90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 143

• 30 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Поли, и аз бях така в началото, не издържах само на обяд и вечеря,
но постепенно свикнах - наблягам на водата! Сега дори не се сещам за храна и вече определено ям МНОГО по малко  Peace Ти от кога си на режима   newsm78 (не съм много редовна и изпускам доста инфо)

# 706
Здравейте!

Въглехидратен ден:

З: 1/2 пъпеш
О: мн мн късен в 17ч.- спагети с доматен сос
В: доядх спагетите+ кроасан+2 парчета ТОБЛЕРОН

Днес се поолях Embarassed

Лека вечер на всички!

# 707
10-ти ден ми е. Peace
В кръга на шегата се сетих за оня лаф, където един викал: Тъкмо научих магарето да не яде, и то взе, че умря. hahaha Joy
Айде да свършва тая тема, че последните страници май само аз ги запълних. Embarassed
Преди време се бях записала в Дюканската тема просто така, пак заради прословутите ми два излишни килограма. И една госпожа ми се изказа тогава, че едва ли не трябва да отида два пъти до тоалетна, и ще си реша проблема. hahaha Е да, ама не. По-лесно е от 100 кг да станеш 80, отколкото да стопиш 2-3 натрупани с годините. Така мисля. Thinking

# 708
Включвам се да дам и аз своя принос относно много или малко се яде с този режим Simple Smile То е ясно, че всеки организъм реагира различно в зависимост от предишни навици, сегашни желания, мотивация и ред други неща, включително и психологични факторо. За себе си съм забелязала, че този режим - вече съм 16 ден - ми действа много засищащо. Т.е. дори и когато поогладнявам преди обяда заради плодовете сутрин, не се нахвърлям на храната като невидяла. Някак си регулиран ми е апетита като че ли - засищам се от нормални количества, усвоява се храната по-добре и това ме държи сита дълго време. Или поне толкова, колкото са препоръчителните часове между храненията в различните дни - за белтъчен 4, за останалите 3, а за плодовете 2 часа. Това е моят опит - за всеки предполагам е индивидуално.

# 709
Поли, ти си още на старта, така че споко  Peace Ако не издържаш, си хапвай плод, аз поне така правих и пак си смъкнах!!! Нека се изкажат и другите, но според мен е по добре така и после да си хапваш нормално, отколкото да стоиш гладна и да се "нагърмяваш" Heart Eyes на обяд и вечеря   Wink

Вили, съгласна съм с теб, а и от това което съм чела тук и по мое мнение, хубаво е човек да си хапне доволно и когато стане от масата да се чуства сит, а не гладен! Но да не забравяме, че границата м/у сит и преял е много тънка   chef

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 22:46 от rony5174

# 710
Здравейте! От утре се включвам и аз ! От известно време ви следя и сега се реших да я започна,че се чувствам толкова зле :X Имам да свалям 10-12 кг. Започвах и други диети и както се бях нахъсала така ентусиазмът ми изчезваше за отрицателно време.. Съмняваме някой да може да ми помогне в това отношение,то си зависи от човека, но все пак Grinning Много минусчета на всички !  bouquet

# 711
Здравейте! От утре се включвам и аз ! От известно време ви следя и сега се реших да я започна,че се чувствам толкова зле :X Имам да свалям 10-12 кг. Започвах и други диети и както се бях нахъсала така ентусиазмът ми изчезваше за отрицателно време.. Съмняваме някой да може да ми помогне в това отношение,то си зависи от човека, но все пак Grinning Много минусчета на всички !  bouquet
Тина, добре дошла  Hug
Препоръчвам ти, да се отбиваш тук всеки ден, форума действа много стимулиращо!!!  Peace

Пожелавам лека и топяща нощ!!!   bouquet

# 712
Е да, ама не. По-лесно е от 100 кг да станеш 80, отколкото да стопиш 2-3 натрупани с годините. Така мисля. Thinking
Laughing Laughing Laughing Според мен да попитаме Нана например,дали е по-лесно да се свалят 50 или 5кг  Laughing Laughing Laughing

# 713
Здравейте и от мен! Hug
Днес на въглехидратния си похапнах доста доволно Flutter Утре плодов - ще го карам на чершки.. Mr. Green Лека вечер на всички Hug

# 714
2 килограма са нищо (не застрашават здравето, а и едва ли човек който има 2-3 килограма за сваляне изглежда и се чувства "дебел"). Човек който казва че е по-лесно да свалиш 20 килограма никога не е бил с наднормено тегло. Особено ако си го е носил с години. Вярно е, че колкото по-малко имаш да сваляш, толкова по-бавно става. Но не мисля че бързате за някъде.  Rolling Eyes

Моля, поста ми да не се приема като нападка или обида, или нещо такова. Харесвам ви всички, последното което искам е да обидя някой.  Wink Просто изразявам мнение, което от моята гледна точка е вярно, сега вече от друга - изцяло нов изглед на нещата.

t1na добре дошла   bouquet

# 715
Привет!
Издържах вчерашния първи плодов-без изкушения
Днес :з-банан, О-омплет+домати, В-пилешки гърди на скара+слата

Все още нямам минус-имам да свалям 6 кг-имам и време-още 85дни Laughing

# 716
Здравейте!
И аз от утре съм с вас или по скоро вече днес.
Искам да сваля 5 килограма. Започвам от 63кг.

t1na радвам се че няма да започвам сама. 

Лек и успешен ден на всички!

# 717
  • here, there, everywhere
Здравейте!
И аз от утре съм с вас или по скоро вече днес.
Искам да сваля 5 килограма. Започвам от 63кг.

t1na радвам се че няма да започвам сама. 

Лек и успешен ден на всички!
Повече сме от днес. Редовно чета, но писането на кирилица ми е леко проблемно.
Успех на всички Grinning

# 718
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
днес съм на плодове.
З - нектарина
О - диня
Сл.З. - ябълка
В - нектарини Peace

t1na, TedyV , venera123, добре дошли и успех с диетата Peace

# 719
Добро утро и успех на всички, които сега се захващат! Hug

Аз днес съм на теста и току-що си заредих пекарната. Crazy Ще си хапна топъл хлебец. Flutter
Иначе закусих с една и половина праскови, защото толкова имах. И пия кафе със сметана, като  почти всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт