Седмокласната дружина първа се класира, че и на море замина

• 46 014
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Един катаджия спрял   луксозна кола със супер мацка в нея.
Започнал да проверява документи, оборудване.....
- Имате ли триъгълник? - попитал служителя на Пътна полиция
- Да - отговорила мадамата
-Може ли да го видя? - попитъл полицая.
- Айде сега, от пет минути говорим, а вече искате да ми видите триъгълника, не сме си чак толкова близки още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 466
  • София
Пожелавам ви да усетите голяма радост от 1-во желание на 1-во класиране! УСПЕХ!   bouquet Peace

драго ми е да те видя  Heart Eyes  bouquet

И на мен, Шани  Heart Eyes Peace

Чакам заедно с вас... Simple Smile

# 467
  • София
Аз уж с този бал не бива да се притеснявам за нищо, но пък не съм излизала днес, малкото полудя вкъщи...

# 468
ей тая испанска голяма мерак на последък - кофтито което нас ни разочарова и се отказахме е това, че не могат да си задържат преподавателите, а нали знаете какво се получава при смяна на учители  Rolling Eyes

# 469
# 470
аз да питам,че нещо не разбрах-не се ли проверява със входящия номер който дават при подаването на документите?ако е с другия от изпитите,аз съм го прахосала вече...след цял ден взиране в  компютъра остава да не мога да проверя Cry

# 471
  • гр.Варна
А Вие сега какво писахте на 1во желание?

# 472
аз да питам,че нещо не разбрах-не се ли проверява със входящия номер който дават при подаването на документите?ако е с другия от изпитите,аз съм го прахосала вече...след цял ден взиране в  компютъра остава да не мога да проверя Cry

С входящия номер, получен преди изпитите.
Потърси служебната бележка с резултатите от изпитите - там също пише входящия номер.

# 473
Другия вариант е при въвеждането на номера, когато си проверявала оценките, може компютъра да го е "запомнил" - цъкни два пъти във полето, в което се въвежда номера

# 474
  • Пловдив
Един катаджия спрял   луксозна кола със супер мацка в нея.
Започнал да проверява документи, оборудване.....
- Имате ли триъгълник? - попитал служителя на Пътна полиция
- Да - отговорила мадамата
-Може ли да го видя? - попитъл полицая.
- Айде сега, от пет минути говорим, а вече искате да ми видите триъгълника, не сме си чак толкова близки още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Втори вариант на отговорите на мацката:
- Имате ли триъгълник?
- Не - отговаря възмутено момичето
- Защо?
- Тъкмо си го епилирах за лятото!!!!!!!!!!!

# 475
благодаря ви!намерих го Simple Smile

# 476
Здравейте, ще споделя това, което ми казаха при подаване на документите за участие в класирането - говорих с т. нар. отговорничка на училището-гнездо: имала нареждане да се яви в РИО-София в 20:00 ч, за да получи списъците, които да сложи в училището, т.е. очаквайте резултатите в интернет към 18:00 - 19:00 ч.

# 477
Здравейте, ще споделя това, което ми казаха при подаване на документите за участие в класирането - говорих с т. нар. отговорничка на училището-гнездо: имала нареждане да се яви в РИО-София в 20:00 ч, за да получи списъците, които да сложи в училището, т.е. очаквайте резултатите в интернет към 18:00 - 19:00 ч.
Eeee... стига вече.. писна ми.. тъкмо дочакам даден час и някой нов се появява и дава +2 часа отгорее ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 478
  • Пловдив
Все по-късно през деня се очертава сюблимния момент. Пфффффффф не се издържа, мислех, че ще се прибера в къщи с новина.....

# 479
Полето не ви ли се струва някак разширено в сайта на МОН  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт