ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ванеса, какво стана с кръвния?

Кафенце, няма смисъл от кръвен, днес сутринта шуърчек потвърди отрицателен резултат. Предполагам другите тестове са уловили ЧХГто от овитрела, защото чертичките бяха мноооого бледи почти въображаеми  Blush Вече е 15ти ден след процедурата и считам резултата за достоверен . Днес ще звънна в клиниката да питам дали да  спирам лекарствата...

# 106
  • гр. София
vanessssа, стискам ти  палци и най-искрено ти желая следващия път да е положителен  Hug

mierin, колебая се да ти го казвам ли или не, но по-добре да ти го кажа - преди 3 години ходих при една лекарка, която реши, че нямам овулация и ми изписа Клостилбегит. Пих го в продължение на 4 месеца и на четвъртия месец получих 9 дневен кръвоизлив като страничен ефект. Спрях да го пия.
Но пък има много момичета, на които не се отразява по този начин затова не се стряскай от моя горчив опит с това лекарство. Просто исках да споделя. Пожелавам ти този месец да ти е последен в опитите и да видиш две чертички  Hug

Аз днес от 15ч. съм на преглед да видим какво съм измътила  Confused

# 107
Mierin, аз съм съгласна с теб че много безотговорно постъпва тази докторка. Логично е като не става с едно да се опитва с друго лекарство. така или иначе този месец е започнат, защо не започнеш да отсега да урежаш другия месец с др лекар Сменяй я.Не може така а се губят месеци които са ни толкова ценни. И аз самата почвам а си мисля че  с нея няма да се сработим. и най вероятно или ще я сменя отсега или само 1 среща ще взема с нея за а каже дали може а замразим сперма за ин витро и после като се върна слде 3/4месеца да искам да почвам процеурата с др. доктор.

# 108
  • СОФИЯ
Розичка благодаря ти за пожеланието. Аз се надявам, че за тези 5 дни в който ще го пия да нямам странични ефекти, че хептен ще полудея вече newsm78 newsm78
Крики пожелавам и на теб успех, имаш време да прецениш да прочетеш да се информираш хубаво и да решиш при кой доктор да отидеш.
 Hug Hug Hug

# 109
Зимна роза, не са ли ти правили фоликуметрия докато си приемала клостила....Трябва със сигурност да се знае дали се пукат фоликулите, или остават задържани. Има си причина за кръвоизлива.

# 110
  • гр. София
Преглеждаше ме лекарката всеки месец, но нищо не казваше и аз предполагам, че не е имало проблем. И ми казваше да го пия още 1 месец. Но след четвъртия ми го спря. И не каза каква е причината за кръвоизлива.
Отделно, че се чувствах ужасно зле от това лекарство. Коремът ми беше надут като топка и яйчниците ме боляха.

# 111
Явно не е твойто лекарство Wink На мен единствено цикъла ми е мноооого болезнен след приема му. Този месец мисля да си поискам пак стимулация с него. Иска  ми се инсе с повече фоликули...

# 112
  • гр. София
Стискам ти палци, мила  fingerscrossed fingerscrossed

# 113
Миеринче, малко ми е странно, че досега не сте пробвали с Клостилбегит - доколкото знам, това е най-лекото лекарство, което се изписва при липса на овулация. На мен ми го бяха предписали още преди 6-7 години, но дори тогава, демек на младини, при мен нямаше ефект и доки каза, че ако искам да забременея, направо трябва да минаваме на тежката артилерия, тогава инжекции. Не си спомням да съм имала странични ефекти, всъщност това лекарство не оказа никакъв ефект върху мен.

Преди да започна стимулацията с Пурегон, лекарят изрично ме пита дали съм използвала други средства за стимулация, тъй като за да може здравната каса да ми покрие инжекциите, трябва преди това да са изчерпани по-леките (т.е. по-евтините) начини. Казах му за липсата на резултат и направо започнахме с Пурегон.

Не знам между Клостилбегита и Пурегона къде може да се сложи Фемарата. Тук никой не използва такова нещо - всички сме на Пурегон.

Моят съвет е да пробваш с него. Ако обаче не стане, ти препоръчвам да говориш много сериозно с твоята лекарка, да й обясниш, че очевидно нещата не стават така, както трябва, и да помислите как да продължите напред - заедно или поотделно. Ако е необходимо, я смениОткакто ви чета, имам чувството, че се въртите в някакъв кръг. Не помня какъв точно беше проблемът при вас, но е очевидно, че с начина, по който се действа сега, дори не стигате до инсе-то.

Съжалявам, малко наставнически звуча, но вземи нещата в свои ръце, настоявай и ако трябва, понякога бъди груба! Прегръдки и действай, иначе няма да стане. Знам, че действаш де, но говори с лекарката сериозно!  Hug

# 114
  • СОФИЯ
Нединка аз преди да почна процедурите влизах и редовно четях темите във форума и съм го виждала и чела за това лекарство. И когато дойде време за първата процедура тя ми назначи Мерионал, тогава направих 1 фуликул, на втората процедура с Фемарата направих 2 /като единият не се спука/ и за третата знаеш, не стигнахме до края. Не знам защо не е почнала с него на първата процедура. Аз преди да се прехвърля при Коновалова бях при друга лекарка и тя за 7 месеца единственното което установи, е че имам овулация и то много редовна. Да ще го пия този препарат, дугата седмица в четвъртък като отида ще видя за какво става въпрос /колко фукита има и на какви мм/ и ако с хормоните този път всичко е наред, ще я направя инсеминацията. Но ако има някакви издънки пак сериозно ще се обърна към друга лекарка. И не звучиш наставнически, просто си съпричастна към моя случай и се опитваш да ми бъдеш полезна нещо. Благодаря за което  Hug Hug
Вени жалко за отрицателните тестове, нищо следващият път мила дано да стане, но като знам, че и ти си при К... не знам. Дано да и имаш доверие и да продължите заедно напред. Успех  Hug

# 115
vanesssa, бях толкова сигурна за теб. плюс това как така ще има още от овитрела на 15 или 16 ден след инсе newsm78 по-скоро си мисля, че е било биохимична бременност. надявам се да си увесила нос. кога продължаваш със следващата процедура?

миерин, на последната стимулация аз бях на клостилбегит и мерионал. ако си спомняш направих 4 фукита  Peace сега е твой ред да отглеждаш хубави яйчица Mr. Green

крики, пожелавам ти две бебчета ето така   newsm04

шоко, ти какво правиш. нещо ти изгубих следите newsm78

# 116
  • гр. София
Аз тъкмо се прибирам от прегледа. От дясно няма никой, от ляво има 2 фоликула по 18,05 мм. А на прегледа в началото на цикъла от дясно имах няколко фоликула по 8 мм. , от ляво нищо  Rolling Eyes
Биха ми Прегнил в хълбока и в неделя съм на инсе.
Гледам да не се настройвам за успех, че ако не стане нищо после ще има да рева каквато съм ревла...  Cry

# 117
  bouquet запис

# 118
  • Варна

шоко, ти какво правиш. нещо ти изгубих следите newsm78
[/quote]

аз си чакам на 06.07 ще правя тест за сега чакам и се надявам

чета ви редовно и ви стискам палци

розичке успех в неделя

# 119
vanesssa, бях толкова сигурна за теб. плюс това как така ще има още от овитрела на 15 или 16 ден след инсе newsm78 по-скоро си мисля, че е било биохимична бременност. надявам се да си увесила нос. кога продължаваш със следващата процедура?

Hut, малко се разочаровах, ако трябва да бъда искрена , но какво да се прави , не мога да променя резултата.
Спрях хапчетата вчера и сега чакам да ми дойде. Не съм решила още за следващата процедура, може да опитаме и така, нали вече съм имала спонтанна бременност, току виж станало чудо...Имам още няколко дена да си помисля. Ако реша да правя инсеминация ще искам стимулация с клостилбегит. Поне да има повече фоликули- шанса е по- голям ми се струва.

Благодаря ви за подкрепата момичета!!! Целувки

Общи условия

Активация на акаунт