АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 28 030
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте мами! Незнам дали тук е удобно, но искам да ви кажа за намалението в Метро днес(26.0611г.) на Кошарка сгъваема Bertoni от 130 на 84лв.-на две нива, с повивалник, гриф с играчки, цип отстрани, две колелца.

http://www.metro.bg/pages/1822.aspx?0&mm=11564&cd=1&kd=82&pg=1

Аз вече си купих и тук във Вн имаше синя, зелена, лилава, червено-розова. До изчерпване на количествата е!
Надявам се да съм ви била полезна Simple Smile

# 91
Momi4eta, blagodaria za pojelaniata za roj.den na goliamoto mi momi4e.... Hug
Da vi pitam kakvi dokumenti i kade se nosiat za 45 dnevnia bolni4en? Ot li4nia lekar li se vzemat? Az sam samoosiguriavashta se /imam svoia firma/. Ako znaete, molia pishete... Moia bolni4en triabva da zapochene ot 29.06.

# 92
 Брадичке , относно кошарките ... първо се бяхме спряли на Арбор  http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/category/3/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B0 , като тях ги намерихме на живо в Бургас в магазин Синди и цените са същите като в нет магазините , там ни казаха , че по принцип имат наличности , но не се знае дали някой нама да те изпревари.
 Имаше само един магазин, в който не бяхме ходили , а ни беше направил впечатление ... вчера опряхме до там и дори ни пуснаха с кучо в моите ръце ... Това e ул. Кирил и Методий 55, магазин “Quality” те са представител на тази Шуменската фирма с кошарки http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-13-16 и много ни харесаха. Скриновете не са закачени за кошарките и може отделно да се поставят където ти е удобно. Другото , което ни хареса, е че имат карти за намаления и ако направиш над 500лв ти дават такава с -10% . Те обаче нямат налични и задължително се поръчва месец напред , като капарото е 30%.

ПП  lunna pateka, и аз съм като теб , самоосигуряващо се лице и болничния ще си го взема от гинеколога , той го издава , като преди да ме запише при нея на ЖК ми искаше от личния лекар само направление за нея. Всичко си търся после от генеколога , като при всяка консултация тя ми дава едни попълнени карти и аз трябва да ги занеса на личния . Дано ме разбра  Hug

За срещата в Бургас , решете , кога и къде и съм на линия  Hug ... а за фейса , аз хич не съм фен и така карам си го старомодно.  Blush

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 13:42 от mmmshushy80

# 93
lunna pateka болничния го издава докторът, който ти следи ЖК. На мен ми казаха да си нося само личната амбулаторна карта. Искай си обменната карта, предната бременност не искаха да ми я дадът било рано, наложи се да се карам с тях. Точно с този болничен са длъжни да я издадът и е важно да я имаш.

# 94
  • София
Здравейте мами! Незнам дали тук е удобно, но искам да ви кажа за намалението в Метро днес(26.0611г.) на Кошарка сгъваема Bertoni от 130 на 84лв.-на две нива, с повивалник, гриф с играчки, цип отстрани, две колелца.

http://www.metro.bg/pages/1822.aspx?0&mm=11564&cd=1&kd=82&pg=1

Аз вече си купих и тук във Вн имаше синя, зелена, лилава, червено-розова. До изчерпване на количествата е!
Надявам се да съм ви била полезна Simple Smile

Ох и аз щях да пиша за кошарките и ми изскочи от главата  ooooh!
Ние също си купихме - зелена от светлото http://kasida.bg/bertoni-sgyvaema-koshara-travel-kid-2-rocker-ci … 011-102-9380.html , даже я извадихме и разгънахме с моя мъж, много ми хареса, супер е (а цената няма коментар просто). Аз се бях спряла на една на Чиполино но тази на Бертони е на същата цена (преди намалението) и качество, така че се преориентирахме Simple Smile Даже се оказа, че е същия цвят като кошницата ни за кола..не че ще се ползват заедно но мен ме кефи да са еднакви Simple Smile
Лунна пътека, болничния може да се издаде от лекаря на ЖК както и от личния. Това го разбрах оня ден понеже тази от ЖК беше болна и аз се чудех какво да правя и ми казаха, че може и личния но не е проблем и в понеделник доки от ЖК да ми го напише със задна дата.
Утре имам много задачки и ще обикалям цял ден но пък така по бързо минава времето..Освен това няма да е голяма жега и ще е приятно  Peace
Хайде до скоро!

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 16:37 от estelitka

# 95
Привет, Шуши какви са им цените, аз също съм харесала този модел или подобен само да е бяла

# 96
Лунна пътека,аз мислех че се осигуряваш в Белгия, нали тук живееш,или си с БГ фирма и работиш тук   newsm78 Thinking

# 97
Привет, Шуши какви са им цените, аз също съм харесала този модел или подобен само да е бяла
бялата , този модел http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-13-16 е 390лв. , скрина 265лв. , а http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03 … 09-03-08-14-01-51 този модел са малко над 400лв. , но не запомних точно.

# 98
Бялото легълце е много сладко,това което взехме ние е нещо подобно,но е в цвета на самото дърво,иначе аз съм избрала едно комплектче за изписването,памучно в небесно син цвят,ританки с блузка,а самата блузка има бяла якичка,изглежда много шик,когато го видях направо се влубих в него,като за принц е  Grinning.

# 99
  • Бургас
За бургаските мами да кажа,незнам дали знаят но всеки петък има безплатни лекции  в бар Нико:)
Ъъъм, къде се намира този бар newsm78 И има ли някъде обявени темите на лекциите, записване трябва ли, начален час и продължителност... дай малко повече инфо, плийз Praynig

Шушко, тенкю за споделеното - аз още ще мисля, ама май нямам много време Rolling Eyes

Злати, аз не съм от фейсбучащите (не че нямам профил и аз барабар Петко с мъжете, ама рядко влизам и нещо не ми е кеф особено) и явно затова не знам, ама тогава пък може да се видим след посещението в болницата с другите девойки две, дето писаха. Аз предлагам не тази сряда дето идва, а следващата и се надявам да не са много жегите тогава Rolling Eyes

Hug пак за пожеланията, макар че що си мисля, че ще откарам така до края Tired Дано да не позная, ама с тези темпове натам отива Rolling Eyes

Поне милото ми влиза в положението и продължи да ме глези днес - опече ми рибка за обяд, изкъпа ме (бая зор видя hahaha), масажира ме с оливце, изчисти вкъщи... а бе злато Mr. Green Понякога черно злато, ама сега се е разблестял hahaha

А количката, дето получих е Jane Nomad  - сравнително стар модел, спрян от производство, но с доста плюсове и се надявам да ни свърши добра работа Rolling Eyes Не е нова, а втора ръка от форумска дружка, но пък е запазенка и е доста по-добра от последния ми избор (Zooper Bolero), пък и цената ѝ пак ми се побра в бюджета, като си имам в комплекта летен кош, кош за новородено (който е сертифициран за возене в кола и поне първоначално може да ми замести столчето за кола), зимно чувалче, чанта, чадърче, два дъждобрана за двата коша, че и бонусче даже Wink Само дето трудно влиза в багажника и не знам дали ще се събираме двете с нея в асансьора, ама ще го преглътна засега Peace Сега трябва да я разучавам: кое какво е, как се прави и защо се прави, че нали съм пълен лаик в това (и не само) отношение Thinking

Отивам да лежкондря сега - хубава и прохладна вечер от мен  bouquet

# 100
  • Бургас
Здравейте муцуни,
за бургаската МБАЛ за другата сряда съм за! В 13 часа мисля бяха отворените врати. За тази сряда ми възникна ходене до Лозенец, пък дано е прохладно, че да не ме събират по слънцето. Пък за срещичка с кафенце може да го комбинираме с тези лекции в бара, дето и аз за пръв път чувам, полезното и приятното  Hug Само дано всички са свободни тогава, ако ли не - ще се наместим според графика на всички, само да спретнем срещата. Значи остава Алисия да си каже без бой кога са тези лекции и как става ходенето на тях  Mr. Green

Мойта мила свекървица, нали ми беше на гости, та за пръв път ми прави 2 поредни дни закуска /добре че сина й си поиска, че да можело да се наспим с него двамата/. Та така, бях 2 дни мома англичанка, със закуска на леглото, пък днеска даже изнаглях и си легнах час преди да сервираме обяда, та пак оставих фронта на свекито. Ми да се включи малко, какво се чуди  Joy Е, всяко чудо за 3 дни  Mr. Green пак съм сам войнът е войн в кухнята.

Брадата, да се оправяш скоро и за отворените врати да си на линия  Peace Да не се търсим по бастуните и по епикризите  Joy На среща идвам само с вестник под мишница! Joy

ПП: http://barniko.com/contact.php
Това, случайно да е бара? Мн е готин, с удоволствие ще го посетя на лекция, май се намира някъде зад х-л България

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 18:38 от Анито

# 101
fentazi,
az biah na dogovor tuk do mart mesec, no reshih da mina kato BG-firma, raboteshta tuk, za da plashtam danacite si v BG - taka mi davat po-visoka zaplata bez da mi otdarjat za nishto... a otdrajkite tuk sa strahotni, ti naviarno znaesh.... Ta sega shte si tarsia bolnichnite i maichenskite ot BG, zashtoto az ne sam si spirala osugorovkite tam... Inache ako iskam moga da si pravia osugorovki i tuk, imam si SIS-karta, napravih si dopalnitelna zastrahovka hospitalizacia i tia mi poema rajdaneto.... Osven tova shte polucha i onazi ednokratna pomosht za rajdane na dete, koiato se dava tuk na vsichki.... Vie kakvo shte poluchite kato podarak ot vashata osiguritelna kompania? Nie mai shte izberem koshara+shkaf za povivane.....

# 102
Здравейте момичета!Хайде и аз да се присъединя към вас...само чета по темичките,но до сега
не съм се включвала с писане.Термина ми е през август и смятам да раждам във Ветрен-Дева Мария.
 Simple Smile

# 103
  • Бургас
fur4i, от бургас ли си? Добре дошла и леко добременеене  Hug

# 104
Несебър...благодаря за пожеланието! Simple Smile
Още не мога да се ориентирам с форума и писането вътре ,но предполагам ще свикна бързо. Blush
Термина ми е за 11 август ,но май се очертава секцио понеже бебка расте доста...та може и по рано. Hug за всички мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт