90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, булгура нали е  въглехидрат Simple Smile
За вечеря съм си приготвила варен булгур, който ще прибавя към салата от домати, чесън и магданоз.

# 676
  • Русе, у дома
Благодаря, стартирах 54-55 кг, сега съм 52. на ръст 160.

# 677
 Здравейте момичета! Надявам се приемате нови попълнения! За първи път съм на този режим!Отзивите са чудесни и резултатите на всички вас също!От няколко дни постоянно чета форума и много му се радвам, мотивирате ме наистина много!На мен днес ми е 11 ден и съм на въглехидрати! Този ден ми е най-труден!Днес на обяд изядох един голям сладолед Confused , а за вечеря ще си правя спагети със домати и гъби!Винаги ли успявате да спазвате часовете между храненията, на мен ми е много трудно, особено когато съм на работа! Успех на всички! Simple Smile

# 678
  • София
Момичета, имам здравословен проблем, то ясно че ще се ходи на лекар, но все пак да питам дали не е във връзка с диетата. На диета съм от началото на Юни, отслабнах с 2,5 кг. до сега. Но имам кървене извън цикъла на 11 ден, може и да е свързано с овулацията, но дали не е от диетата, да са разместени хормоните, при някого случвало ли се е и дали въобще да си мисля в тази посока? До сега не ми се е случвало такова нещо, първи цикъл ми е след започване на диетата.

Режимът няма как да ти размести хормоните по простата причина, че това не е ограничителен режим. Ти не гладуваш и не ядеш еднотипна храна. А и отслабването ти е твърде малко, за да даде такова отражение на организма.

Зависи колко е стартовото и тегло. Два килограма може да са много за фигурата и, както е при мен. Аз лично смятам, че при този режим се гладува и няма начин да не се отрази на МЦ. Очаквам моят тези дни и всъщност не знам какво да очаквам. Rolling Eyes

Явно не правим един и същ режим, щом гладуваш.  Thinking

# 679

Аз съм малко по-малко при същият ръст, и това имах напредвид. Продължавам да смятам, че диетата ти се е отразила на цикъла, което не значи да се успокоиш. Rolling Eyes

Нана, честно да ти кажа преди режима ядях доста повече. Не гладувам до толкова, че ми се сви стомаха и явно има нужда от по-малко храна. И все пак на моменти искам да ям повече. Което значи автоматично да си върна двете свалени кила. Така мисля. Thinking

# 680
  • София

Аз съм малко по-малко при същият ръст, и това имах напредвид. Продължавам да смятам, че диетата ти се е отразила на цикъла, което не значи да се успокоиш. Rolling Eyes

Нана, честно да ти кажа преди режима ядях доста повече. Не гладувам до толкова, че ми се сви стомаха и явно има нужда от по-малко храна. И все пак на моменти искам да ям повече. Което значи автоматично да си върна двете свалени кила. Така мисля. Thinking

Това не е глад. Гладуване е да правиш Японското чудо, където вечерята е 100 грама месо и 1 морков.
Но определено не смятам, че фактът, че понякога ти се яде повече може да е причина за кървене извън цикъла. Проблем може да има при системно недохранване, което смея да твърдя при този режим не е възможно да стане.

# 681
При бързо смъкване на килограми една от първите реакции при жените е спиране на цикъла дори. Това го знам отдавна. Както се случи при мен - два килограма за два дни си беше жив стрес за организма. Само предполагам, не мога да съм сигурна, но при една по-пълна и едра жена два килограма не биха се отразили по този начин. Поздравления, че не гладуваш. Колко обаче от пишещите тук са като теб, не знам.

# 682
  • Варна
Включвам се в коментарите за цикъла.

Не би трябвало да е от диетата, защото при малкото количество мазнини /което не мисля, че на толкова килограми е толкова малко всъщност/ по-скоро да ти спре или закъснее, от колкото да ти дойде още един път.

Аз последните  2 години юни и декември винаги го правя този номер - идва ми за 2-3 дни точно покрай овулацията. Е ходих на лекар и ми каза, че е от рязката промяна във времето и хормоните ми се нагаждат /имайте предвид, че си пия и от 5-6 години противозачатъчни и съм почти като часовник/.
Та, ако скоро не си ходила на гинеколог за твое спокойствие отиди, така или иначе е хубаво да се ходи профилактично поне веднъж в годината.

Относно "глада"  - Polin_a, честно не знам колко диети си правила до сега, а и като ти гледам килограмите явно не си имала нужда Hug, но това си е режим на хранене и няма нищо общо с глад.
Друг е въпроса какво ти считаш за нормална или малка порция - една 300грамова салата с 200грама пържола или малка пица са си съвсем нормални количества храна.

# 683
..... една 300грамова салата с 200грама пържола или малка пица са си съвсем нормални количества храна.

По-напред бях писала, че две ябълки или два банана на закуска е абсурд да изям и спирам дотук, за да не дразня с "мижавите" си кила. Crazy
С най-добри чувства съм към всички и много ви се радвам за резултатите. Hug Hug Hug

А, само още нещо за цикъла. Crazy Под нарушения в МЦ разбирам както спиране, закъсняване, така и и идване по два пъти в месеца. Зависи от организма. Всеки реагира различно. Peace

# 684
  • София
При бързо смъкване на килограми една от първите реакции при жените е спиране на цикъла дори. Това го знам отдавна. Както се случи при мен - два килограма за два дни си беше жив стрес за организма. Само предполагам, не мога да съм сигурна, но при една по-пълна и едра жена два килограма не биха се отразили по този начин. Поздравления, че не гладуваш. Колко обаче от пишещите тук са като теб, не знам.

Полина, аз свалих 50 кг и нищо ми няма на цикъла.

Но ще ти кажа и друго - отслабването и режимстването трябва да се правят от жени, които наистина имат нужда от това, а не от такива, които си въобразяват, че имат. Затова на едни нищо им няма, а други припадат.
И затова за мен режимът не е бил и не е глад, а ти твърдиш, че се гладува.
Защото - извинявам се предварително на всички, които ще скочат след написаното - но голяма част от жените нямат мярка къде да спрат с диетуването и стигат или искат да стигнат до килограми, подходящи повече за подрастващи, отколкото за жени.
Не е нормално и никога не е било - независимо от модите - жена с височина 175 см да тежи 50 килограма. Защото най-вече теглото под нормата не е здравословно.
Въпреки моите неестетически форми, както по-рано каза една списваща тук, си позволявам да напиша всичко това с ясното съзнание, че това е тенденция в обществото, която незнайно защо е толерирана.

# 685
..... искат да стигнат до килограми, подходящи повече за подрастващи, отколкото за жени. ...

Ето с това тук се съгласявам на 100% и ще си го набия лично в канчето. Crazy Иначе диети не съм правила, освен миналата година, когато пак смъкнах тези въпросни два килограма с месо и салати. После си ги върнах естествено. Whistling

# 686
  • Испания и Стара Загора
Напълно подкрепям казаното от Нана.Няколко пъти съм правила диетата и никога не съм имала проблем с МЦ.Даже ми се регулира и вече е по часовник(изключвам проблемите,които имах след раждането ,те нямат нищо общо с диетата).И това е една от малкото диети,в които не се гладува. Peace
barfly най-добре да отидеш на лекар. Peace

# 687
Да се изкажа и аз за гадът.

В този режим той няма място.
Единствено има глад сутрин след плодовете малко преди 12 -12:30ч. Поне при мен е така.

И не съм забелязала зависимост малка порция=по голям минус.
Напротив тъкмо обратното е.
Аз съм от слабите. 176см. 56кг.
Като грешка забелязвам, че много момичета слагат по калоричното ядене за вечеря.
Аз ям за обяд салата от 2 домата  + сирене в саатата, 1 краставица и 2 пържоли примерно за белтъчен. Вечерям 1 пържола и малко салата. И винаги съм на минус въпреки малкото си кила.

Моя цикъл също си е наред. А килограмите ми са под нормата за моята височина.

# 688
В този режим всеки 4-ти ден си само на  плодове, а всеки 29- само на вода - и ДА аз съм си гладна през тези дни (но и не очаквам нещо друго - това все пак  е диета  Rolling Eyes, да съм мислела когато съм се тъпкала..)
Относно казаното от nana - напълно подкрепям  Peace Разбира се, че подобен модел на поведение (да спазваме диети, щото е модерно) е  широко разпространено, мен лично не ме дразнят девойките, тяхна си работа.. щом смятат, че ако от 45 станат 43 това ще ги направи много убави, нека е така, нема лошо...
Колкото до цикъла - нормалното тегло е предпоставка за здраво тяло. Имам приятелки, които лекари ги карат да отслабнат за да забременеят, а на други при сваляне цикъла спира..ясно е защо

# 689
Да се отчета и аз за днес  Hug И един въпрос да задам само ,кога мога да ям зеле на фурна не съм сигурна в кои ден точно  Stop

З.банан
О.2 пакета солети
В.малко спагети с домати и гъби

Общи условия

Активация на акаунт