Аз също не бях убедена, че е по- доброто решение, но все си мислех, че ще научи по- добре езика. Ама кой знае. Явно друг му е пътя 

Пожелавам още дълги години любов, разбирателство и домашен уют 
Ползвате ли избелващи препарати
днес така изпрах петната от обедното пюре, но после обилно изплаквам и пера наново с детски прах. Да не му докарам някакъв обрив така

Навънка още в 9.30 като излязохме не се дишаше... А добър ден сега newsm6
Ха да видим дали ги запомних всички 
Да е много послушен, весел и засмян винаги 

Дарлинг, кажи тайната на пюренцето, дето си направила, че аз удрям серизозно вече на камък в тея зеленчуковите...
Освен тиквата и пащърнака другите не ги иска - зорлем се лъжеме с по някоя лъжица, ама е рев...
Вече ми се струва мисия невъзможна заместване на хранене, освен и аз да пробвам с кашите а...
То така го омазах тва захранване, че чак не ми се коментира...
Никаква точна схема - плодови, зеленчукови - каша маша стана... 

Пуснахме едно малко бебенце момиченце преди нас, понеже не ѝ бяха взели храна и ми стана много мъчно, че седи гладна. Боцнаха му петата и сега имате задачка да стискате палци резултатите да са в норма и да не се връщаме повече там! 

Пак не съм в час аз... 
И домашен картоф с няколко лъжичи пюре от тиква пробвах, и с пащърнак му го смесвах, с манго...
Само първия път като беше с манго май го хареса, после - нъц...
И малко захар пробвах да сложа - пак не ще и не ще...
пробвах и аз със каша ефекта е същия дано при тебе мине номер 

Не знам как ще я караме,ако ни кажат и жълтък,а пък месо от 6 мес. мале не ми се мисли
!Мисля сега няколко дена да давам само мляко,ма да не вземе по зле да стане,но то май няма как по зле?! 
ама нещо много съм зле!
Препоръчани теми