Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз така и не разбрах къде се проверява и с кой номер  Embarassed
Цял ден съм рефрешвам до полуда

Проверява се тук http://7klas.mon.bg/  или в сайта на РИО.
С 1-вия вх. номер, който имате , а не този, който са ви дали в гнездото.

Мами, съвет. Сложете това в подписите си. А също и процедурата по записването или заявяването на 2-ро класиране. Просто тепърва ще има много хора,които да ви питат.

Извинете, че и аз нахлувам в темата ви със съвети, водя се само от прагматични съображение. Ще спести време, писане и нерви.

# 436
Аааа това е идея, слагам в подписа  Laughing

# 437
Марто вдишай и издишай! Всичко ще е наред  bouquet

# 438
Joy Joy JoyАх ,извинете,че нахлувам в собствения Ви сайт:)) Няма да ви дразня повече от колкото сте,нито ще ви обяснявам като на малоумни -без кавички:)) И не крещете моля ви!Сигурно знаете  за главните букви/особено цветните/ и интернет hahaha
Дамм,дишайте наистина!
Използвайте третия номер,ония дето ви го говорят гласовете!  bouquet
Не се и хабете да си плюете по монитора:))Страхотни сте!Нахлул в последния момент,чужд човек в темата ни...новите консуматори...коя си ти?..черпи  информация събирана.... hahaha
Извинете,не се сдържам.Страхотна сте !
И Вие извинете, ама какъв Ви е проблемът? Ако тук не е достатъчно интересно или полезно за Вас, клик върху хиксчето горе вдясно и готово!

# 439
сандалка, ти СИ част от темата !!!!!! Идеята е супер !!!

# 440
Марто вдишай и издишай! Всичко ще е наред  bouquet

bouquet  bouquet  bouquet
Само час и 52 минути  Mr. Green

# 441
Мале що народ е на балкона !!!!
Повече хора има от миналогодишния балкон. Joy baby_neutral

# 442
  • Бургас сити
Моооомн, мооомн Whistling , вече и мантри си припявам. Стискайте още малко , мили мами , не остана.
И наистина, балконът ще се срути Simple Smile

# 443
В Пловдив директорите са получили списъците наистина. Обаче явно няма да пуснат класирането в нета по-рано от другите РИО-та...

# 444
Седя си аз и шетам от сайт в сайт за тия резултати и влиза един колегаааааааааааааа.Гледа недоумяващо ( няма деца просто, ергенче е още ) и ме пита какво правя. Обяснявам  аз положението.Той мълчи,гледа и в едим момент пита  : "....Като сте толкова много  напрегнатите  родители и постоянно се намъквате в сайта на РИО и МОМН , не е ли реална опастността да го блокирате......." Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Често не съм се замисляла по темата, но сега се сещам, че с детските градини беше станал подомен фал...........................
Айде, не остана...... Joy

# 445
Няма страшно - миналата година не блокира никой сайт, но виж тук за час и нещо се срина, но пък беше след като се бяхме похвалили!

# 446
Тогава може Joy

# 447
Е па, 'айде да излизат тези резултати да излезе черно на бяло, че влизам по първо желание да започвам да празнувам!  Laughing

# 448
  • Пловдив
Миналата година към колко "изтече" добрата новина?????
Аз съм веКе на едно мохито ииииииии съм по-спокойна.
Само се чудя да вися ли на тоз балкон или да си стягам багажа за къщи, пък довечера ще се хвалим Wink

# 449
Чии рожби са писали на първо място Испански в ІV ЕГ - Варна, да направим партия на  посинелите от стискане палци hahaha

Общи условия

Активация на акаунт