Лято в Албена 2011 (тема 4)

• 44 864
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • В.Търново
Благодаря Ви момичета за отговорите! Много ме улеснихте.  Grinning Направо стесних избора си до... а, то хотели не останали .  newsm78 Всъщност има, но по ред причини не мога да избера тях. А пък това с тръбата в басейна на Компас - директно ме отказа. Продължавам да чета и да събирам мнения.
Инцидента с тръбата е в Хотел Берлин на Златни, освен ако нямаш предвид друг инцидент, който аз съм пропуснала. Peace

Беше станало по-напред коментар ,че не е добре тръбата на басейна на Компас и след този инцидент в Златните,съвсем се е притеснила за избора си на хотел Компас.

# 646
Има ли сешоар в стаите в Компас?

# 647
  • гр Габрово
Има ли сешоар в стаите в Компас?
Не няма,поне миналата година нямаше предполагам и тази ще е така.

# 648
  • Софето
Аз бях букнала Сенди ето от тук
http://www.byebye.de/
Имаха добри оферти и за Калиакра. Вариантът на плащане си го избираш сам.

Проверих какво е положението в Калиакра в момента.
От 24 юли например има свободна двойна стая за 7 нощувки - цената е 961 евро. Търсила съм за вариант 2 възрастни с 2 деца. Ако се резервира не така в последния момент, а още през пролетта ще е доста по-евтино. Като това не е оферта last minute, а съвсем нормална. Дава 61 процента запълнен капацитет на хотела.
lulumba това сигурна ли си че в за всички, 2 възрастни с 2 деца. На мен ми дава такава цена на човек и общо за 5 нощувки 2605евро  Shocked. Дано аз да бъркам нещо  Thinking, май тук има и самолетни билети?
http://lastminute.byebye.de/booking/byebye/index.php?KID=750750& … tposition_hotel=0

# 649
  • София
Здравейте, завърнахме се преди няколко дни от хотел Мура и сме много доволни.Почиваме там за трета поредна година.Стаите са ремонтирани и чисти.Храната беше много добра и разнообразна, доста по-добра от предишните две години.Персоналът беше много очтив.Единствено ,като по-слаба страна мога да посоча ,че анимацията предишните години беше по-добра.Ако нещо ви интересува,питайте:)

# 650
  • Пловдив
Да ви попитам снек баровете не са ли навсякъде на самообслужване, освен разбира се алкохола се дава на бара на снек бара. Повечето тук пишете за опашки на снек бара. Аз досега съм почивала само в Ком и там никога не съм виждала навалица на снек бара, веднага щом нещо се опразваше зареждаха нови тави, винаги тавите бяха пълни и затова ми е чудно от какво би се образувала опашка или може би ако не е на самообслужване, а чакаш персонала да ти сложи  newsm78
На самообслужване са, но като има 10 деца които искат да си сложат сладолед, си е опашка. Нареждаш се, чакаш....За пиците, положението в Магнолия беше доста зле. Обикновенно имаше чакащи пред тавата(да е отнесят и сложат новата). В тавата имаше 8 парчета(предполагам е една пица), парчетата са доста по малки по размер от тези които ги продават на парче по улиците. Съответно двама като си сложат по 4 парчета(моето дете на 4г. изяждаше по 3) и за третия на опашката няма Rolling Eyes. Ако искаш седиш, около 10мин. пред тавата...и така Rolling Eyes. Много тъпо. Ако детето не искаше толкова, хич не бих си правила труда да вися...като.... ooooh!

# 651
Здравейте и ние се завърнахме. Две години подред почиваме в Славуна. Тази година бяхме в Мура. Стаите бяха чисти. Обслужването на ниво. Единственото ми разочарование беше от храната. Тази година, в сравнение с предните две години, храната беше ужасна. Виждам, че по-нагоре mimetol е написала точно обратното, явно всичко е субективно. Лично за мен предните две години имаше доста по-богат избор и беше доста по-вкусно. Тази година имаше предимно гарнитури (ориз, броколи, карфиол, моркови, зелен боб) и почти нищо друго. Бях фен на Албена, но за догодина ще мисля друг вариант. Приятна почивка на всички, на които им предстои и най-вече хубаво време.

# 652
  • Пловдив
Здравейте и ние се завърнахме. Две години подред почиваме в Славуна. Тази година бяхме в Мура. Стаите бяха чисти. Обслужването на ниво. Единственото ми разочарование беше от храната. Тази година, в сравнение с предните две години, храната беше ужасна. Виждам, че по-нагоре mimetol е написала точно обратното, явно всичко е субективно. Лично за мен предните две години имаше доста по-богат избор и беше доста по-вкусно. Тази година имаше предимно гарнитури (ориз, броколи, карфиол, моркови, зелен боб) и почти нищо друго. Бях фен на Албена, но за догодина ще мисля друг вариант. Приятна почивка на всички, на които им предстои и най-вече хубаво време.
И в Магнолия беше така, аз обичам постни неща,..... но ми дойде  в повече Rolling Eyes. Добре поне, че не свършваше....

# 653
Да ви попитам снек баровете не са ли навсякъде на самообслужване, освен разбира се алкохола се дава на бара на снек бара. Повечето тук пишете за опашки на снек бара. Аз досега съм почивала само в Ком и там никога не съм виждала навалица на снек бара, веднага щом нещо се опразваше зареждаха нови тави, винаги тавите бяха пълни и затова ми е чудно от какво би се образувала опашка или може би ако не е на самообслужване, а чакаш персонала да ти сложи  newsm78
На самообслужване са, но като има 10 деца които искат да си сложат сладолед, си е опашка. Нареждаш се, чакаш....За пиците, положението в Магнолия беше доста зле. Обикновенно имаше чакащи пред тавата(да е отнесят и сложат новата). В тавата имаше 8 парчета(предполагам е една пица), парчетата са доста по малки по размер от тези които ги продават на парче по улиците. Съответно двама като си сложат по 4 парчета(моето дете на 4г. изяждаше по 3) и за третия на опашката няма Rolling Eyes. Ако искаш седиш, около 10мин. пред тавата...и така Rolling Eyes. Много тъпо. Ако детето не искаше толкова, хич не бих си правила труда да вися...като.... ooooh!

А това за чакането за пици - същото беше в Калиакра./ парчета- естествено 1 човек ги взема,после се чака за другата пица да излезе-друг я взема,ние искахме 3 парчета-е един път чакахме и това беше.А и то едни пици....по-лоши не бях виждала-честно.В 3-звездните хотели са били по хубави.То че са като подметки навсякъде-да,но поне да бяха изпечени както трябва,а брашното  по края и отдолу...неизпечено...неее .Вече за кой път се убеждавам че някои 4-звездни хотели са по-зле от някои 3-звездни.Някъде за малко пари сме получавали качествен инклузив,а за повече - некачествен.

# 654
Може ли някой да ми каже защо във Вита парк двойна стая с допълнително легло - т.е. за трима (2-ма възрастни с 1 дете над 12г.) е по - скъпа от вила пак във Вита парк с 2 спални и кухня? И двата варианта ползват АИ.

# 655
Ние сме през август в . Ком. Впечатления? Храната, стаи, сменят ли кърпи, чаршафи....?

# 656
  • София
Има ли тазгодишни отзиви от хотел Орхидея? Там сме от 6 август. Благодаря!

# 657
  • София
Като казахте пици - пиците на снек бара в Сенди бяха божествени, много сочни и вкусни. Страхотни бяха и пържените картофки, мммммм...

# 658
Като казахте пици - пиците на снек бара в Сенди бяха божествени, много сочни и вкусни. Страхотни бяха и пържените картофки, мммммм...

Да,по снимките се вижда че е така.Не случайно детето се изказа че сега пък в Сенди е станало по-хубаво.Миналата година избягахме от там-храната беше под всякаква критика,стаите също,нямаше междинки/а тя основно кара на картофки и пица/.Но сега видяхме че и в по-скъп хотел да сме-има си пък други недостатъци.
Всеки хотел си има хубави и лоши страни.Времето да е хубаво,да няма по-сериозни проблеми,пък...къде по другите курорти е и още по-зле инклузива.

# 659
Някой знае ли-има ли в Боряна сушилки на терасите? Или трябва да си нося? И какви кошарки предлагат в хотелите за бебета-сгъваеми ли или някакви дървени, защото го имам като изискване?

Общи условия

Активация на акаунт