ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
бибчо, къде си? как си? всичко наред ли е?

и защо никой не пише Rolling Eyes момичета активизирайте се, очаквам новини  Laughing
аз утре съм при доки и вечерта ще докладвам Laughing

# 691
Аз съм тук, чета ви и преживявам с вас, но не пиша, защото няма нищо покрай мен. В събота ще направимм нова разширена спермограма. Доки обаче другата седмица е в отпуска и ще можем да я обсъдим чак след това. Междувременно ще мине менструацията, което означава, че този месец ще пропусна и стимулацията. В края на септември се надявам да започнем пак, а с каква процедура ще се реши след спермограмата.

Hut, успех утре!

За всички  Hug

# 692
  • СОФИЯ
Здравейте момичета, аз също ви чета но за сега нямам информация за вас. В събота съм на преглед и ще докладвам Hug Hug Hug

# 693
и аз така, чета но нищо специално за отчитане. явно около вас ще има по рано новини. аз чакам да  минат 15 дни след прегнила за да направя тест, въпреки че нямам особени надежди. после почивка септември. и в началото на октомври ще звънна на Коновалова да питам дали да почна противозачатъчни 1 месец преди ИКСИ (тя така ми бе казала лятото че е добре за да си починели яйчниците преди сериозната стумулация). и към края на октомври ще си дойда в БГ. за да почнем стимулациите за ИКСИ.. та като става дума за противозачатъчни от кой ден на цикъла се започват?

# 694
Момичета, чета ви, следя ви, вълнувам се с вас и ви стискам палци  Hug

Аз съм в двумесечна почивка и затрупана с работа, но ще има и няколко дни пълен релакс, след земетресенията и ураганите (уж на Източния бряг било тихо и скучно  newsm78).

Успех  Hug

# 695
  • Sofia
Ето ме и мен. Не мога да смогна да вляза да ви пиша. Шефката ни е напънала и не можем да мръднем Sad А вечер съм като пребита и нямам сили з анищо. Течението стан абяло, но продължава да ме наболява. Чакам утре вечер да видя доки какво ще ми каже, дано се види вече човечето и да се поуспокоя малко.
kriki мила как те разбирам, аз съм от най-големите скептици след като преживях първата си инсеминация и още не вярвам на това което ми се случва.
mierin хайде момиче дано ти е на късмет  Praynig
hut дано да мога да вляза да видя какво се случва с теб  Hug
Freedom аз пропуснах близо 6 месеца. Дано спермограмата е добра и септември да подновите процедурите  Praynig
Nedinka как си душица? Мисля по въпроса да си остана в къщи, но някак си мисълта да съм със свекито по цял ден хич не ми е присърце Simple Smile  Ако се наложи хич няма да обмислям директно си оставам.
Leisi_bb   Praynig вие почнете процедурата каквото еписано дано да е +
Дано да няма повече разочарования и всички да бъдем мами скоро   bouquet

# 696
И аз чета само, тъй като няма с какво да се похваля. С нетърпение чакам 31 август и какво ще каже доки. Дано само не ми се изсипе поредният студен душ  ooooh!

Бибчо, свеки несвеки стой си повече у дома и то легнала. Щом вече нямаш кръв, това е добър знак! Дано утре всичко мине наред и най-вече разпитай лекаря си за течението. Не искам да те плаша и да си прехвърлям страховете върху теб, но ако се окажат близнаци, сериозно поговори с доки дали да не ти направи превантивно серклаж или пък да ходиш по-често на консултации. В БГ лекарите са по-склонни да изслушват желанията на пациентите си. Има случаи, в които серклажът е силно препоръчителен - при по-дребни жени и такива, които вече са имали преждевременно раждане като мен. Това, разбира се, го разбрах след дъжд качулка, но за следващия път съм подготвена. Така че не знам колко си висока, нито колко килограма си и на каква възраст, но сериозно поговори утре с лекаря си!

Параноичката ви прегръща всичките! hahaha

# 697
Момичета, минавам да разкажа и да се оплача. Обадих се днес в клиниката да запазя час за спермограма в събота и ми казаха, че вече в събота не може, само в работни дни...Оказа се, че има часове във вторник и реших преди да запазя да се чуя с док дали ако удължим с 3 дни въздържанието дали е проблем, тъй като тя каза този път да не са стандартните от 3 до 5, а 7 дни. Тя ми каза "А няма никакво значение, може и 4" и малко се ядосах, защото предишния път изрично отбеляза 7 дни, а днес сякаш говорих с друг човек. Този месец като се е запънало да не върви в книниката и това е Sad
Hut, как си? Какво стана днес?
Бибчо, много стискам палци утре!!!

Simple Smile

# 698
Freedom, не се разстройвай още повече, но какво точно очаква да види от спермограма след 7 дни въздържание  #Crazy и за какво служи такава  #Crazy? Уж проучванията все към друго сочат - колкото по-кратко толкова по-качествено  newsm78.

bib4o, почивай си повече и стискам палци само да се хвалиш  Hug

# 699
Здравейте момичета,аз също ви чета,ама няма нищо около мен и затова не пиша!
Бибчо честито,това е страхотна новина!Почивай се повече.Сега като се замисля може да не се е получило при мен,заради това,че не си почивах вкъщи.Знам ли,абе сега както останах без работа,ще имам време да си лежаааа-то само да стане де! Laughing
Хът успех!
Крики  Praynig
На всички лека вечер и   bouquet

# 700
  • Sofia
Nedinka и смахнатата бременна те прегръща Simple Smile
Една приятелка ми предпоръча витамин Е и магнезий каза, че тя като е лежала за задържане са и ги изписали. Та мисля да започна и тях. Довечера ще си поговоря с лекарката да видим на какво мнение е и дали нещо ще ми предпоръча. Иначе се надявам в понеделник д-ра който ми прави инс. да ме вмести в графика си понеже се връща от отпуск и да мога и с него да обсъдя нещата от живота Simple Smile
Freedom на нас за спермограмата ни казваха до 3-4 дни, не повече въздържание. А това със съботите си е кофти.  #2gunfire
Едни големи целувки на всички ви  Mr. Green

# 701
  • СОФИЯ
Леле голямо раздвижване е станало в темата  Laughing Laughing Laughing
Бибчо дано всичко е ОК довечера, дай знак да знам какво става  Praynig Praynig Praynig
Крики на ИКСИ ли се спряхте с Коновалова ?? Или ти сама си го реши ?? И чакай де, не отписвай сегащното положение, може пък да е  EFP Praynig Praynig
Нединка остана малко до 31, ще се разберете с доки и следващата процедура ще е твоята аз ти казах и преди, Господ има много да ти се реваншира и не знам дали ме разбира ако не го направи  Hug Hug Hug
Дарленка много ме притеснява там при вас с тия заметресения и прочие......много да се пазиш, почивай добре и на есен с песен Hug Hug Hug

На всички останали момичета пращам много   love001  love001  love001
Аз днес съм си вкъщи почевка, местим се в нов офис и е голяма лудница идешеми вчера да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire някой hahaha hahaha
Само Априлчето не я виждам, какво става с нея не знам. Пиши мила като се появиш Hug Hug

# 702
  • СОФИЯ
Сега се свързах с клиника Щерев, утре единственно ще бъде дежурна д-р Андреева. Явно тя ще е човекът който ще ме поеме за процедурата, ако всичко е наред. Пък бяха казали, че нея няма да я има. Това е от мен за сега, утре да пиша за подробностите Hug Hug Hug

# 703
mierin за ИКСИ сама си реших че процента на успеваемостта уж е по голям. то реално колко пъти е редно да прави човек Икси или Ин витро и кога трябва да се откаже. направо не ми се мисли..като си давам сметка че оттук натам ми остават максимум 2/3 опита и край. ами ако не стане....сега пък тая муха ми е влезнала в главата. всеки с притесненията си.

# 704
  • СОФИЯ
Крики какво значи оставам ми 2/3 опита и край  newsm78 Ще пробваме докато не стане, няма как да не стане. Ще търсят лекарите причината за неуспехите и ще ги отстраняват, това в крайна сметка им е работата. Моя позната която е 45 години от 2-ри опит на Инвитро забременя, това е доста оптимистично. Няма да мислиме, че няма да стане. Знам, че годините ни напредват но няма да се отказваме. Ще стане мила да знаеш, говорила съм с Господ и Дева Мария, те обещаха, че за всички тук момичета ще има по един-два подаръка  Praynig Praynig Hug Hug Hug И аз по едно време след 4 инсе вече си викам край явно няма да стане, но моята майчица жива и здрава да е ми дава много сили и кураж, съпругът ми също. Аз за ИКСИ не съм много чела, насочила съм се директно към инвитро ако не стане и този път. Прегръдки и   love001 и се дръж, знам, че си силна мацка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт