АВГУСТовската дружина талисманче вече има!

• 28 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Здравейе момичета, записвам се че имам да чета половината предна тема и тази Embarassed
Само да пожелая на телисманчето ни да е жив и здрав и да порасне голяяям мъж Hug
Грийни браво за темичката, отивам да чета, че все започвам и доникъде не стигам ooooh!

# 76
Едно записче и от  мен stork-boy

# 77
Добър ден и от мен!
За родилното и аз ще взема бодита с къс и дълъг ръкав, и тънки памучни гащеризончета, и според времето ще обличам. За изписването също ще бъде нещо памучно, най-важно е на бебо да му е комфортно. На Шуши дрешките са страхотни, но и аз бих ги обличала на по късен етап.
 q_mitreva, аз бих си взела стандартна дървена кошарка, щом казваш, че тази е ниска, и не знам какво друго, няма смисъл.
Хубава вечер на всички! Hug

# 78
Момичета, искам да се присъединя във фейса - каква ни е групата Simple Smile

# 79
  • Sofia
Близу, мила, много съжалявам, дано си добре и гледай да си спокойна Hug Много жалко за дечицата, те осъзнават ли какво се случва, или са малки?

За изписването и аз предвиждам обикновено памучно гащеризонче, струва ми се най-удобно.

# 80
  • Бургас
Здравейте, мацки,
аз се отбивам за малко.
Да ви кажа, че преполових списъка за родилното, който си направих за мен и бебка.
Имам свекита на гости, затова няма да се впускам в обяснения, само да питам за петъка ли сме организирали бургаска среща или не съм разбрала???
За кошарката бих избрала малкия вариант, който си мислиш и ти /и ако не ти хареса я носиш на тати, ако и без друго там ще ти трябва такава/ и след това за стаята на бебо - едно цялостно обзавеждане. Ние така сме решили, тъй като за в свекитата ще ни трябва някакво легълце и ако не го харесаме - ще им го пратим и ще спи бебка в него само като им ходим на гости. Ако пък го харесаме - ще си купим друго за там.
За ваничката - стойка трябва, иначе къде ще я поставиш като пръска да не попада вода на неподходящо място.
Пак изписах цял ферман. ХАйде лека нощ и утре - повече  #Crazy Joy

# 81
За изписването купих 2 такива комплекта в различни цветове http://www.shtarkel.com/products/2674-komplekt-za-izpisvane---ol … oscarandleon.html . Мисля само да взема за под гащеризончето боди потник, ако е много топло.

# 82
  • Бургас
За бургаска среща и аз не съм чула newsm78 Единственото, за което засега сме говорили, е за евентуално общо посещение на отворените врати в МБАЛ някоя сряда и списъка включва Анито, Tedi&az, аз и още една августовска мама на близнаци, която само тайно чете Twisted Evil и с която лежахме заедно в болницата. Шушито нИ ще да идва в болницата, а само на излизанка евентуално Mr. Green

Вчера при поредното вдигане от леглото с помощта на мъжО, така ме опъна изведнъж пак диското, че разгоних птичките наоколо - така изкрещях Embarassed Таман ми беше мъничко по-добре и ходех без да си суркам краката и сега пак почти на кота нула Confused Мразя го този кръст, г.з и прочее в района Crossing Arms

За изписването имам едни готови памучни комплектчета от Редута, ама дали ще са те или просто боди и гащеризонче тъничко... още не знам. Пък и със списъците за пазаруване съм още толкова назад Embarassed Поне количката си получих вчера и сега след първоначалното гледане като голям камък, ще я разучаваме с дарлинга Laughing Това сме засега Wink

А той, милият, днес стана още в седем без нещо, че да ми направи палачинки bowuu Наму'ах се кат' прасе и сега едва дишам hahaha Ама тъй и тъй като не качвам, барем се наям като хората я!

И така - хубав ви ден днес на всички  bouquet

Близу, съболезнования, миличка Flowers Rose Flowers Rose

# 83
  • Варна
Здравейте коремчета  Hug
Близу съжелявам за загубата ви!

С покупките за болницата съм на половина - нощниците не мога да намеря и днес ще ходя до Метро- дано да намеря там нещо, което да ми хареса. За бебчо сме готови с всички покупки. За болницата съм приготвила гащеризончета, повечето от които са от племенницата ни. За изписването също сме взели гащеризонче, много тъничко и мекичко. Като се приберем вкъщи вече ще се обличаме с бодита.
Само да свършва този ремонт по скоро, че вече нямам търпение да си наредя бебешките неща по местата Peace

Лек и прохладен ден  Simple Smile

# 84
  Здравейте , тумбачета ... ние вчера видяхме много срасиви кошарки и на тях се спираме със скринче , наистина изработката е много добра.  Купихме си 1 залагалка и четка за шишета и биби.

И аз не съм разбрала за среща в петък ...  newsm78 , Брадичка да се оправяш бързо и да няма вече такива кофти изненади  Hug

Времето е приятно прохладно , но вчера беше отвратително задушно , едва изкарах деня докато се разхлади  Tired

Хубав ден от мен   bouquet

# 85
  • Бургас
Шушко Hug Къде 'АресАхте кошарки, че аз засега само в нета съм гледала, а на живо - тц Embarassed Замислих се вчера и какъв ли им е срокът за изработка и доставка, защото надали в магазините имат друго, освен мостри newsm78

# 86
Добро утро! Hug
Радост, комплектите са страхотни!
Брадата, дано те отпусне бързо диското. Вие каква количка взехте? Може и да си я показвала, но нямам спомен  Blush Браво на мъжът ти, моят за добро утро ме пита " Какво ще закусваме?" Twisted Evil
Хубав ден на всички!

# 87
Здравейте,момичета!
Аз вече съм в  45-я болничен:)бях писала за моята чуденка  относно раждането-дали да бъде секцио или вагинално е вече реших,ако всичко е ок ще бъде нормално раждане:)
Относно кошарките ние си взехме още  преди 2 месеца-дървена люлка със скрин.
За бургаските мами да кажа,незнам дали знаят но всеки петък има безплатни лекции  в бар Нико:)
Лек  и прохладен ден!

# 88
Добро утро мамчета Hug
Относно срещата на Бургаските мами и аз съм "за".
bradata  За тази в петък се уговаряхме във фейсбук, затова най-вероятно не си разбрала за нея, а за сряда и съм като Шуши, не ми се ходи на обиколко в болницата, но за кафето след това съм "за" . И дано скоро да те отпусне дископатията.
alisiq-85 не знаех за тези лекции благодаря ти много за информацията Hug
Близу моите съболезнования
Лек ден на всички

# 89
Здравейте, милички! Hug
Близу, моите съболезнования!!!  Confused  Flowers Rose

Момичета много мина, малко остана... Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт