Попитай Нивиана /3/

• 186 420
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Шанта,това е батерията ,на снимката с котето.Благодаря !

# 226
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

и аз тук с лека чуденка. Имам момче на 4 г. и очаквам момиче, съответно се опитвам да направя балансирана стая, но нещо все клоня към по-момчешко.
Подът е ламинат бук, стаята е източна, за сега съм харесала мебели в бяло:
http://www.rodopskamebel.com/mebeli/modules/Reshenie/images/new/1027_1.jpg
Клоня към морска тематика, съответно бели стени и акценти в наситено синьо и червено
http://domko.com/images/Esprit-Kids-Ii-06.jpg
Нали не е много момчешко?
На пода килими тип черга също в наситено синьо и червено - мисля, че в Комо съм мяркала, в Икеа със сигурност. Обаче за перде ми се струва прекаленно наситено. Имам купени светло сиви римски щори - ленени, които се вързват с морска тематика, но на фона на тези ярки цветове нещо не си го представям.
Иначе на морска тематика има доста аксесоари и декорации и лесно ще се получи. За дръжките на мебелите се чудя да ги нашаря в същите акценти синьо и червено или да взема метални имитиращи дръжки от кораб - не знам дали стана ясно, виждала съм ги в бронзово и сребристо абе нещо от сорта http://neosbg.com/index.php?m=320&lang=1&category=123&am … &id_series=19

Кажете си тежката дума  Mr. Green

# 227
  • София
Galactic Voyager  Мога ли да те попитам от къде си си харесала бели мебели, защо и на мен ми предстои да търся Hug

# 228
  • Beyond the Frontiers
Galactic Voyager  Мога ли да те попитам от къде си си харесала бели мебели, защо и на мен ми предстои да търся Hug

Фирма Лейзи - но видях реални снимки от една съфорумка в темата за детските стаи. Peace

# 229
И аз с подобен въпрос. Каква завеса да сложа на кръгла вана? С какъв държач? И искам самата завеса да е по-луксозна като материя, но не откривам. Моля за координати.
И още един въпрос Grinning на шатра от ковано желязо дали би подхождала маса от изкуствен ратан? newsm78
  bouquet

Ако столовете са и те ковано  желязо, или в еднакъв тон на масата е желязото.
Като че ли намен ми е по -логично  - масата ковано  желязо, и шатрата, а столовете ратан.
Ако всичко е бяло, като че ли  няма да има проблеми.

Ако ваната  ви е спесифична, то най - лесно според мен е да си поръчате иноксова тръба по  контура, който  е необходим. Или месингова, зависи от стила. Предполагам може да я монтирате на тавана. Има едни по скъпи - имам предвид  - по луксозно изглеждаши текстилни завеси. Тоест не са обикновени мушами един вид. Като че ли предимно в чужбина съм виждала от тях, ще  импровизирам с координатите/не са проверени/, но мисля че може да си доставите по интернет.
Ако някой знае конкретно, нека сподели.

http://www.target.com/Shower-Curtains-Bath-Bedding/b?ie=UTF8&node=16300991
http://www.bedbathandbeyond.com/stylePage.asp?RN=10

,,

# 230
Само да напомня за моето питане.Предполагам ,че сте много заети и не ви е само до  нашите проблеми.Благодаря!Да ви е приятен остатъкът от дена!  bouquet

# 231
Нивиана, ще си позволя да копирам въпроса си от друга тема.Здравей те.Може би някоя от вас има инфо къде мога да намеря душ батерия ,която междувременно е и държач за завесата?И  съответно колко скромна е цената на това удоволствие? Благодаря !

С благодарности към Шанта - ето чертеж на таз спирала.

Ако някои реши да си я ръкоделства. Като не подстрекавам никого .

Не помня по дизайн на  Филип Старк ли беше, и не знам цена за съжаление. Под името Pluvia IST  може да открие.

# 232
  • Бургас

Точно снощи като гледах корниза за завесата в банята си  мислех как същия производител може да спретне нещо подобно Laughing

# 233

Точно снощи като гледах корниза за завесата в банята си  мислех как същия производител може да спретне нещо подобно Laughing
Aми ако спретне дай го насам  Wink

# 234
Ех а така се надявах.Но пък още утре отивам при ковача,с идеята да ми изработи спиралата и да решим на място как можем да прикрепим подвижният душ.И това е решение...ами да.Нивиана ,благодаря! Hug

# 235
  • Пловдив
 newsm12 newsm12 newsm12  дали и на мен ще отговори 

# 236
Предполагам, че Нивиана ще отговори, защото вече писа по-напред, че ще и отнеме време въпроса на мамата с пианото  Wink.

Sauron, аз като го видях твоя диван ми хрумна :
 - ярко наситено жълто (това обаче с пода колко се връзва е друг въпрос Simple Smile
 - червената гама - някакво светло ненатоварващо червено
 - нещо светло сиво-бежово-неутрално

Колко съм права обаче не гарантирам  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 22:40 от Шанта

# 237
ioli - справила си се чудесно с представянето на разположението  Hug А кухнята пак ти ли я прави? Кажи и на мен каква е тази програмка, защото аз и за програмка имам съмнения, че ще се справя, а за програма въобще няма да мога Sad Laughing Ще опитам, пък да видим какво ще излезе.  Thinking

# 238
  • Пловдив
Шанта  благодаря за вниманието и съвета, щях да пиша още вчера,но имам проблем с кирилизатора,но днес е наред вече, та..
и аз си мисля нещо за червеното, незнам как би стояло най ама най-светлото бордо на стената, от друга страна понякога ми се ще да е нещо нестандартно, да няма съобразяване и връзване на всички цветове, мисля, мисля...
чакам още идеи момичета ,приятен ден

# 239
здравейте !!!http://vemani.snimka.bg/photos-from-gsm/remont.572671.24491623  моля за съвет-става въпрос за вратата на кухненския бокс.Имам възможност да я разширя или изместяизцяло в единия край на стената.По-удачно е да я разширя надясно ,за да не се нарушава ходовата линия,но ако разширя отвора наляво ще се отвори повече место около масата,която сега е затворена между тази стеничка и компютърната маса от др. страна И трети вариант да си я оставя така като сложа плъзгаща врата на горна релса Голяма чуденка!

Общи условия

Активация на акаунт