Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 042
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

А не е ли малко прекомерно с първата си публикация да давате акъл на темата newsm78
Нормално е, чакането изнервя... някоя друга смешка, линче, бирка, реплика на никого няма да навредят. Не мога да разбера, ако не пълним темата с нашите размисли, страсти и вълнения, с какво друго се очаква да я напълним?!
На мен пък менторите ми идват малко множко. Намирам ги излишни.

Ох, не се карайте пък сега. На мен пък безсмислените "ох" и "ах" с гарнитура от бирички и тортички, плюс повтаряне по 100 пъти на едно и също, ми идват множко, но си трая.

И как си траеш? Като пишеш във форума?

# 421
Леле,леле наистина ли не сте си направили труда да сравните двата номера???Айде направете го и пак,ако питате с кой от двата номера да проверявате ,обещавам да се застрелям #2gunfire
Цитат
П.С. Точно за бирка и смешки е нормално да се пише,но не и да се задават малоумни въпроси
Коя си ти,че започна и да командваш какви въпроси да си задаваме??????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ако искаш НЕ прав текст да кажеш,че тук сме малоумни, защото задаваме един и същ въпрос, на който явно малко хора имат сигурен отговор-  малоумните в случая няма да сме ние, тк въпросът е логичен, за разлика то това, което ти се опитваш да намекнеш, а именно,че двата номера са еднакви и ние сме малоумни да питаме по 100 пъти...ДВАТА НОМЕРА СА РАЗЛИЧНИ И НЕ ВИЖДАМ НИЩО МАЛОУМНО В ТОВА ДА СЕ ПИТАМЕ КОЙ НОМЕР ЩЕ ИЗПОЛВАМЕ ТОЗИ ПЪТ !!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Подкрепям мнението на мама Джени и смятам за иключително дразнещо някакво обидно поведение от чужд за нас човек, нахлул в темата в последния момент  да черпи информация, която е събирана и я има благодарение на повечетпо пишещи тук отдавна.......ТАКА ЧЕ ЩЕ ПОМОЛЯ ЗА МАААЛКО ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ ОТ НОВИТЕ КОНСУМАТОРИ НА ТЕМАТА, И БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ, АКО ОБИЧАТЕ !!! АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА- НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ТЕМАТА - ЩЕ СЕ СПРАВИМ И БЕЗ ВАС !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 422
Дишайте  Joy
Дишайте бе хора  Joy Joy Joy

# 423
Да,послушайте  Черна станция! Всички се вълнуваме,но доста преиграват някои.Ужас! #Crazy

А не е ли малко прекомерно с първата си публикация да давате акъл на темата newsm78
Нормално е, чакането изнервя... някоя друга смешка, линче, бирка, реплика на никого няма да навредят. Не мога да разбера, ако не пълним темата с нашите размисли, страсти и вълнения, с какво друго се очаква да я напълним?!
На мен пък менторите ми идват малко множко. Намирам ги излишни.

Ох, не се карайте пък сега. На мен пък безсмислените "ох" и "ах" с гарнитура от бирички и тортички, плюс повтаряне по 100 пъти на едно и също, ми идват множко, но си трая.

И как си траеш? Като пишеш във форума?

Доста рядко Peace Почти нямам принос в изписаните 30 страници Grinning

# 424
Цитат
На сайта на РИО София област има качена икона "първо класиране 7 клас". Моля ако има кандидат- гимназист от София - област да провери функционира ли или само е заредена иконата
Тази икона я има още преди да излязат резултатите от НВО.Има и за второ и трето класиране.Преди няколко дни от нетърпение въведох вх.№ на сина ми и излезнаха данните на някакво момиче -имена ,бал ,класирана по първо желание в някакво у-ще в Костенец. newsm78
Сигурно е съвпадение на Вх.№ -момичето явно кандидатства в София обл. а ние в София

# 425
Тези иконки в сайта на РИО-София област са от два дни, включително и иконки за второ и трето класиране. Доколкото подразбрах, имало устно разпореждане резултатите да излязат в сайтовете на всички РИО-та в един и същ момент, което е много тъпо, защото носи повече рискове да блокира системата. Не виждам проблем, ако децата във Враца си видят един час по-рано резултатите от тези в Плевен. Плевенското РИО изнесе информация, че ще бъдат публикувани в рамките на днешния ден, което съвпада с този час - 17, за който по-горе писахте.

Писали сме за едно и също по едно и също време Laughing Чудно ми е как може да има съвпадение на вх. № в различните региони, след като те започват с различни цифри. в Плевен е с 15, което е номерът на избирателния район /т.е. подредени по азбучен ред областите, Плевен е 15-ти/. Така че най-много могат да съвпаднат последните цифри.

# 426
  • my own world....
Черна станция, наздраве за постовете ти

Какво казахте за номерата - с кой се проверява  Flutter

# 427
Черна станция, наздраве за постовете ти

Какво казахте за номерата - с кой се проверява  Flutter

Joy Joy Joy

В Кърджали ще раздадат резултатите на директорите след 16.00 часа:

"Във връзка с графика на дейностите по приемане на ученици в държавните и в общинските училища след завършен VІІ клас Ви уведомявам, че на 24 юни 2011г. (петък) след 16.00 ч. в  РИО – Кърджали,  ще получите списъците  с резултатите от първи етап на класиране"

# 428
Леле,леле наистина ли не сте си направили труда да сравните двата номера???Айде направете го и пак,ако питате с кой от двата номера да проверявате ,обещавам да се застрелям #2gunfire
Цитат
П.С. Точно за бирка и смешки е нормално да се пише,но не и да се задават малоумни въпроси
Коя си ти,че започна и да командваш какви въпроси да си задаваме??????  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ако искаш НЕ прав текст да кажеш,че тук сме малоумни, защото задаваме един и същ въпрос, на който явно малко хора имат сигурен отговор-  малоумните в случая няма да сме ние, тк въпросът е логичен, за разлика то това, което ти се опитваш да намекнеш, а именно,че двата номера са еднакви и ние сме малоумни да питаме по 100 пъти...ДВАТА НОМЕРА СА РАЗЛИЧНИ И НЕ ВИЖДАМ НИЩО МАЛОУМНО В ТОВА ДА СЕ ПИТАМЕ КОЙ НОМЕР ЩЕ ИЗПОЛВАМЕ ТОЗИ ПЪТ !!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Подкрепям мнението на мама Джени и смятам за иключително дразнещо някакво обидно поведение от чужд за нас човек, нахлул в темата в последния момент  да черпи информация, която е събирана и я има благодарение на повечетпо пишещи тук отдавна.......ТАКА ЧЕ ЩЕ ПОМОЛЯ ЗА МАААЛКО ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ ОТ НОВИТЕ КОНСУМАТОРИ НА ТЕМАТА, И БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИЯ И КВАЛИФИКАЦИИ, АКО ОБИЧАТЕ !!! АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА- НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ТЕМАТА - ЩЕ СЕ СПРАВИМ И БЕЗ ВАС !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
+1  Peace Peace

# 429
Малкоооооооооо остана !
Медитирате ооооооооооооооооооооооооом #Crazy

# 430
 лейди, а така.!!!....а за нас няма:)))))...шегувам се.....и аз винаги съм смятала някакви такива неща между майките за излишни, но какво от това, просто не влизам в тона, като не ми иде отвътре:))) но на който си му идат отвътре бирите и охканията- защо пък не Simple Smile))) за мен взъщност не е важно някой дали се тръшкал или не и броят на мненията, а това че насистина всеки е дал по някаква важна информация, бил е важна част от дадена дискусия и е допринесъл по нещо за много важни и вълнуващи ни нас въпроси в тези теми......а броят на мненията няма нищо общо с това кой колко е допринесъл за темата Simple Smile)..пък и не можем всички да сме все с информация " от кухмята" по всички теми Simple Smile)))

пс: и внимавай с въпросите, някои може да не разбират от майтап и да влезеш и ти в групата на малоумните Joy

# 431
Аз така и не разбрах къде се проверява и с кой номер  Embarassed
Цял ден съм рефрешвам до полуда

# 432
 Joy Joy JoyАх ,извинете,че нахлувам в собствения Ви сайт:)) Няма да ви дразня повече от колкото сте,нито ще ви обяснявам като на малоумни -без кавички:)) И не крещете моля ви!Сигурно знаете  за главните букви/особено цветните/ и интернет hahaha
Дамм,дишайте наистина!
Използвайте третия номер,ония дето ви го говорят гласовете!  bouquet
Не се и хабете да си плюете по монитора:))Страхотни сте!Нахлул в последния момент,чужд човек в темата ни...новите консуматори...коя си ти?..черпи  информация събирана.... hahaha
Извинете,не се сдържам.Страхотна сте !

# 433
марто ти пък с тоя бал какво има да си го слагаш на сърцето тва класиране..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green, я бегай да пиеш кафе с някое гадже !!! Joy

# 434
можеше просто, вместо да ставаш още по-смешна и да се излагаш още повече с такива просташки постове, да се извиниш, например....защото истината ,че си консуматор, който влиза и с първия пост дава определения и акъл с лош тон няма как да я промениш...........каквито и определения оттук насетне да се опиташ да дадеш ...най-много още повече да се изложиш, но явно това няма да е нещо ново за теб....

Общи условия

Активация на акаунт