ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 037
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Защо не идеш в клиниката , сутринта там лабораторията работи.

# 721
  • СОФИЯ
hut миличка много съм доволна от д-р Андреева, супер вежлива и отговорна личност. Проведох с нея на дълго и широка разговор от който бях много обнадеждена. Подходи много професионално и направо съм възхитена. Може би това ще е и моята докторка, ще видим.

Та момичета да кажа за прегледа, та да спомена отново ще правя последна инсеминация на естествен цикъл. Имам в десен яйчник 2 фукита 13мм и един 14 мм, в ляв яйчник едно фуки 12 и едно 16мм, лигавица 10,8. Направо унемях, гордея се със себе си. Докторката каза, че е много добре и може би до процедурата ще имаме 2 фукита, дай боже  Praynig Praynig Praynig Сега идва и другата част, разгледа ми документите и остана изненадане, че доста изследвания не са ни правени. Пусна на съпругът ми спермограмо по Кругер, микробиология на ....... /нещо си не го запомних/, на мен хормоните, който се пускат на без цикъл ТАТ, и др-те., също така микробиология и на мен и всички изследвания за Спин, васерман и т.н.
Не знам какво да кажа.......

# 722
шмати, благодаря  Hug аз бях сигурна, че лабораторията не работи в неделя  Embarassed естествено, че ще отида там Laughing

миерин, радвам се, че си се поуспокоила. може пък това да е твоя доки. успех  fingerscrossed

# 723
Hut, Кандиларов до НДК също работи в неделя, ако ти е  по-близо.

# 724
благодаря  ти кафенце  Hug но след като работи в щерев лаб ще ходя там, нали съм в тази клиника. предпочитам да е там.

# 725
  • СОФИЯ
hut мила знаеш ли д-р Андреева до кога е в отпуск ?? Забравих днес да я питам  Simple Smile

# 726
Миерин много хубаво че толкова фоликули са пораснали...може и повече от 2 да узреят та така шанса се увеличава . Надявам се да ти е на късмет тоя месец

# 727
Бибчоооооооо, стягаш ли се да пускаш новата тема?  Whistling
Нали не си забравила традициите? Grinning

# 728
  • СОФИЯ
kriki мерси миличка, дано  Praynig Praynig Praynig Сега отивам към клиниката да пускаме изследванията. Утре след обяд съм на преглед и ще пиша веднага като имам яснота по въпроса. Hug Hug

# 729
Mierin, много се радвам че Андреева ти е допаднала, надявам се да успеете с нея този месец Simple Smile В отпуска е до 6.09.

Хубава неделя на всички!

# 730
Момичета, прегръдки и от мен  Hug. Аз да натракам на бързо няколко реда, че имаме ток и Инет засега, дано не ги загубим  Praynig

На всички на стартова позиция - последна и  успешна  Wink. Leisi, hut, mierin (нов лекар, нов късмет). Ако съм изпуснала  някой поименно - не съм ви отрязала за палците, споко  Laughing.
На всички скучаещи - Freedom, Samche, радвайте се на спокойствието и скуката, че са рядкост в наши дни особено за нас.
kriki, аз все пак ти пожелавам да не се наложи ин витро. А колкото до това дали да е с ИКСИ или без, ИКСИ-то е процедура създадена и препоръчвана при мъжки фактор. Ако нямате проблеми с плувците и лекарите не настояват по някаква специална друга причина, направете си ин витро. ИКСИто носи някои повишени рискове за бебо в сравнение с ин витрото. Даже съм попадала на статии, където остро критикуват употребата му в случаи, когато не се налага. Ние макар да сме с мъжки фактор си отваряхме устата за ин витро, те казаха, че ще помислят ако покрием критериите или сме близко до границата, ама накрая направо ни отрязаха  Tired.
Нединка, дано се почувстваш по-добре сред срещата с лекарите, на мен понякога ми действат много добре тези разговори Wink.
Apr верно се загуби  newsm78

Bib4oooooo, душко, трябва да отвориш нова тема  Simple Smile.

# 731
Darlena, благодаря за информацията.ето това за ИКСИ бе нещо което  незнаех...наистина се замислих и прочетох доста по въпроса. с плувците нямаме проблем, освен ако при размразяването се окаже че голяма част не са успяли да преживеят, но ще говоря с лекарката си за ин витро най  вероятно..или ако има повече фоликули половината да ги оплодим ин витро, др половина ИКСИ. Ще видя и тя какво ще ме посъветва. Много ти благодаря. Ти до къде стигна с твойте процедури?

# 732
Добро утро момичета!
Миерин много добре-толкова фоликули!Знаеш ли-дано това да е твоят последен и успешен опит!
На всички много Hug
Аз да се оплача дойде ми.Много ме е яд,не можа ли малко да закъснее.Винаги го прави,а сега точно на деня.Това означава,че и този месец пропускам,клиниката още не работи.Направо ще #Cussing out
Такива планове имах,да си ми дойде около началото на септември,да си почна новата процедура,а сега чааааак за октомври ще остане.Извинявам се за че се оплаках толкова рано,ама няма с кой да споделя.Като казах на мъжа ми и той-е голяма работа,какво толкова октомври и аз направо #2gunfire
Както и да е !
Лек ден на всички.

# 733
  • Sofia
Здравейте сладурковци, виждам раздвижване по фронта дано е на късмет.
Знам за традицията но никога не съм пускала тема и не знам дали ще се справя  newsm78
Иначе да се отчета днес бях при доки и благодарение на напредналите техники се оказа, че са били 2 бебчета но едното не се е развило и затова съм получила тея течения. Слава богу инатчо както го кръсти mierin  Simple Smile вече се видя (според мен много приличащо на морско конче) със тупкащо сърчице Simple Smile
Мисля че вече  мога да поръся всички вас борбени бъдещи мами  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 734
oх Биб4о браво. ние хубавичко ще се увъргаляме в прашеца. Честито. Едно, едно бебче, важното е де е здраво и лека бременност.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт