това отношение. Може да се състезаваме кой пръв ще се сбръчка.

Сега се сетих племенникът ми, който е на 4, как ме попита онзи ден какво имам на челото. И ми сочи нещо и аз мисля, че съм се изцапала и като се бърша и той : Не, ето това, тая дупка!  Joy Joy Joy
А въпросната дупка е един голям белег, който имам след падане от количката като бебе!  hahaha

Отивам да нагледам Бобъра, че му се спи и е нервен  Hug

# 368
Амидала ние освен със зъбите се тормозим и с пюрета вече нищо не иска 5 лъжици и реве smile3511пробвах и аз със каша ефекта е същия дано при тебе мине номер doh

# 369
Ох, на Бобърчето пък какво му е, та са му боли петичката?  spoko Пак не съм в час аз... Blush

Ми аз уж картоф с тиква купешки му дадох днеска, ама ефекта си беше същия... newsm78 И домашен картоф с няколко лъжичи пюре от тиква пробвах, и с пащърнак му го смесвах, с манго... Whistling Само първия път като беше с манго май го хареса, после  - нъц... Crossing ArmsИ малко захар пробвах да сложа - пак не ще и не ще...

# 370
Амидала ние освен със зъбите се тормозим и с пюрета вече нищо не иска 5 лъжици и реве smile3511пробвах и аз със каша ефекта е същия дано при тебе мине номер doh

Е какво, така само на млеко с шишето до годинка ли ше я караме... smile3515

Абе, къде изчезнаха Дидишонче, Евилчето...?

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 15:23 от amidala13

# 371
И ние така няма купени,няма домашни не знам какво стана ?! TiredНе знам как ще я караме,ако ни кажат и жълтък,а пък месо от 6 мес. мале не ми се мисли ooooh!!Мисля сега няколко дена да давам само мляко,ма да не вземе по зле да стане,но то май няма как по зле?! Crossing Arms

Извинявам се за кофти постовете днес  bouquetама нещо много съм зле!

АМИ ЯВНО ДА newsm61

# 372
Пчеличке стиснала съм всички налични палци за Бобъра! Нали хормонални изследвания правите пак? Каквито и да са ще стискам палци да са чисти!

Амидалка, освен да обиколиш всички марки пюрета и да видиш дали ще му допадне някое. Сетих се да питам правиш ли го рядко пюрето? Да не го оставяш по-гъстичко и затова да отказва така? Аз докарва гъстотата на око, но като вдигна лъжицата пюрето да си изтича само. По-гъсто е от боза, може би малко по-гъсто от смес за палачинки, но не е и много гъста консистенция.

Моника (онуй дето прегръща е тука)

# 373
Пчеличке стиснала съм всички налични палци за Бобъра! Нали хормонални изследвания правите пак? Каквито и да са ще стискам палци да са чисти!

Мдаааа, хормонални.
Нямаме никакво лечение за момента и се надявам да не се налага след толкова хвалби!  Praynig

# 374
И гъсто, и рядко - не иска и това е... Crossing Arms Ми така ше стане, не че вече почти не съм давала от всички де...ако има ориз в пщрето примерно може ли да се замести хранене, да спра да предлагам за момента тоя пусти картоф?

Общи условия

Активация на акаунт