Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 229
  • 711
  •   1
Отговори
# 270

Гледам !? :peace:

# 271
Тъкмо привърших с 39 серия, съкрушена съм, затва пускам снимка за оправяне на настроението -

# 272

# 273
  • Хасково

# 274

ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА!

# 275
  • Пловдив

Добро утро - май от мен второто кафе....

# 276
  • Пловдив

И да започнем с една хубава снимка....

# 277
МАЦО,снощи са се вихрили поетични страсти,както виждам Grinning
На Синчеритка и Славенка на края на сериала ще издадем творбите,а пък сред нас може да има и друг неподозиран талант и втори сезон да го провокира да покаже каквото може Grinning

# 278
  • Пловдив
Разбира се....

# 279
Мариянка,пооправи ли се от последната серия?И на мен ми се беше стегнала душата,ама снощната разходка ме разведри.Ще я гледам пак през септември в очакване на следващата серия.Така няма да ни е толкова тормозно.

# 280
  • Пловдив
Какво да кажа. На фона на всички завършили сериали въобще - нашият май е с най-смислен финал. Поне като изгледах серията с превода - се замислих за сюжетите в новия сезон. Не случайно се разхожда Асу - нещо е видяла. Не случайно Рахми си спомн къде е видяр Яшар. Не случайно Мустафа се появи на финала. Мислех, че ще бяга и отмъщава....Селим изпадна в криза - и той ще отмъщава. Ердоан ще има сблъсъци с Решат за къщата...И още и още.....
Има какво да очакваме с надежда разбира се...И момента с любовта на лодката - двамата за мен вече са едно цяло......Ще страдат, но ще са заедно....Може би сега Фатма ще дава кураж на Керим и нейната любов ще го крепи до излизането от затвора.....

# 281
Добро утро!

Еньовден е! На именниците - честито !  

Еньовден е стар славянски празник, който се чества на 24 юни всяка година. На същата дата източно православната християнска църква чества деня на Йоан Кръстител и често обредите и традициите на двата празника се преплитат. В различните географски области името се произнася по различен начин — в Област София името на празника е Яневден, в Струга — Иванден, в Охрид — Ивъндън, във Великотърновско — Иван бильобер или Драгийка.

Празникът съвпада с лятното слънцестоене, затова и много от поверията и обичаите са свързани с пътя на небесното светило и култа към него. На този ден своя имен ден празнуват всички с имена Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 08:17 от Slawena

# 282
  • Пловдив
Да споделя какво още ме впечатли от 39 серия. Когато вървеше в началото заседанието на съда и всички лъжеха - Фатма си спомняше кой как  я е наранил. За Керим си спомни как силно я прегърна в работилницата /когато и даде подаръка за РД/. В целият и объркан живот, само той я прегърна....Затова и му предложи на лодката да се откажат от делото. Страхуваше се да не се случи нещо лошо на Керим...И се случи.....А как твърдо отказа да живее с Мукадес....Как разбра колко я е манипулирала и командвала......Браво на Фатма....

# 283
Да споделя какво още ме впечатли от 39 серия. Когато вървеше в началото заседанието на съда и всички лъжеха - Фатма си спомняше кой как  я е наранил. За Керим си спомни как силно я прегърна в работилницата /когато и даде подаръка за РД/. В целият и объркан живот, само той я прегърна....Затова и му предложи на лодката да се откажат от делото. Страхуваше се да не се случи нещо лошо на Керим...И се случи.....А как твърдо отказа да живее с Мукадес....Как разбра колко я е манипулирала и командвала......Браво на Фатма....

Hug Hug Hug

Така се заражда голямата и истинска любов-чрез преодоляване на най-различни изпитания,за да я достигнеш.Ако не си се борил поне малко за нея-тя не ти е така скъпа.

# 284
Добро утро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт