Пейпал - помощ! - 4-та тема

• 54 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Не ,Гери.Плаща само продавача

Благодаря!   bouquet

# 526
Здравейте! Влизам с молба за малко помощ и се извинявам, ако сте го обсъждали, но не следя темата и предварително се извинявам.  Имам две регистрирани карти в Пейпал, днес спечелих търг в Ибей, но в картата не ми достигат 5 лева, за да платя. Та въпроса ми е мога ли с втората карта да направя това доплащане. Благодаря предварително Simple Smile

# 527
Не, не можеш. Съжалявам.
Ако имаш пари в акаунта - ще дръпне първо тях, а после от картата.
Но ако не стигат в картата - няма как да дръпне от друга карта.

# 528
  • Варна
Здравейте! Влизам с молба за малко помощ и се извинявам, ако сте го обсъждали, но не следя темата и предварително се извинявам.  Имам две регистрирани карти в Пейпал, днес спечелих търг в Ибей, но в картата не ми достигат 5 лева, за да платя. Та въпроса ми е мога ли с втората карта да направя това доплащане. Благодаря предварително Simple Smile

Да, можеш, стига да са регистрирани в един акаунт.

# 529
Хексе, сигурна ли си?
Защото на мен никога не ми е давало такава възможност...
Но не пречи момичето да опита, да види какво ще стане. И по възможност да пише после, за да знаем за напред.

# 530
Аз не мисля, че може.
Може, ако от втората карта ги дръпнеш към акаунта.От там ще си ги дръпне автоматично, ако не ти достигат от първата карта.

И да се оплача, че трети ден вече ми няма кода ( с надеждата, че като се оплача и ще вземе да се появи най-сетне  Tired )

# 531
Ще се появи най-вероятно след празниците Wink

# 532
Благодаря за помощта, момичета! Ще пробвам да доплатя с втората карта,но ако не стане как да си прехвърля от нея пари в акаунта. Ох,още съм нова в онлайн пазаруването.

# 533
Ще се появи най-вероятно след празниците Wink
Ох, успокои ме  ooooh!

# 534
Здравейте,
верифицирах си картата в ПП. Сега в сметката върнаха 1.50 евро и се чудя как мога да си ги прехвърля в картата. Не мога да открия вашето описание как става това - четох го преди, но като чакам кода от банката четири дни, съм изгубила линка. Може ли помощ от приятел? Hug

# 535
Няма смисъл да връщаш 1.50 евро към картата, защото комисионната на Пейпал за това действие е 2 евро.
Остави си ги там, при следващото плащане в евро ще си ги изтегли първо тях.

# 536
  • Тра-ла-ла
Питах в ибейската тема, но не получих ясен отговор. Та ще питам и тук.

Някои продавачи изпращат само на пейпалския адрес. В пейпал съм въвела адреса си по ЛК и съответно на същия адрес се води дебитната ми карта. Ако сменя адреса с настоящия си(в друг град) - ще се получи ли някакъв проблем? Да не ми признае картата например?

А задължително условие ли е пейпал адресът да е същия като Registration address от ибей?

# 537
Моля ви за малко помощ,тъй като за първи път поръчвам от един китайски сайт.Продавачът иска да му изпратя моят пейпал адрес,за да ми прати инвойс и да си платя поръчката през пейпал.Нали така трябва да се случат нещата,защото ми е малко притеснено да не объркам нещо. Whistling

# 538
По принцип не, не се случват така нещата в сайтовете. Така се случват, ако е лично плащането.
Ако е сайт - трябва да приема опция Пейпал.
Предполагам, че сайтът, от който искаш да поръчаш е ioffer. Там трябва да си дадеш мейла, за да ти пратят инвойс.

# 539
  • Тра-ла-ла
Мрън, никой не ми отговори на горните въпроси. Sad

Платих на един продавач в ибей. Пристига ми фактурата от пейпал и там пише Shipping address - unconfirmed. Този шипинг адрес ми е въведен в ибей като Primary postage address и в пейпал като втори адрес към дебитната карта. Като е непотвърден какво става?

При самото плащане Пейпал не ми даде възможност да избера 1 от двата въведени адреса. Защо?

Общи условия

Активация на акаунт