ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 083
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Не разбирам защо те тъпчат с лекарства и то доста стабилна хормонална терапия и след това нищо . Тия са за  #2gunfire

Миеринче,кога ти е прегледа ?

# 76
  • СОФИЯ
Днес мила, след обяд към 15,30 часа. Ще пиша да кажа какъв е резултата от разговора и какво ще се предприема.

# 77
колкото повече време минава толкова повече ме хваща страх. много е голям риска. а ако има 6 бебета..ужас.  ох незная какво да правя, риска е огромен а желанието за  бебе също но не искам  6 бебета едно ми стига.но гаранция няма че изобщо ще стане. Само с това не мислих че ще се сблъскам и само от мен си зависи какво решение а взема.

# 78
  • СОФИЯ
kriki шанса за многоплодна е толкова колкото и да не стане нищо. Е ти пък 6 бебета  Joy Joy Joy айде сега най-много до 3. Какво пък няма да ги изгледаш ли, споко ще помагаме ако трябва  Hug Hug Така, че аз съм ЗА да си правите тия дни секс. И не мисли лелееее сега ако стане и дойдат 6, няма такова нещо. Правиш си нормално секс и не го мисли. Ясно ?????   love001  love001

# 79
ооо чак 6 едва ли Wink Не му мисли много!!!

Момичета казвайте къде да правя кръвен, днес ми е отрицателен теста Sad

# 80
  • СОФИЯ
Аааааааа, Вени няма да се разберем с теб така. Какви са тия отрицания  #Cussing out #Cussing out Днес кой ден ти е ?? Извинявай може и да си писала но не съм проследила

# 81
Аааааааа, Вени няма да се разберем с теб така. Какви са тия отрицания  #Cussing out #Cussing out Днес кой ден ти е ?? Извинявай може и да си писала но не съм проследила

Ами 30 ден ми е от цикъла и 14 от инсеминацията Sad Би трябвало да са по- категорични тестовете.

# 82
ванеса миличка я върви кръвен тест dа направиш, така ще е сигурно, не ми се иска а вярвам че е отрицателен теста. не сме съгласни тук на такива промени.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 13:51 от Анонимен

# 83
  • СОФИЯ
Имаш време Вени и днес да пуснеш кръвен тест. Ако има близко до теб Цибалаб или Кандиларов отивай. Имаме 2 положителни и един отрицателен за сега, но смятам, че кръвния ще ни даде точния и верен резултат.

# 84
# 85
Mомичета и мъжа ми иска dа рискува. Неговата психика че нямало а се пукнат всички фоликули в еdин и същи момент и няма как а станат 6 бр. бебета.вярно тия фоликули как се пукат, еdин слеd dр ли в еdин dен или в поряъка на няколко dни (особено като има dоста фоликули на брой). ох имам проблем с буквата d на компютура нещо. той иска секс утре вечер 36часа сле овитрел и в събота сутрин 48 часа слеd и край. dнес почивка.

# 86
Крики, браво на мъжа ти! Мисля че няма да съжалявате! Айде най- много близнаци!!!

# 87
  • СОФИЯ
Според мен едва ли всички ще се спукат наведнаж мила, някой няма и да мръднат от това положение. Аз при двете стимулации на първата от 5 се спукаха 2, а на втората от 4 се спука само 1. Така, че спокойно. Ето, значи нямаш проблем щом съпругът подкрепя моя съвет, послушай го и си правете там както сте решили секс и без никакви притеснения. Hug Еййййй сладурка не го мисли много, каквото стане, стане. Не е хубаво само да се притесняваме за какво ли не, отпусни се и ще видиш, че ще стане/споко няма да са 6  Joy Joy/ Hug

# 88
vanessssa, направи кръвен и никакво предаване.
kriki, не знам какво да те посъветвам  newsm78 newsm78 newsm78, но на твое място бих рискувала (дано не съжалявам за тази идея). Може би бих правила секс само веднъж, за всеки случай  Wink.
mierin, стискам палци.

Аз я бих инжекцията, сама  Blush. То пък голямата инжекция, ако ме чете някой диабетик сигурно ще ми се изсмее на мисленето, страховете и чуденето. Портокала много помогна, точно така си влезна игличката.

Стискам палци на всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 89
Vanessa, чакам си снахите, така че не знам как ще стане с тези тестове  newsm78

Mierin, едни стиснати палчета за след около час. Дано всичко да мине, както ти го искаш, и да чуеш хубаво новини.

Krikri, имам чувството, че се повтарям, ама не те ли гледат на ехограф през ден, щото тези 6 огромни фоликула не са се появили от днес за утре. Съмнявам се, че дори да пристъпите към секс, ще станат 6 бебета. А дори и да станат, предполагам, че ще направят редукция на ембрионите. В Европа никой не би допуснал подобно нещо - за Щатите съм чувала, но според мен е по-скоро медицински експеримент, а не практика.

Йоанка, и на мен ми се иска да оставя гаденето, но явно ще съм от тези, на които се гади до последно. Два дни бях много добре, тази сутрин обаче  ooooh! А точно днес имах среща в банката и честно казано, малко излъгах - във връзка с една застраховка ме питаха дали имам деца, а аз категорично казах НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Това отчасти е истина, ама лелката ме изгледа малко изпод вежди, че вече започва да ми личи - сигурно си е помислила ''Още една прекалила с яденето''  Joy

Общи условия

Активация на акаунт