Предучилищна - набор 2006

• 53 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, започнахте ли да избирате училища вече?
Аз съм набелязала 17 СОУ, като започне учебната година ще ида да разгледам и говоря с директорката.

# 406
Здравейте, малката ми дъщеря е предучилищна. В градината е, там учат достатъчно, устройва ме също така, че е целодневна. Определено няма да имам възможност за гледане, ако я бях записала в училище.
Сега ми е по-спокойно, защото миналата година имах първокласничка  Mr. Green
Имаше малко проба-грешка, но за малката поне всичко вече е ясно - кое ще училището и на какво ще наблягам.
Едва ли ще мога да ви помагам с нещо - живеем в Свищов, но ако мога ще отговарям  Peace

# 407
Момичета, започнахте ли да избирате училища вече?
Аз съм набелязала 17 СОУ, като започне учебната година ще ида да разгледам и говоря с директорката.

E, то няма много какво да се избира, знае се кои са добрите училища в района. Сега е въпроса да ни приемат. Ще следим сроковете за подаване на документи и ще ги спазим.

# 408
  • София, България
Ясно  Simple Smile А, нормативно, къде са уточнени нещата - закон, наредба?

За общинска градина, така и не се класира детето, а за частна - нямат възможност. Майката 4-та година си я гледа у дома...
Затова надеждата беше, ако е възможно, по-рано да тръгне на предучилищна в училище.
В училище предучилищните са полудневни, вероятно до към 11-11:30 приключват занятията им, така че ако на майката и трябва целодневно гледане, ако ходи на работа, предучилищната в у-ще няма да и върши работа.
В детска градина в група на по-големи няма ли места?

Моя мъж днес е ходил да прехвърли детето от градината в училището. И са му казали, че по цял ден ги гледат  newsm78 Сигурно и някаква занималня предвиждат  newsm78

# 409
Здравейте.
И аз се записвам в тази темичка .
Имам сладур , който е на 5г. и 9 м. .Предучилищната ,ще кара в градината , както и миналата година.
Ще се радвам да споделяме тук радостите и притесненията относно това отговорно предстоящо събитие , а именно - тръгването на училище.
Мен лично ме притеснява факта , че той е роден декември месец и когато започне училище няма да има навършени 7 години , но предпочитам да си върви с наборчетата и с децата , които се познава.

# 410
Добре дошли на всички нови в нашата темичка! Hug
ratridi, не се притеснявай, ще се справят - и моето момиченце е декемврийче! Тук пишат още няколко майчета от отчетната ни декемврийска тема. Peace

# 411
  • Отвъд алеята зад шкафа
Разбира се, че ще се справят на 7-годишна възраст. Ние едно време също сме се справили. На 8 вече са доста големи да бъдат първокласници, според мен.

# 412
  • Между гори и планини
Ние вече имаме нова раница. Купих на "Габол" с идеята догодина да я ползва пак.
На господина обаче, хич не му се ходи на училище. Ако трябва да чете и пише, изведнъж го заболява нещо (този номер в градината не минава). В градината все още ляга и дремва, но у дома почти от година не спи. Според учителката му в градината, знания има много, и чете и пише, смята... но ако няма респект към някого, не слуша. В градината слуша само едната учителка, у дома слуша само мен. Дано случим на добра учителка и в училището, която да го приучи към режима и дисциплината там.

# 413
Здравейте,

Имам въпрос по повод предучилищната и се надявам да го задавам на правилното място  Simple Smile

На моя близка детето е родено през януари 2008-ма година, тоест януари ще стане на 5. Има ли право да тръгне на предучилищна в училище?

Благодаря предварително за помощта   bouquet

Здравейте и от мен
Моята дъщеря е родена Март 2008 г. Не я приеха в детска градина още от малка камо ли пък сега. Затова я записах на предучилищна в училище, приеха я въпреки, че няма навършени 5 г. На 12.09 е родителската среща. Ще пиша подробно след нея, но предполагам няма да кажат нещо ново.                     

# 414
Ние се сдобихме днес с раница - Скаут с динозаври, баткото - доволен. Малко големичка идва, но пък ще може да я ползва живот и здраве поне още 2-3г. Изглежда здрава и хубава, намерих я на страхотна цена също, та и аз съм доволна Simple Smile

# 415
Да успокоя мамите,на чиито дечица предстои реимунизацията с тетраксим. Аз се бях ошашкала,но всичко мина гладко и леко-нямаше температури,не се наложи и компрес да правим. Срам ме е да си призная какви глупости ми минаваха през главата,но не беше нищо страшно.

# 416
Бети, мерси за пожеланията Hug

Мишленце,успех на наборчетата.Добре си направила,че си ги записала в у-ще щом имат готовност и желание. Само не знам как ще се справяте ако са в различни паралелки-няма ли да им е мъчно един за друг? Laughing

Мерси, Ева, ами още като си избра така Ники му обясних че оттук нататък всеки ще си има свои приятелчета и може да стане така че само единия от тях да го канят на рожден ден, а другия не, да си знаят да не се сърдят. Иначе вероятно няма да си липсват, следобед имат по 1 час игра на двора, ще се виждат. Освен това са през една стя, ще се засичат в коридора Grinning Учителките ме поздравиха сега на родителската среща за решението, но то не беше мое, Ники така реши. Ели не мрънка изобщо. По цял ден се бият, така че се надявам сега като се виждат след училище да са си мили Laughing

# 417
  • София
И аз се записвам в темата. Малкият ще е предучилищна, в градината, но го преместих в друга по-добра градина, след 10 дена става на 6. Кака му пък сега ще е първолаче и всичко ми е много прясно за щастие. Училището е избрано вече и ще се подготвяме за предстоящия изпит за прием при каката Simple Smile

# 418
  • София
Здравейте, синът ми е 6 год., оставих го в детската градина , макар че имах идеи да го преместя. Ние сме от Борово , ходим в Брезичка. Относно училището, засега на преден план е 107, но ще се радвам да побъбрим със съмишленици Simple Smile

# 419
Мишленце , успех на Ники и Ева в училището  newsm10
Ние ще си останем за предучилищната в градината , догодина ще ходим в училището  Simple Smile
През зимата се преместихме в този квартал и сменихме градината ненадейно ,
 и имаше място само в смесена група ( II + IIIта) , но нямаше как да я водя на другият край на града всяка сутрин , особено зимата в тези студове  Rolling Eyes
Доволна съм от учителките , много се занимаваха с децата , научила си е материала (доколкото мога да преценя), пък и вкъщи съм взимала понякога учебните помагала , и сме преговаряли наученото , пък и сме наваксвали за времето , когато сме отсъствали ...
 От 3 септември вече е в другата група както си е реда  Heart Eyes надявам се да се учим в градината не по-зле от дечицата избрали варианта предучилищна в училище  Praynig Пък и моята е свикнала да си поспи следобяд  Embarassed догодина трябва да оставим следобедната дрямка  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 20:13 от Мимито & Светла

Общи условия

Активация на акаунт