ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Aми аз разпитах лекарката си тук каква е разликата между ин витро и ИКСИ и тя обясни че при инвитрото изваждат яйцеклетката и слагат сперматозоидите до нея и един сам трябва да я намери.тоест оставят нещата на прородата, докато при ИКСИ инжектират сперматозоида директно в яицеклетката, затова шансовете били по голями...

Аз си мисля и по въпроса колко опита може да си платим..според мен до 2 или 3 може, оттук натам няма и да ни е по възможностите. Аз в БГ ще си плащам всичко както и тук де...С една дума не е въпроса до кога искаме да правим опити , а докога ще издържим финансово. Това са процедури в БГ в порядъка на 7-8000 лв предолагам а тук двойно.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 14:45 от Анонимен

# 706
  • СОФИЯ
Да Крики, не се усетих, че говориш за финансовата страна на нещата. Аз също нямам възможности, ще чакам от фонда и можем да си позволим да си самофинансираме едно процедура за съжаление ooooh! ooooh! Ами интересно ми стана това за ИКСИ-то, ще взема да почета и да се информирам повечко. Не знам какво повече да кажа, така сме упряни до стената, че в дадени моменти не виждаме изход. Но много се надявам да успеем Praynig Praynig Praynig

# 707
Миерин до колкото зная фонда ви плаща 3 опита ин витро или ИКСИ и за всеки опит плаща 5000лв. А ако не стигнат парите...всеки доплаща още няколко хилядарки от него си ли? никой незнае предварително колко ще му излезне едно инвитро.

# 708
  • СОФИЯ
Крики, да фонда ни финансира 3 опита. За всеки опит са по 5000лв, преди известно време мисля се забрани каквото и да е доплащане на процедура финансирана от фонда. Така, че те ще се задоволят с тези 5000лв и нито лев повече. А, ако сам си го финансираш не знам колко ще излезе  newsm78 newsm78 Може би повече от тези 5000лв

# 709
Миерин намерих супер полезна тема за нас.  погледни я непременно. Ще ни е от полза не само и на двете, но и на всички момичета които поемат пътя на инвитрото. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573879.30

# 710
  • USA
Крики моето ИКСИ в БГ ми излезе 6000 лв и стимулацията ми беше доста дълга и в болницата полежах след хиперстимулация.В тази сума влизат и изследванията  Peace Не знам финансово,но дано издържиш психически.За противозачатъчните си питай сегашната лекарка и и кажи че ще правите инвитро.Тя ще ти препоръча нещо подходящо,а на листовките си пише как се вземат.Аз ги бях започнала от 1-ви ден на цикъла и спираш като ти дойде лелката Peace

# 711
много благодаря Kalalily за информацията. наистина имам нужда от хора които са минали по тоя път и да ме ориентират горе долу в цените. Помниш ли точно какви изследвания са ти правени? и още 1 въпрос. колко време престой в БГ ти трябваше за да направиш и изледванията и ИКСИ и после в болница. Това са въпроси които ме вълнуват тъй като все ме е страх да не би да не ми стигне времето престой. Та да си направя сметката горе долу

както казваш трябва да издържа и финансово и психически.  Crazy И ще издържа, нямам изход пък и нали за да отгледаме деца трябва да сме и със здрави нерви Laughing

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 17:19 от Анонимен

# 712
  • СОФИЯ
Крики благодаря ти миличка, ще прочета сега цялата тема  Hug Hug
Момичета приятна събота и неделя и пишете ако има нещо ново Hug Hug

# 713
я сега да ви върна малко към Инсеминацията  Mr. Green

вчера не успях да пиша, но днес бързам да докладвам. нямам задържани фукита  Party , което означава, че почваме. нова процедура-нов късмет /дано да е с бебешки плач/. стимулацията ще е отново с клостилбегит 3х1 на ден от 3-ти до 7-ми ден и меногон 75 от 3-и до 9-и ден през ден по една инжекцийка.
и малко  spam2 също така доки  се понапъна и ми разгледа документите откакто съм в клиниката и намери 4 цикъла със задържан фоликул. каза, че ще разпита дали с тях мога да кандидатствам по фонда. но понеже аз не издържах, директно се обадих в клиниката и разговарях с техния координатор за ФАР. отговориха ми, че няма да ме одобрят с тези документи, защото не са 4 последователни цикъла с луф. при мен задържането на фуки не се получава всеки месец. даже един от прегледите се оказа, че е чак от 2009г. така че при мен единствения вариант да кандидатствам за фонда е 4 неуспешни инсета, но дано не се налага въобще да правя четвърто Laughing

миерин, утре ще си при мойта доки Whistling

бибчо  Hug

# 714
Hut, я не се излагай- фонд ли  Rolling Eyes, до края на септември ще се похвалиш! Аз съм сигурна! Няма въобще да се налага да кандидатстваш!

# 715
  • София
Момичета, някъде имаше постнат линк за шанса при еди колко си милиона сперматозоида след обработката - сещате ли се къде беше?

# 716
  • София
Линк не съм си записала, обаче имам :
под 5 млн/мл няма смисъл, между 5 и 10 - слаба вероятност, 10-15 средна, 15-20 много добра, над 20 - все тая...
Малко едно към гьотере е описан шанса  Mr. Green

# 717
  • София
Мерси, Бамба
Намерих къде съм го гледала - в подобната тема, но в Зачатие Grinning
http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html
Тук дават като най-cost-effective 10 милиона
Но най-висока успеваемост си е с 20-30 милиона, разбира се

# 718
Hut, дано да е последна, успешна и щастлива тази процедура!!!

# 719
freedom, чул те Господ!  Praynig

bella, благодаря ти за подкрепата  Hug

сега пък имам други проблем. трябва да изследвам FSH на 3-и ден от цикъла и после да започвам с хапчетата клостилбегит. но в името на всеобщата гадост 3-и ден се пада утре - в неделя. момичета кажете коя лаборатория освен цибалаб работи в неделя, че цибалаб ми е чак на другия край на софия. благодаря предварително. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт