Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 37

• 40 227
  • 711
  •   1
Отговори
# 285
Синчеритко,на този ден в ранни зори се берат билки с наричане.Така силата им става вълшебна.Гонят се злите сили и духове и се молят за здраве.Увиват се венци,пеят се песни,гадае се за сватба,люлеят се люлки.

П.п.Ще пратим Мерием абла там Grinning Тя нали е по билките.

# 286
Добро утро wavey

Да,Фатмагюл категорично отказа да живее под един покрив с Муки Naughty
Мукадес безцеремонно потъпка честта й заедно с изнасилвачите Naughty
В най страшния момент от живота си тя бе САМА- Мустафа й обърна гръб,зълва й я продаде... ooooh!
Да но...в нещастието си попадна на на хора,намери новото си семейство
 Мерием и Керим са новото й семейство вече- те я подкрепиха да учи,да работи...те я накараха да вярва в себе си, те и дадоха самочувствие да постигне мечтите си/образованието/,те я зачитат,те я обичат...
Новото семейство е нейната опора,нейната смелост да заживее нов живот-да се откъсне от пагубната сянка на Мукадес Naughty

На абла Мерием - честит професионален празник  bouquet Grinning Heart Eyes

# 287
  • на брега на Дунав
Синчеритко,на този ден в ранни зори се берат билки с наричане.Така силата им става вълшебна.Гонят се злите сили и духове и се молят за здраве.Увиват се венци,пеят се песни,гадае се за сватба,люлеят се люлки.

П.п.Ще пратим Мерием абла там Grinning Тя нали е по билките.

Днес е и празник на фармацевтите. Ако има такива сред вас - ЧЕСТИТО!
Пожелания за много здраве и професионални успехи!

# 288
  • Пловдив

Ей тоя момент, показан на такива гифчета ми е запечатан в съзнанието.
Колко е безсилен. А предната вечер обеща на Фатма, че повече няма да
позволи на яростта си да наранява любовта им.....

# 289
Честит имен ден на именниците!
Честит празник на фармацевтите!
Честит празник на всички ни!
Много българи наричат празника Еньовден (най-силният ден в годината, денят на слънцето). Според народните вярвания на този ден "слънцето играе или трепти", когато изгрява.
Да ни е слънчево на душата!
  Nature Sunny

# 290
# 291
  • Пловдив

Ито пример за фенска любов....

# 292
Привет и от мен Hug

Честит празник на всички празнуващи!

Все още не съм изгледала серията с превод и се въздържам от коментар,но чета вашите с удоволствие  bouquet

Мисля довечера да си я пусна, ама съм убедена,че пак ще яхна метлата заради Керим #Cussing out ...в този ред на мисли ми направи впечатление,че в предната анкета отговора " Не трябваше да оставят Керим сам" имаше доста проценти Rolling Eyes....те не го оставиха сам, а той се самоизолира да си страда...ако предполагаха каква простотия ще направи нямаше и за миг да го оставят без наблюдение....ама не би - нашият пак тръгна да се саморазправя Crossing Arms

# 293
  • Пловдив

Колко им беше хубаво при подготовката на РД....

# 294
Нашият сладур на 12.11. ще има юбилей-30г. Grinning
Ще му спретнат сигурно някое парти Hug

# 295
  • Пловдив
Thanks for the 39 series. I look forward translation of 3, 4, 5, 6, 7 and 8 series.

Ето това изпратих на Еркан....Благодарих и чакаме...Ние 3 имаме преведена, но той не знае това. А това чакат сигурно и други.....

# 296
Привет момичета, честно казано не знаех, че съм именничка. Май, ще се окажа с няколко именни дни Laughing.
Честито на всички празнуващи!!!
Да почерпя и НАЗДРАВЕ !

# 297

Синчеритко,да си жива и здрава и МНОГО ОБИЧАНА!

# 298
# 299
sincerita  Hug

ДА Е ЧЕСТИТО ИМЕТО ТИБЪДИ ЩАСТЛИВА

Общи условия

Активация на акаунт