ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • СОФИЯ
Ето ме и мен, опааа появих се. В лошо настроение съм не ми обръщайте внимание, само четете  #Cussing out #Cussing outИли мен си ще  #2gunfire #2gunfire или докторката  #2gunfire #2gunfire не знам Прегледа мина за 5-10 мин. бързичко, поговорихме за прословутата Фемара и ниският ми Естрадиол и се оказа, че тя /Фемарата / е виновна за това и няма повече да ми се изписва. А, добро утро #Cussing out Прегледа ми целият картон, питах дали е необходимо да се правят някакви изследвания - отговора беше НЕ, защото за сега всичко е наред. По време на прегледа каза, че съм имала лето....... не знам си какви фуликули по 4 бр. на яйчник - обърна се към мен и каза, браво много добре ще действаме. Така....изписа ми Клостилбегит 2х1  Joy Joy Кажете сега за какво става въпрос, да се смея ли или да плача newsm78 newsm78 
Сигма мила питах я за Гонадотропини, защото тя каза, че такива ще ми изпише следващият път, тя ми отговори като дойдеш на 10 ден/е тук чашата преля  #Cussing out #Cussing out/ днес и после чак на 10 ден, представятели си. Направо и казах, чак тогава ???? отговор - добре де ела в сряда т.е. на 9 ден и ако нещата не вървят добре ще ти изпиша някой и друга инжекция. Излязох и си викам ........ това ще ми е май последната процедура при тази лекарка, отивам в аптеката и купувам въпросните хапчета.... ма те струват 10 лв. смях голям  Joy Joy Joy Joy Да знаете, този път ще стане ... Нединка и за теб снахички ще има Embarassed Embarassed Какато и да е, извинете ме момичета много съм ядосана. Целувки и прегръдки за всички от мен  Hug Hug

# 91
Надинка, уж ме следят. на 9ден имаше 3 фоликула 8мм,9мм,9мм/нито един доминантен, на 13 ден картината почна а се прояснява и имаше 7/8 фоликула межу 11 и 14мм и спряхме стимулациите за а се опитаме да спрем растежа . и днес 16 ден всички са налице и то зряли. Овитрел сложихме днес за да няма кисти. ако реша а правя секс и а рискувам и ако  има повече от 2 ембриона казаха че ще се прави редукция в Берн.дано не се наложи де. дано едно максимум две да станат, защото може и нито едно да не стане което ще ме разочарова ужасно

# 92
Момичета инсеминацията ми беше на 6-ти направий си тест на 20-ти отрицателен сега имам 5-6 капки от лошата вещица но нищо не ме болил.Миналия път ужасно ме болеше кръста и корема в продължение на 5 дни слид датата на която се падаше да доиде вещицата и като спрях утрогестана започнах да кървя.Дотора ми каза да го пия докато ми доиде или до третия месец.

# 93
magi, защо не повториш теста утре или направи кръвен. Ако е отрицателен, тогава сигурно можеш да спреш лекарството. Не знам дали лелката винаги си идва дори и да го пиеш  newsm78.
mierin, гледам, че си яхнала метлата  Laughing, но до сега била ли си на Клостилбегит? Малко е по-различен от Фемарата и май обикновено израства повече фоликули.
kriki, пожелавам ти да сработи и да имаш 1 или най-много две  Hug. Успех!

# 94
  • СОФИЯ

mierin, гледам, че си яхнала метлата  Laughing, но до сега била ли си на Клостилбегит? Малко е по-различен от Фемарата и май обикновено израства повече фоликули.

Дарленка никога до сега не съм го ползвала този препарат и даже нищо не знам за него и ефектът ако някой който го е ползвал да каже какъв е. Яхнала съм я здраво метлата и не знам кога ще сляза от нея

# 95

Дарленка никога до сега не съм го ползвала този препарат и даже нищо не знам за него и ефектът ако някой който го е ползвал да каже какъв е. Яхнала съм я здраво метлата и не знам кога ще сляза от нея
[/quote]

merien4e, аз миналия цикъл /че и този/ бях на Клостила 1х1 3-7 ден и направих 2 фукита и лигавица, и естрадиол бяха ок, така че не се ядосвай предварително, може това да е твоето лекарство Simple Smile
аз утре съм на преглед да видим какво съм измътила   bouquet

# 96
mierin, тук май всички сме били на него освен теб, време беше  Laughing. За Фемарата съм чела, че много често прави само по един фоликул. Дай му шанс  Hug.
Марийче, пожелавам ти хубава реколта  Hug

# 97
Здравейте Simple Smile
Момичета, много се надявам на вашето мнение, защото днес след прегледа при док. съм доста озадачена.  newsm78
Прегледът ми беше на 8 ден от МЦ, 5 последен ден от стимулацията с Клостилбегит 2х1. Док. видя 3 фоликула, 2 бяха 14 мм, лигавица била тънка. Аз знам, че обикновено Клостилбегита дава такъв ефект върху лигавицата,ама това е положението. Та на следващ преглед съм в понеделник, който ми е  вече 12 ден от МЦ, а моят МЦ е обикновено 25-27 дни, т.е чудя се няма ли вече да е късно за Прегнил или Овитрел? Нали при тях обикновено О. настъпва след около 36 часа и тогава се прави процедурата или аз нещо не съм разбрала. Док. ми каза, че процедурата ще е на 13 или 14 ден. На мен досега само веднъж откакто съм мерила О с тестове положителен резултат съм имала толкова късно Обикновено първият + тест за О. ми е на 12 ден.
Освен това ми каза мъжа ми да се въздържа от утре, ама ако процедурата е в сряда тогава ще му е 6 ден на въздържание и то направо за какво ще става тази сперма.
И последно-  досега не са ми пускали никакви хормони. Това обичайно ли е или нещо ме претупват. То аз знам , че първата процедура е един вид пробна, но все пак поне да се направи като хората, пък каквото дойде като резултат.
mierin, и аз съм учудена, че досега не са те стимулирали с Клостилбегит, защото доколкото съм чела и чувала обикновено с това се започва. На мен ми е първата стимулация с него, но скоро четох някъде, че най-много деца в света са родени с помощта на това лекарство, така че не вярвам да ти навреди, нищо,че е 10 лв. Wink

# 98
Цената на едно лекарство не значи нищо, просто всеки организъм реагира различно на всяко лекарство, та явно лекарите започват с Клостилбегит, Серофен...които стимулират, не са скъпи и няма особен риск.затова доверете се на тия лекарства и ваште доктори, а това че някой реагират по добре др по зле на някое лекарство не е грешка на лекаря, нали трябва а се пробва. Реално ние сме явяваме нещо като опитни зайчета..някой имат късмета от раз а е уцелено лекарството и дозата на други им трябват месеци и гоини.

# 99
  • Варна
Leisi_bb ако на 8ми ден фоликулите са били 14мм то до 12 трябва да са 19-20мм долу горе така че е добре да ти бият  прегнила

миеринче за клостилбегита аз така започнах и си правех по 1 фоликул

крики съжалявам за пропуснатото инсе но и аз бих пробвала пък каквото и колкото стане

за всички останали  Hug Hug Hug

# 100
Ето ме и мен, опааа появих се. В лошо настроение съм не ми обръщайте внимание, само четете  #Cussing out #Cussing outИли мен си ще  #2gunfire #2gunfire или докторката  #2gunfire #2gunfire не знам Прегледа мина за 5-10 мин. бързичко, поговорихме за прословутата Фемара и ниският ми Естрадиол и се оказа, че тя /Фемарата / е виновна за това и няма повече да ми се изписва. А, добро утро #Cussing out Прегледа ми целият картон, питах дали е необходимо да се правят някакви изследвания - отговора беше НЕ, защото за сега всичко е наред. По време на прегледа каза, че съм имала лето....... не знам си какви фуликули по 4 бр. на яйчник - обърна се към мен и каза, браво много добре ще действаме. Така....изписа ми Клостилбегит 2х1  Joy Joy Кажете сега за какво става въпрос, да се смея ли или да плача newsm78 newsm78 
Сигма мила питах я за Гонадотропини, защото тя каза, че такива ще ми изпише следващият път, тя ми отговори като дойдеш на 10 ден/е тук чашата преля  #Cussing out #Cussing out/ днес и после чак на 10 ден, представятели си. Направо и казах, чак тогава ???? отговор - добре де ела в сряда т.е. на 9 ден и ако нещата не вървят добре ще ти изпиша някой и друга инжекция. Излязох и си викам ........ това ще ми е май последната процедура при тази лекарка, отивам в аптеката и купувам въпросните хапчета.... ма те струват 10 лв. смях голям  Joy Joy Joy Joy Да знаете, този път ще стане ... Нединка и за теб снахички ще има Embarassed Embarassed Какато и да е, извинете ме момичета много съм ядосана. Целувки и прегръдки за всички от мен  Hug Hug

Това Коновалова ли ?!  ooooh!  Леле...нямам думи.

Относно стимулацията с клостилбегит, аз съм учудена, че не сте започнали с него. На мен лично много добре ми понася препарата и правя по 3,4 хубави фоликули. С Мерионал правех по един, който тъй или иначе си го има, защото съм с редовна овулация. Истината е , че мен ме е е викала по няколко пъти за да следи как растат, даже май ходех  през ден

# 101
Сега се сещам че като ме стимулира с мерионала ме викна на преглед 9 ти ден. Инжекции на 3ти, 5ти, 7ден и на 9ти преглед. Така беше. Незнам какво да ти кажа миеринче.

# 102
Ванеса, какво стана с кръвния?

# 103
Миеринче, споделям мнението че Клостила изтънява лигавицата .Поне така на мен ми каза Перси като говорихме по принцип за второто ми евентуално инсе.
НО, в глобален план има най-много родени деца на тоя свят /с репродукция де/ с помощта на клостила. Така че не отписвай тоя опит така. Може това да е твоят начин .

# 104
  • СОФИЯ
Цената на едно лекарство не значи нищо, просто всеки организъм реагира различно на всяко лекарство, та явно лекарите започват с Клостилбегит, Серофен...които стимулират, не са скъпи и няма особен риск.затова доверете се на тия лекарства и ваште доктори, а това че някой реагират по добре др по зле на някое лекарство не е грешка на лекаря, нали трябва а се пробва. Реално ние сме явяваме нещо като опитни зайчета..някой имат късмета от раз а е уцелено лекарството и дозата на други им трябват месеци и гоини.

Крики това е лекарката при която смяташ да ходиш, да и се доверя ??? Добре, но като виждаш, че един препарат не ми подейства добре защо за следващата процедура пак ми го назначава. Но както и да е.
Вени, да Коновалова е за съжаление.
Сигма не съм го отписала опита, но такова препупване на преглед до сега не съм имала. Дано да знае какво прави защото ако и този месец ми провали се махам. Ако трябва ще чакам часа при Стаменов догодина от колкото найстина да се превръщам в опитно зайче и да ми се назначават стимуланти ей така колкото да има там.

Общи условия

Активация на акаунт