ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ - 8

• 34 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Кафенце без кола съм тази седмица и не ми се разкарва много, много по маршрутките, доста съм отдалечена от цивилизацията   Crazy , но си мисля че ще се насити чертичката, би трябвало ЧХГто от Овитрела да не се улавя от теста. Миналия път до осми ден се беше изчистил, но за съжаление тестовете останаха отрицателни. А пък и калкулатора на сайта ми показва, че от днес съм в 4та седмица, май си е нормално да са несигурни тестовете, раничко е Wink Както и да е ще следя дали потъмнява чертичката  Hug Много ви благодаря за подкрепата!!!  Hug

# 61
Бонсоар, момичета! Докато се занимавам с разни щуротии, вече сте изписали пет страници и то с потенциално хубаво новини - процедури, разни положителни тестове, пу-пу дано все така да върви темата! baby_neutral

Днес бях на док и затова минавам да ви се отчета - два броя бебета х 15,4 см всяко. За едното е 100 % сигурно, че ще е момче, а за другото 75 %. Явно панделките ще ги връзвам в следващия живот. По-важното обаче е, че всичко им е наред, развиват се нормално, движат се, изобщо малки терористчета ще бъдат.

На мен от два дни не ми се гади - рекорд! А вчера успях дори да се преборя за детската ясла, така че от юни 2012 г., който е жив и здрав, ще стяга раничката  Joy

Пожелавам ви много успех, късмет и отивам на концерт с музика на Шопен и Моцарт - композиторите се препоръчват от специалистите по пренатално възпитание като намаляващи възможността детето да проявява престъпни наклонности след време. Това ми го казаха вчера, така че от днес ще ставам и лягам с Моцарт  Joy

# 62
Нединка, много хубави новини, честити сини вързопчета Simple Smile аз ти пожелавам и панделки да връзваш след някоя друга година !!!

# 63
Нединка, много хубави новини, честити сини вързопчета Simple Smile аз ти пожелавам и панделки да връзваш след някоя друга година !!!

Панделките за теб, миличка! Пък и ще търсим снахи, така че току виж сме станали рода - аз съм малко лошавичка, но към твоите/твоето ще съм добричка  hahaha

# 64

Панделките за теб, миличка! Пък и ще търсим снахи, така че току виж сме станали рода - аз съм малко лошавичка, но към твоите/твоето ще съм добричка  hahaha

Party Нединка, добре казано. Всичко е възможно Hug

# 65
  • СОФИЯ
Apr, Kriki, Hut, Бибчо, Sigma вижте какво става тука, почнаха и да се сватосват  Joy Joy Joy Лелеее, ние трябва да се стегнем и с всички усилия да действаме, че да не изоставаме Joy Аз примерно ще имам момчета значи ще си търся снахички ха ха ха Ей момичета много е добре, че не губим чувството си за хумор.
Вени сега си погледнах бележките и записките/ по мъките на миерин  Joy/ и не съм в грешка, само съм преувеличила малко сумата - Овитрил 250/така пише на кутийката/ ми е струвала вече 2 месеца подред по 91.30 лв. Не знам защо така цената е различна, интересна работа  newsm78 newsm78

# 66
mierin аз миналият месец слагах оветрил и в Малинов ми взеха 75 лева. Много ми се струва 91,30.Разликата е доста голяма.

# 67
Ето ме и мен  Simple Smile Днешното инсе мина добре,в 12ч на обяд,беше с 19,2млн спермита.След процедурата въобще не прокървих,както беше в предните 2 пъти.Не знам дали е на спукан или не фоликул,тъй като не ме гледат.Питах дали е възможно да сме изпуснали момента,да е бил вчера,но категорично отхвърлиха този вариант,защото овитрела таймирал овуто и то настъпвало от 36 до 48 часа след инжекцията,не по-рано.Т.е. може да не се е спукала,но не и да се е спукала   Rolling Eyes
Шоко на мен също ми е трето инсе,дано след 2 седмици отново заедно да се зарадваме  Praynig
Ванеса не се притеснявай,може да е светличка,но си е чертичка,пък и си е раничко все още.Ще видиш,че след някой друг ден ще потъмнее. Simple Smile
Мария на мен това също ми е голямото притеснение,дали въобще улучваме подходящия момент. Thinking
Нединка браво,ще бъдеш мъжка мама,но това си има своите плюсове,ще бъдеш глезената дама в семейството.Дано вече гаденето остане зад гърба ти,предавай щафетата-пъъълно е с желаещи. Simple Smile
Апр на мен и трите пъти  ми се струва,че е беше прекалено рано за инжекцията.На няколко места четох,че една годна яйцеклетка се пука към 22-23-24мм  Thinking
Крики,Зимна роза,Бибчо от вас чакаме  хубави новини Praynig

# 68
Момичета, кога изписахте толкова много  ooooh!, ама не е като да няма какво  Grinning.
vanessssa, изчакай си кръвния, за момента си бременна до доказване на противното  Laughing. А да сравняваш чертички по интезивност на уринарен е сложна работа. Е, ако изчакваш 2-3 дни може и да се удебеляват двойно-тройно  Laughing. Шегувам се, не мисля, че са толкова точни.
Йоанка, shoko, честити ви инсета и като гледам как сте напреднали с бройката тук трябва да бъде много весело след няколко седмици, ха дано  Hug.
kriki, Зимна роза, бибчо продължавайте да мътите и успех Hug.
mierin, похортувайте си с твоята лекарка, но каквото и да каже остави я жива, моля те  Laughing. Има и други пациентки жената  Laughing. Ще се разберете, сигурна съм  Wink.
Apr, аз от големина на фоликули още не разбирам (ама ще ми се наложи), но имам някакъв спомен от курса, че трябвало да видят фоликули 18х18 мм и и в този ден ти слагат инжекцията, а  пункцията е след 36 часа. Вярно, че при ин витрото е малко по-различно, но ми се струва, че фоликул от 24-25 мм си е направо узрял и готов за излюпване всеки момент. Правила ли си тестове за овулация да видиш дали са добре координирани с инжекциите (втория път, първия помня, че беше с особена програма заради почивките)? Както си знаем до 48 часа макс след пика (средно 36) се е излюпил. А не се сещам какво да те посъветвам за аргументи пред лекаря  newsm78. И аз вингаи си забравям половината въпроси. Друг въпрос, че като ми кажат нещо неочаквано и тотално се насмитам. Ама не му се връзвай много и си питай, каквото кажат кажат, длъжни са да слушат.
Мариа, ти до къде си?
Нединка, само мъже за тебе, силна като за мъжка майка  Grinning.
Кафенце, как са твойте близнаци?

Момичета, аз от утре почвам с инжекциите от блокажа. Трябва да си ги бия самаааа  ooooh!. Ама тя иглата много мъничка и тъничка, нищо, че трябва да я вкарам цялата  fiuuuuuu. Какво толкова, нали? Купих си един портокал, ще потренирам довечера. Може ли сега да ме плаши една нищо и никаква инсулинова игличка fiuuuuuu. Ама това е то, тука е държавата на научи се сам и направи си сам  Joy. Много обичат независимостта  Joy. За всеки случай, казах на милото да има готовност да стане в 6, че ако ме хване бъзето   tiptoe  ще трябва да се прави на Мъж, няма как  Joy.

Прегръдки на всички  Hug

# 69
  • Sofia
Бързам и аз да пиша, че ще ме нападнат след малко Simple SmileВече ме нападнаха Sad 45мин. пиша вече Sad
vanessssa  може чертичката да е бледа, ама я има така че  Hug Hug
 shoko , Йоанка много ще стискам палци и ще се моля да видите ++++
Leisi_bb дано бързо отминат тревогите  Praynig
Nedinka с такава борбена мама ще станат синове герои, аз няма да се записвам за снахите, че ми се иска момчета да гледам Simple Smile Дано и занапред не ти се гади  Hug
Darlena а къде трябва да я биеш. Аз на себе си също не мога ама на друг малииии Twisted Evil
Миеринче стискам палци за доки днес дано мине по план  Praynig
Момичета на всички едно гуш  Hug 
Искам да питам нещичко. Вчера си направих тест за ову. и имам две еднакво наситени линийки. Не са много ярки, но никога не са и били при мен. Отделно по метода на БТ вчера и днес съм с ниски стойности. Та има ли шанс овулацията ми да настъпи утре или в други ден. Смисъл 9-10 ден от цикъла.

# 70
ето ме и мен. объркан месец тоя. връщам се от среща с докторката Има доста зрели фоликула. 5/6 16мм 17мм, 17мм, 18мм 18мм и 19мм и няколко по малки. лигавица 11,2мм. Не и се иска 2 месец подред пункция, та инсеминацията отпада. лекарката каза че като специалист ме съветва да не правим секс този месец,(като жена ако имам смелост да рискувам пък ще виим) голям риск от многоплона бременност оттук натам аз си решавам дали ще рискувам или не. каза че ако случайно има много ембриони може а се направи реукция и да се остават накрая само 2бр, но има риск и тези които останат да изгубим сле реукцията,Та с една дума аз трябва а си реша сега ще правим ли секс или не. сложиха ми овитрел та овулацията е след 36часа някъде. ако и с толкова фоликули не става шанса а стане без инвитро е минимален. имайки  се предвид че ми остава един еинствен опит август за инсеминация и после минаваме към инвитро, кой какво би направил от вас ако е на мое място. Имайки превид също че миналдия месец с 3 фоликула инсеминация правихме и не стана . от др страна съм на 37год, объркана съм и незная какво а правя.изписа ми и дуфастон 10 дни да го пия, само забравих по 1 или 2 хапчета на ден. някой след овитрел пил ли е дуфастон и по колко хапчета  на ден

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 11:23 от Анонимен

# 71
  • СОФИЯ
kriki нещо ме съмнява цялата тази твоя история. И миналият път беше така, достигате до хиперстимулация демек. Тази докторка нещо не ми харесва, не следили нещата както трябва. Ето сега пак пропускаш месеца, пък не прави секс ......  #Cussing out #Cussing out не става така егати  #Cussing out ще я  #2gunfire #2gunfire добре, че е далече. Аз го пия Дуфастона винаги след Овитрила и процедурата, пиех го 2х1
Не знам Кри, но не се ядосвай миличка  Hug Hug Hug

# 72
kriki не мога да разбера защо да не може пункция два месеца подред.Аз направих точно така-миналият ин витро на естествен цикъл имах пункция на един фоликул, а сега стимулирано ин-витро и пак пункция.Докторите не са коментирали изобщо че не може пункция всеки месец.
Аз бях на второто инсе с доста фоликули, но все пак я направихме инсеминацията и пак нищо. И защо като са толкова много фоликулите не ги извадят и оплодят ин-витро и да видят колко ще преживеят и направо да ги върнат, вместо да пропускате цикъла. Много ми е странно, но все пак те са лекари и се предполага да са по компетентни от нас.

# 73
Kriki, аз дуфастона го пия сутрин и вечер по едно хапче Simple Smile
Многоплодната бременност си  доста рискова, но пък от друга страна нямаш гаранция че ще се оплоди дори и една от всичките яйцеклетки. Ако аз бях в твойта ситуация едва ли бих пропуснала месеца.
А защо толкова много фоликули при тебе?!

# 74
предните месеци с една  доза менопур 75 *( в проължение на 15 дни) правих само един фоликул зрял и тъй като без резултат миналия и тоя месец ми качиха дозата на Гонал Ф 112,5 (4 дни), и менопур 150 ( 4 дни)и аз започнах а произвежам фоликули като за световно.докторите са учуени колко малки дози ми трябват за  толкова много фоликули и казаха че съм иеален случай за инвитро. това е . аз май съм по сколнна а рискувам, но ще видя довечера и мъжа ми какво ще каже, до тогава чакам още мнения да видя дали няма а си променя мнението.давайте  мнения по въпроса за риска дали си залужава или не

Общи условия

Активация на акаунт