Попитай Нивиана /3/

• 186 647
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
За хол-трапезария става въпрос.

# 346
Здравейте!
Искам пак да попитам за цветовете на килим...Ако стените са в лимонено жълто и тютюнево зелено,а мебелите и подът в кафяво,какъв килим би подхождал?

# 347
  • В полите на Витоша :)
Здравейте, Нивиана!

Поздравления за темата, много мило, че намирате време да ни помагате и отговаряте на всички.

Бих искала и аз да се възползвам от опита Ви. Предстои ни обзавеждане на спалнята. Още не сме боядисали дори стените, но ми се ще да е нещо в оранжевата гама (бледо оранжево-жълто или прасковено). Подът е с естествен светъл паркет. Искаше ми се стените да са в 2 цвята, но тъй като едната ще е заета изцяло от гардероб, а другата е с френски прозорец, остават само 2те стени зад и с/у спалнята. Удачно ли е в такъв случай да са в 2 различни нюанса на оранжевото? Или пък бледо оранжево и бананено жълто? Със сигурност искам да са слънчеви цветове Simple Smile

Също се чудя какъв цвят мебели да избера? Харесват ми тъмните с малък светъл акцент в цвета на стените (например по средата на вратите на гардероба и средата на таблата на спалнята http://www.google.bg/imgres?q=%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0% … =1280&bih=892)

Благодаря предварително за вниманието   bouquet

# 348
Моля, обяснете ми как качвате снимки от кмпютъра си, които не са качети в нета

# 349
  • Пловдив
http://www.prikachi.com  ето тук си търсиш снимките от твоя компютър и качваш

# 350
[ето, за тези греди и колони става въпрос

# 351
# 352
  • Пловдив
Няма защо. Grinning

# 353
Здравей Нирвана, имам въпросче...
Сдобихме се с детска стая от 8 квадрата и ми се ще някак да я разширя визуално  Thinking. Гледах в темата за маломерните жилища някакви картинки тип фото тапети, които дават перспектива и "добавят обем към стаята", но пък за детска стая не ми се струва разумно за сложа палма на плажа или цветни китки. Ще ми се да е нещо с детски мотиви и перспектива, но не намирам нищо с гугъл, което да е подходящо. Или детските фототапети са "плоски" или не намирам нищо детско в тях. Ако ти е попадяло нещо, което би ми свършила работа ще се радвам да ми помогнеш

Богиня, аз съм си запаметила ето тази снимка, много ми харесва, все едно ей сега можеш да тръгнеш по пътечката, но не е специално детска.

Ето няколко от гугъл

http://files.tradoria.de/8fc89332f4044390718ad45d24d54c7f/images … 800346_927195.jpg

Има доста на морска тематика, с ферма и др.

Едит: Сега видях обръщението, явно вече съм в нирвана, щом реших да се включа по този въпрос

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 21:36 от Шанта

# 354
Момичета,
получих отговор за килимите!

За серията The Rainbow Series, цената е £756 за кв.метър и за килим  с размери 5 х 8 feet (това е около 152,5 см Х 244 см) e: £2390. Още около £180 за доставка.

# 355
Момичета,

За серията The Rainbow Series, цената е £756 за кв.метър и за килим  с размери 5 х 8 feet (това е около 152,5 см Х 244 см) e: £2390. Още около £180 за доставка.
Мерси, аз май ще се насоча към родопските  Wink

# 356
Момичета,

Ауч!И аз ще продължа да си търся #Crazy

# 357
  • на североизток
Момичета,

newsm09 .....................smile3505

# 358
Шанта,
Родо ските килими всъщност са много ценни!

Аз си намерих един турски от гаражна разпродажба, точно като нашите чипровски килими! За съжаление като размер ми е малък за хола!

roni.k, ами аз считам, че цената е нормална, дори клони към ниска. Това са дизайнерски килими, уникати, правят се на ръка от австралийска вълна. Направата отнема от 16 до 18 седмици.

За сведение само - за една италианска маса ми искаха 5000 долара, без доставката.

# 359
да, ето благодарение на тази тема имам линка и си го запазих, а иначе за цената и аз предполагах, че е такава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт