АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 28 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
fur4i, добре дошла  Hug

Брадата, Jane Nomad е страхотна количка, сестра ми ползваше такава и даже се чудя дали да не я взема да я ползвам сега, въпреки, че си имам друга. Малко е обемна и една идея по-тежичка, отколкото ми се иска, но е здрава, маневрена и добре проходима заради гумите, а за детето е страшно удобна и широка. Ако не е тайна колко ти струваше втора употреба?

# 106
  • Бургас
480лв като за форумска позната ми беше всичко, което изброих Wink Мисля, че е доста добра цена Rolling Eyes Наистина ми идва тежичка, ама аз сега с този кръст и 5 кила да вдигна, пак ми е терсене Laughing Надявам се само да се "споразумеем" с асансьора - дали тук, дали в евентуалната нова квартира, която си издирваме...

Фърчи, добре дошла на новата ни "градска" бремелинка  bouquet

Ани, лекциите всъщност са на това училище http://www.rodi-mechta.com/pregnancy-courses, ама точно безплатните нещо не ме блазнят, като им гледам темите Rolling Eyes А единичните, които ме интересуват (грижи за бебо най-вече) малко скъпички ми изглеждат Confused

Значи почти решаваме да се видим на по "отворени врати" и питиенце след това, на 6-ти юли  Peace

Да не се търсим по бастуните и по епикризите  Joy На среща идвам само с вестник под мишница! Joy
  hahaha hahaha hahaha

# 107
Лунна пътека,да наистина удържат много,но пък и има много бонуси,ваканционни и др.,но пък и зависи от статута,ние решихме от касата да си вземем паричките и сами да изберем какво да му купим.Остана само количката да се вземе,но тук са много скъпи,(не знам дали си гледала по техните магазини),пък и свекито има желание да я купи та ще видим сега как ще стане newsm78,иначе гледах по ибей,но като не мога да я видя на живо не рискувам да си купя. Crossing Arms,че съм си патила с други покупки.Вие взехте ли вече количка?

# 108
fentazi, nashata firma ne davashe golemi vakancionni - 1000 evro samo, a i drugi bonusi niama, zatova kato smetnah reshih, 4e e po-izgodno da si mi davat cialata zaplata, a az da si plashtam danaka v BG.... Tova razbira se zavisi ot firmite i usloviata.... razlichno e....
Poneje shte vzemem kosharata kato podarak, kolichka shte kupim ot BG - svekito ot Sofia shte se angajira s tova... Oshte ne sme izbrali koia tochno... Tuk haresah edna na Nukis /neznam taka li se pisheshe/, no izliza kam 700 evro 3 v 1 i mi se vijda mnogo skapa....
Moje bi shte se sprem na Chicco ili ABC-desing 3 v 1, no ot BG... to i te ne sa evtini, no pak po-dobre ot kolkoto tuk...Inache drugite neshta sme gi kupili, ostava samo kolichkata i bebefona...
Na teb kazaha li ti kakvo da nosish v bolnicata? Az na 29.06. sam na konsultacia i shte pitam podrobno za rajdaneto i za bagaja...

# 109
  • Sofia
lunna pateka, защо не ползваш кирилизатора горе вдясно? Така е много трудно да се чете.
Нужно е само да кликнеш с мишката на бутончето, докато се появи BG.

# 110
Привет фурчи. аз също съм за 11.08 и ще съм секцио в Дева Мария. За дата съм 1-3 август, ти при кой лекар си?

# 111
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм влизала във форума и може би сте писали по темата, но искам да попитам майките с близнаци каква количка са си харесали до момента?
Знам също, че има и отделна тема за близнашки колички, но там почти никой не се включва, а и искам да видя по-актуалните мнения по въпроса.
Благодаря!!!

# 112
Лунна пътека,утре имам среща с бебо и ще питам лекарката ми какво точно да нося,защото във всяка болница е различно,доколкото знам всичко за бебо е осигурено,а за мен ще ми трябва нощница и тоалетни принадлежности,но за всеки случай ще попитам за да не стане гаф Wink.По принцип аз харесах една количка на Хоук 3 в 1,но преди 10-дни ми подариха столче за кола,така че сега ми трябва комбинирана.И аз съм натоварила свекито и майка ми с избора,те държат да я видят на живо,както и аз ще съм по-спокойна така,пък и нали ще е подарък  Blush,много ми се искаше аз да ги разгледам по магазините и да избера но няма как. CryСамо се надявам да я вземат преди да се роди малкия,защото и двете са едни загори тенджери  Joy hahaha

# 113
Много бързо сте напреднали в новата тема. На мен също вече ми понатежава бебето. Продължавам и с подготовката на всичко необходимо за бебето. Взехме количката, която най- много харесах на външен вид. Следващите дни ще завърша и с покупките.
 Hug за всички 

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 23:26 от happymama

# 114
NBM, probvam s klavisha EN gore v diasno, no ne stava - vse na latineca pishe...... neshto se e bagnal laptoma mi.... sajaliavam.... ooooh! #2gunfire

# 115
За бургаските мами веднага казвам  за безплатните лекции и то без бой:)))
бар НИКО се намира  ул.Райна Княгиня 14 гр(ул.Богориди след което се свива в пресечката до бившия магазин Чико)
Няма предварително записване,а темите следя във фейсбук.Лекциите се водят от Камелия Маринова,която има и училище за бременни ето линк http://www.mamita-bs.com/.Но аз не ходя,посещавам само безплатните и то не всяка седмица.Самото заведение има куверт на стойност 4 лв.Ами това е, ако имате още  въпроси  съм на среща:)

# 116
fur4i Добре дошла
Относно събирането на бургаските мами, аз съм свободна по всяко време  Sunglasses Казвате само ден, час и къде и съм там

# 117
Здравейте и от мен.
Отдавна не съм влизала във форума и може би сте писали по темата, но искам да попитам майките с близнаци каква количка са си харесали до момента?
Знам също, че има и отделна тема за близнашки колички, но там почти никой не се включва, а и искам да видя по-актуалните мнения по въпроса.
Благодаря!!!
http://sladurite.com/product.php?ProductID=1624 - тази + кошовете за новородено. Днес смятам да я поръчам най-накрая. Минахме през доста варианти, но си мисля, че за близнаци в бг обкръжението ни която и прехвалена количка да с екупи пак може да се появи проблем. Ако не ни допадне ще търся варианти, уморих се от проучвания вече....
И аз да ви попитам дали е подходящо за изписването да се носи не стандартната памучна пелена, а плетена памучна с фини дупчици - все пак ще е топло, и като знам че ще им сложат дълги ръкави си мислех за такава пелена като един вариант.
Ще купим и от стандартните, но тези много ми допаднаха, защото са изчистени и различни от стандартните.
Другите ми покупки почти са готови, но винаги има още...хем засега основни неща се купуват, а и като е по две е много уморително - никога няма по две бройки от един модел в каквито и магазини да обикалям...направо ми се завива свят. Не че трябва всичко да им е еднакво, ама например шишетата поне да са ни от една марка ако може, иначе става #Crazy

# 118
Добро утро!
Лейди, количката е много хубава! И аз се чудех това за пелените, даже се чудя и за завиване какво да нося, за през деня имам една по-плътна памучна, но може би нощем ще трябва нещо по-дебеличко, трябва да се поогледам по магазините  Thinking
Фурчи, добре дошла! Бургаският отбор се увеличава, браво на вас  Laughing
Хубава седмица на всички! Hug

# 119
  • София
Здравейте,момичета Hug.
Количка още не съм купувала, надявам се скоро да успея да си избера, че голямо чудене моето ooooh!.
Върнах се след 2 седмици море и изобщо не мога да превключа на вълна раждане, ама искам не искам ще трябва hahaha.
Хубава седмица на всички Hug.

Общи условия

Активация на акаунт